2012. május 11., péntek

Káin: Megint megtámadt egy entitás :D

 http://www.whiterosesgarden.com/Nature_of_Evil/Demons/List_of_Demons/H-I-J-K_contents/images/incubus.jpg

Na gyerekek nem tudom mi van már, de ezek a szarok egyre agresszívabbak és egyre több ismerősöm él át mostanában ilyet. A mai annyiban tért el a többitől hogy egyáltalán nem voltam félálomban és nem este hanem pár órája történt egy napos délutánon. Szóval valami van a levegőben mert ezeknek már édes mindegy mikor támadnak meg :DDD.  A lényeg,  hogy 1-2 körül lehetett álmodtam és valami dallam bekúszott az álmomba, ez a szövege: 

Noel Noel Noel, where are you go, where is my love (to - ez lehet nem volt) go?

 

 és egy férfi énekelte. Esküszöm nem tudtam mi ez a zene, a dallama még mindig él a fejemben. Annyira szépen énekelte a férfi, hogy az álmomban egy idő után vele énekeltem és a szobámban találtam magamat, kinyitottam a szememet láttam a redőnyön átszűrődő fényt is, ergo tudtam nemsokára kelnem kell mert 1-2 körül lehet,  csak volt egy kis baj:_sehogy sem tudtam felülni az ágyban. :DDDD

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzEzk4dGQ4G0fhFJEbd40gsreAsEg8ZMUjtd9SQilqrVatRVzxXyFnwUdfyM1JBp6otsB63HO8rU-Tl5VFEpGx2dKoWQVsSeyfju-Wh5OL-3KefngbzzqaD-XN5HPu_CRkEkCid_0IBIFw/s1600/succubus.jpg

Tudtam megint mi következik:  a lámpához nyúltam (totem, aki nem tudná kiskorom óta onnan tudom nem vagyok a valóságban, hogy a lámpát lekapcsolom és nem kapcsolódik, fel ergo: nem vagyok fizikai térben teljesen) most is így volt. 

Jött a parázás, hogy bazdmeg megint itt van valaki, de eközben a szemem nyitva volt. Nem láttam senkit a szobában nem is ijedtem meg mindaddig amíg rendesen azt nem éreztem, hogy egy emberi test vagy valami nagy megmozdul MELLETTEM és hozzámér. Elkezdett fogdosni, megfogta a seggemet meg kb. mindent rajtam amit ért aztán elkezdett alám kúszni, azt is éreztem ahogy gyűrődik alattam a takaró!!! Nyitva volt a szemem és fizikailag éreztem mindent, elkezdtem Istenhez imádkozni:

-Istenem Segíts könyörgöm!

(Nagy ima :DDDD nem vagyok keresztény, így nem vágom hogy kell) de amint ezt magamban kimondtam fel tudtam ülni. Nyitott volt a szemem így még nincs is az hogy: Felkeltem!!! Mert fent voltam! Felkapcsoltam a lámpát. Kimentem az ajtón és délután fél 3 volt. Kb ez az egész 10 perc alatt játszódott le. Elmondtam anyámnak meg mindenkinek meg felírtam a dalszöveget a fejemben ami megmaradt és rákerestem! :D Most jön a slussz poén:

Noel Jézust jelent, van egy szám aminek a címe First Noel song, az is NOel-Noel-el kezdődik, de más egyéb vallási zenében is visszatérő a NOel-Noel kezdető strófa itt van pár: 

"Noel Noel Jesus our Emanuel,,

"The First Noel, the Angels did say
Was to certain poor shepherds in fields as they lay
In fields where they lay keeping their sheep
On a cold winter's night that was so deep.
Noel, Noel, Noel, Noel
Born is the King of Israel!,,

A név jelentése amúgy születésnap, Karácsonykor született fiúknak adták ezt a nevet, ergo Noel Jelentheti Jézust. Ha a dalt vesszük akkor egy átköltött gúnydalt kaphatunk amiben Jézust a  szerelmének nevezi egy férfi , mivel férfi énekelte a dalt :D. Minden estere a lényege szerintem az volt , hogy huncutul átköltsön egy vallási zenét. Ami érdekes hogy a dallam sehol sem passzol , de nem is hallottam még, csak álmomban és flórklór volt szerintem mert gitár kísérte, meg olyan ír vagy nem is tudom milyen volt, arról meg ne beszéljünk hogy pár sor benne még spanyolul volt vagy valami nagyon hülye nyelven amit nem tudok belőni. Szóval ez történt velem ma. :'D El is tört a mécses amikor megláttam hogy van Noel Noel kezdetű dal és mind ilyen Jézusos téma XD. A másik fele hogy a barátnőmet heti rendszerességgel ugyan úgy megtámadja valaki, konkrétan valamiért ránk szálltak, vagy ránk szállt valaki.

http://jesscscott.files.wordpress.com/2012/01/incubus_demon.jpg

47 megjegyzés:

  1. Feltehetek egy kérdést? Engem miért nem támadtak meg eddig? Holott megtehetnék mert sajna a mágiához nem sokat konyítok így nagyon egyszerű préda vagyok! Viszont neked ugye már ez a sokadik ilyen atrocitásod.

    Tudod mikor a múltkor is erről írtál már akkor hozzá akartam szólni aztán végül is elmaradt a lustaságom miatt gondolom...
    Szóval én úgy vélem ha például nem ásnál oly mélyre az okkultizmus témakörben talán nyugis és kiegyensúlyozott életed lehetne mint az emberek többségének. Lehet hogy keveset tudok erről a szituról,de nekem hirtelen ez tűnik a legésszerűbb magyarázatnak. Ne piszkáld az entitásokat és ők sem fognak téged (aztán lehet ezzel a logikával kissé elkéstél már...)

    Részemről ez egyfajta jó tanács akart lenni ;) Bye

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy egyszerű kérdés, de csak bonyolult válasz létezik rá.

      Hogy megpróbáljam egyszerűen- nem mindenki nyitott és nem mindenki kész érzékelni ezeket. Persze a legtöbben sem készek arra, hogy felfogják a velük történteket hiába élik meg, ez is egy folyamat, lépcsőfokról lépcsőfokra életeken át, a lélek tanul és fejlődik.

      Én is tisztában vagyok a történésekkel, még sem reagálok úgy, ahogyan kellene, s egy élet sem lenne rá elég, hogy megtanuljam kezelni ezeket, hogy megismerjem saját magamat.

      Ez az élet rendje és "értelme", hogy tanítsd a lelked és fejleszd.

      Nem kell piszkálni a szart, hogy nyakig szarosak legyünk.

      Én sehová sem ások, mégis megtörténnek velem a dolgok, pedig sohasem "piszkáltam" entitásokat.

      Amíg ez lesz az első gondolatod, hogy " Ne piszkáld az entitásokat és ők sem fognak téged" addig te biztosan kimaradsz ebből a körből! (értsd ezen élet folyamán) de eljön majd az idő, amikor a te lelked is fel fog készülni a valóságra és bejárod ugyanezeket a pontokat, amikor is keresnek téged és összefosod magad, mert nem tudsz mit tenni vagy hova tenni a dolgot.

      Én gyermekkorom óta tapasztalom ezeket épp úgy mint Káin, de szerintem egyikünk se piszkálta a szart mondjuk 8- 10 évesen..hány gyerek tenné mégis? :D

      Én úgy nőttem fel, hogy tisztában voltam a lelkek létezésével, s ebben nőttem fel. Ez nem csak nézőpont kérdése, ez a lélek játéka, akár akarja az ember akár nem! Rögös út, k*baszottul rögös.

      Törlés
    2. Na neked több türelmed van engem nagyon felbaszott hogy lehet valaki ekkora tuskó. :DDDD

      Törlés
    3. xDDD

      Nem rosszindulatból írta, csak így sikerült megfogalmaznia. Kérdezett, én válaszoltam. Ezért van a Mortem, ha bármi kérdés van, megpróbálok/lunk válaszolni rá. :)

      Legalább megkérdezte, amit szeretett volna, sokan még a kérdésig sem jutnak el. Merni kell kérdezni is.

      Törlés
  2. Nem tudom másokkal ez hogy van most, de ez most a változás ideje. Állítólag "meg kell küzdenünk a démonainkkal"- én saját magamban a lelkemben keresem a hibákat és marcangolom magam. Szerintem valami ilyesmi lehet. Én is tapasztalok mozgásokat, de velem épp az ellenkezője, ténylegesen nem történik semmi sem, holott eddig majd napi rendszerességgel volt valami "fuck".

    azt hiszem most próba elé vannak állítva az emberek, ki hogyan reagál és viselkedik. Állítólag jó sokan meg fognak halni és meg fognak őrülni a "változás" idején, legyen az akármi. De szerintem magunkkal de tényleges lényekkel is meg kell küzdenünk.

    Nálunk sohasem számított az időpont eddig sem, mindig lehetett akármi.

    Szerintem ezek próbatételek. Megkísértenek a dolgok, akár akarod akár nem.

    Én nem akarom, de azt hiszem nyitott vagyok, akármi is jön, el fogom fogadni és mindenek előtt magamban keresem meg a választ és a miérteket.

    Szerintem ezért szállhattak rád, rátok. Eljött az ideje, hogy mindenki magában letisztázza a dolgokat, végig gondolja hová és hogyan és honnan. Nem szabad magunknak hazudnunk, el kell ismerni önmagunkat, a hibáinkat, a mocskainkat mindent, tiszta lapot kell nyitnunk majd, de úgy hogy minden felől számot adunk és tisztában vagyunk a hibáinkkal és tévedéseinkkel.

    Ez lehet hülyén hangzik, de komolyan így vélem, hogy ez a megoldás kulcsa. Mi ezt tesszük és lassan hónapok óta nem volt semmi extra!!! Egy két jelenés meg mászkálás, zajok de durva dolgok nem, pedig megjártuk a hadak útját!

    Azt hiszem valóban meg kell küzdenünk a belső démonaikkal.

    Ez az egész év eddig erre volt a példa, az összes spirituálisan érzékeny ismerősünk lelki, fizikai és anyagi problémákkal találkozott és minden meg kellett oldaniuk de nem is ez a lényeg

    AZT HISZEM EZ AZ EGÉSZ EDDIGI ÉV A VÁLASZTÁSAINKON ÉS A DÖNTÉSEINKEN MÚLOTT! Fontos apró kis mozzanat mind..

    Lehet érteni amit mondani akarok neked? Most vagyunk és most kell helyt állni, és még lesz ez nehezebb is. Mindenkinek a tökére csapnak. Nem tudok mást javasolni, mint szálljatok magatokba és gondolkozzatok el a saját lényeteken, létezéseteken és a lelketekbe kell szállni. Nagyon nehéz magunkkal szembe szállni, de azt hiszem ez lesz a kulcs. Megpróbálni valahogy a helyzeten javítani.

    Én ezt gondolom lehet nem érthető, de bennem és még pár ismerősömben is ezek és hasonló érzések kavarognak.

    Változóban vannak az idők.

    Remélem semmi bajotok nem esik.

    VálaszTörlés
  3. Ja és az imának és a hitnek megvan a segítő ereje, de azt hiszem eljön majd egy olyan pont, amikor már nem lesz elegendő mindez, magunkban is hinnünk kell. az imának nem kell "hivatalosnak" lennie, találhatsz ki sajátot amiben megvan minden.

    Én Szűz Máriához szoktam imádkozni (üdvözlégy) , nekem bevált, de vannak eredeti latin meg ókori nyelvű imáim is egy imafüzetben külön ilyen célra ha szükséges lenne. De én az üdvözlégy- et tartom az imámnak és ezt használom általában ha imát mondok.

    VálaszTörlés
  4. -Skinny:

    Ne viccelj már :D Ne foglalkozzak velük? Kiskorom óta szellemeket látok. A másik: kurvára nem foglalkozom mostanában semmilyen okkultizmussal. Máskor úgy ossz tanácsot hogy tisztában vagy dolgokkal mert pont nem csinálok semmit, semmilyen mágiát és ehhez hasonlót hanem járok dolgozni és ide írok cikkeket meg hajnalig simsezek. A nagy mágus. :DDDDD

    VálaszTörlés
  5. -Neo:

    Értelek nagyon megváltozott valami olyan ismerőseim tapasztalnak és látnak akik eddig nem. Amúgy tudom ez most rajtam kívül álló dolog, nekem ilyen mély önmarcangolás 3 éven át volt amikor pánikbeteg voltam azon már túl vagyok, most szerintem küldik rám az ellent :DDD vagy én nem tudom mert ez csak meg akart baszni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajna- majna olyannal már én is találkoztam párszor, ilyen mellémfekvős szuszogós szarokkal..

      Igen, nagyon fura most minden. Bazd ki, mikor volt a szuperhold, próbáltuk lefotózni de nem jött át a képen. DE a hold körül volt egy kurva vastag lilás- ibolyás fényöv, mintha az udvara lenne de nem az volt amúgy. Aztán volt egy vékonyabb élesen mély de ragyogó kék sáv, majd egy vakító fehér sáv legbelül, már a holdon! Ott flasheltük vagy 10 percig hogy mi a FUCK??!! Lehet már benne vagyunk vagy közelít ez a foton öves valami...Nem tudom, de ilyet még nem láttam.

      Az emberek is furák, nekem pl egyre ellenszenvesebbek, pedig nyílt vagyok érzem belőlük sugározni a rosszindulatot és hogy rosszul érzik magukat, üvölt a lelkük és a dühtől toporzékol!! Páran meg teljesen elhalványultak, elvesződtek. És kapcsolataim épülnek ki ugyanúgy nyílt vadidegenekkel, ők a kivétel ők valahogy mások és tudom, hogy szeretem őket...:D ez hülyén hangzik? Azt hiszem valami kialakulóban van, én várom és félem egyszerre, tényleg megváltozik valami.

      ~tejes kép..:D Aztán nehogy bevaduljál itt! :D

      Törlés
  6. Káin:

    Most lehet hogy nem,de korábban foglalkoztál velük. Ki tudja ez lehet azért is van. Sorry a kioktató hangnemért csak már muszáj volt erre rákérdeznem (:

    Neo:

    Nagy igazság van a hozzászólásodban! Ami engem illet én perpill az életben nehezen boldogulok és a legnagyobb csatákat önmagammal vívom. Még az a szerencse hogy az árnyak elkerülnek mert lenne itt kurva világ asszem :D

    Az a bizonyos event ami közeleg és sok áldozatot követel csak nem a N.W.O ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi az az N.W.O.? Nagy VVilági Ovuláció- meg kell b*szni a nőket mert ez az új világi termékenységnap? Vagy mi a rézfánfütyülő turbékmadár az? xD

      Törlés
    2. Jóvan rágugliztam, valami összeesküvés dolog...ebbe bele sem megyek, mert felfordul az összes ilyentől a gyomrom, halomban ölik az embereket mocskos ostoba önimádó g*cik!!>.<

      Törlés
  7. Neo:

    Új világrend akart lenni :D Egyébként a te verziód sokkal szimpatikusabb mint a zsidóké xD

    VálaszTörlés
  8. Velem is ugyan ezek vannak tök idegen emberekkel elbeszélgetek tök spontán hogy valami nincs rendben és teléjesen normális 30-as külsővel rendelkező felnőttek :DDDD

    VálaszTörlés
  9. -Skinny:

    Nem nem azért van, gyerekkoromban kezdődött ez a megtámadósdi, amikor fingom sem volt semmiről. Remélem nem provokálsz, Neo tök világosan leírta mi van.

    VálaszTörlés
  10. Káin:
    Én a Noel-ből egyből Noé-ra asszociáltam.Noéból pedig egyből tovább jutok a legkisebb fiához és Nimródhoz o.O (Azok a nagyon érdekes magyarságtudat építő előadások;))
    Egyébként mi van akkor ha nem Noel-re hanem Leon-ra keresel?
    Persze ezek igazából mind csak vak találgatások.

    VálaszTörlés
  11. Jó hát nekem túl sok infó nem állt a rendelkezésemre rólad csak amiket általában ide szoktál böffenteni :D
    Így már más a leányzó fekvése (:

    VálaszTörlés
  12. -Mistor:

    Noel volt és Noel ezt jelenti én már nem nagyon gondolom tovább ennél :)

    -Skinny:

    Nem szoktam böffenteni hanem cikket írok :)

    VálaszTörlés
  13. Érdekes, amiről beszéltek Neo és Káin. Tudnotok kell rólam, hogy én igenis foglalkozok mágiával és nem vagyok keresztény, Wicca vallású vagyok.

    A közelmúltban és ebben az évben velem is történtek furcsa események/támadások. Ebből egy volt nagyon durva, akkor úgy éreztem, hogy valaki ki akar szorítani a testemből. Ez egyébként velem teljesen éber állapotomban esett meg, akkor is itt ültem a gép előtt. Ez ezelőtt két éve, Szilveszterkor történt még meg. A többi támadás pedig nem igazán tudott megérinteni, mert elég jó pajzsaim vannak. Valószínűleg velem is próbálkoztak olyan erővel bíró lények, mint Káinnál, de nálam azt tudták elérni, hogy félálomban rándultam egyet. Aztán hála a jól kiépített védelmemnek ennyi volt. :)

    Értem, hogy mit akarsz/akartok mondani Neo, habár nekem ez túl összeesküvés elméletes. Bocsi, én így érzem. :) Ami viszont biztos, hogy abban igazad van, hogy mindenkinek ezt kéne csinálni, szépen megismerni önmagát és rendbe rakni a belsőjét. De ezt nem azért kell csinálni, mert most jön a nagy apokalipszis vagy számonkérés vagy mittudomén. Ennek nem kell külön eljönnie, az élet folyamatosan számon kér minket és egy embernek amúgy is az lenne az egészséges célja vagy legalább az élete természetes része, hogy szépen megismerje magát és rendbe rakja a belsőjét.

    Egyébként, ezek, hogy egyre nagyobb ellenszenvet éreztek az emberek iránt meg, hogy sok spiritualitással foglalkozó barátotok, meg ember kerül lelki-, anyagi vagy egyéb néhézségbe, ez valószínűleg így is lehet, mert nekem pl. az előző év közepétől nem volt egyszerű, elég nagy lelki gondjaim voltak, de aztán megtaláltam a páromat, a barátnőmet és minden rendbe jött. Ő is wicca, ugyanabba a tradícióba tartozunk és neki is vannak mostanában ilyen gondjai. Meg az anyagi nehézségek tényleg mindkettőnknél erősödött.

    Megtennéd Neo, hogy kifejted, hogy hogyan is gondolod ezt a számonkérés dolgot? Kik és miért csinálják, hogyan, stb? Előre is köszi! :)

    Áldás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva fogalmam sincs. Csak érzem és tudom. Nem tényleges számonkérésről van szó, hogy valaki vagy valakik előtt meg kell felelnünk, hanem hogy saját magunk előtt. Tehát hogy tegyük rendbe saját magunkat és hogy ne hazudjunk magunknak, ismerjük el a hibáinkat a vétkeinket, hogy milyenek is vagyunk- kendőzetlenül, apró hazugságok nélkül.

      Törlés
  14. -Darien:

    Én nem értettem egyet azzal egyébként hogy emiatt kell azt csinálni, igazad van abban hogy életállomás ez és nekem általában periodikusan meg is történik szerintem ezek a dolgok ettől függetlenek :D.

    A wicca nem tudom mióta felvehető vallás MO-n tök érdekes :O. Bár én nem találtam benne semmit ami megfogna. (Ne vedd támadásnak csak vélemény).

    Most Salamon Kulcsaiból raktam pecséteket a szobámba és azóta nagyon nagy kuss lett, gondolom használ, sőt érezhetően jobb az atmoszféra , remélhetőleg kitart. Amúgy én is éber állapotban voltam pont ezt írtam fentebb mert ekkora támadást félálomban alvó védtelen embereken tudnak csinálni ez meg még az sem volt sajna :(. Gyerekkoromban volt utoljára ilyen hogy éber állapotban támadtak meg az is egy hullaház telkén történt és még szemtanú is volt rá mert egy lány velem volt együtt abban a szobában. Durva dolgok ezek.

    VálaszTörlés
  15. - Kígyófi Káinné:

    Szerintem az a természetes, ha ez periodikusan megtörténik az emberrel, hiszen folyamatosan változunk, alakulunk és fejlődünk. :)

    Alapvetően elég nehéz elérni Magyarországon értelmes Wicca társaságokat. Van több egyéni gyakorló is, meg én négy szervezetről tudok. Amelyik meg értelmes, abba nem olyan könnyű bekerülni, csak egy szűkebb réteg, pár ember, sajnos csak ennyi van hely, mivel így tudjuk fenntartani, hogy a tradíció igazi család legyen és amúgy is megválogatjuk a tagjainkat elég rendesen. Az, hogy valaki nem talál benne olyat, ami megfogná, az egyáltalán nem gond és szerintem nem is sértő, hisz' mindenkinek más az útja és én is ilyen véleménnyel vagyok mondjuk a kereszténységről.

    Magyarországon nincs hivatalos Wicca Egyház, így felvenni sem igazán lehet hivatalosan. Régebben volt egy egyház, ami be volt jegyezve, de ma már az is megszűnt létezni. A mi tradíciónk egyébként sem működik bejegyzett egyházként, hiszen az lényegében teljesen ellentmond a Wicca szellemiségével. Valakinek a vallása meg amúgy sem attól függ, hogy hivatalosan elismerik-e vagy, hogy bexelheti-e a népszámláláskor, hanem, hogy aként él-e vagy sem. :)

    Az, hogy kinek milyen védelem jön be, az teljesen emberfüggő. Persze vannak általános működő dolgok, de mindenkinek meg kell találnia a saját módszerét. Én pl. a meditációra esküszök, Házi Áldás és Védelem elkészítése is remek ötlet, nah meg a különböző energetikai gyakorlatok.

    VálaszTörlés
  16. -Darien:

    Na ugyan arról beszélünk :) szerintem is természetes...

    Igen mondjuk azt hogy nálam az édesvízkiadós new ages kamuwiccák szánalomkeltőek. Amik a tv-ben jelennek meg csak arra jók hogy kinevettessék az egész "kultúrát,,. Így eléggé nehéz komolyan venni. Ha meg Ti nem a hagyományt követitek akkor lehet már egy egészen másik "vallásról,, beszélünk nem? :)

    Nekem a mideitálás off amint elkezdek ilyet csinálni olyan képeket látok a szemem előtt (nem képzeletben hanem mintha nyitva lenne és tv előtt ülnék) hogy inkább offoltam teljesen a dolgot. :D Volt pár félresiklás és inkább nem próbálkozom.

    MOst egy 1 órás Prána nadis Cd-t pörgetek(valami beavatási cucc) ki és szédülök tőle szóval biztos jó. :D

    Serényen rajzolom a pecséteket a szobám minden sarkába aztán bedurrantok egy kemény szantálfát és mára nyugtom lesz X'D....

    VálaszTörlés
  17. Én csak a dalocskára reagálnék. Mégpedig, hogy nem gúny dal, csupán a megszokott társadalmi etikától tér el azok számára akik úgy értelmezik. Férfi név igaz, de vonatkoztass el magától a nemiségtől. Ne egyszerű szerelemként értelmezd. Vagyis az illető aki énekelte emberi szeretetként élte meg, pedig az amit tanítani szerettek volna neki több volt annál. Fizikai síkon gondolkodott, hiányolta a jelenlétet, nem értette a valódi tanítást. Akit igazán szeretünk, az mindig, mindenhol velünk van.

    VálaszTörlés
  18. -Kamupók:

    Ne idegesíts fel :D Ezt a támadó entitás énekelte bakker!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos vagy benne?
      Tegnap 24-eztem, bent voltam a szolgálati helyiségben és a monitorokat figyeltem és olyan fél négy körül elkezdtem beálmosodni. Félálomban voltam, amikor éneket hallottam. Istenről énekelt valaki Magyarul, olyan gregorián stílusban. A piac ahol melózom egy katolikus templom területére épült. A templom pedig ott van 20 méteren belül. Persze nem tartottak misét akkor.
      Én másként értelmezem, mivel nem én éltem át :P
      És ez teljes mértékig megengedett a részemről, amivel nem idegesíteni szeretnélek, csupán keresem a pozitívum lehetőségét, kiindulva abból, hogy álmodban te is elkezdted énekelni.
      kamupók

      Törlés
  19. - Kígyófi Káinné

    Tudod, a Wicca egy annyira szerteágazó dolog, hogy alig-alig lehet egységes vallásként kezelni. És szerintem valamit félreértettél, mert pont hogy mi követjük a hagyományokat. :D Épp arra próbáltam rávilágítani, hogy a Wicca ugyebár "a régi boszorkányvallások modernizált változata". És, mint ilyen elég furcsa lenne, ha egyházai lennének. Gondolj csak bele, mi lett volna, ha régen a boszorkányoknak egyházuk lett volna? :D Így is tűzzel-vassal irtották őket, hát még, ha ki is jelölik, hogy igen, ezek vagyunk mi és ide járunk rendszeresen. :D Meg mivel ez nem egy teljesen nyitott társaság, hanem csak ritkábban van felvétel és szorosabb a kapcsolat, régen sem lehett mindenkiből csak úgy boszorkány. Így fölösleges is lenne egyháziasodni, hiszen, ha nincs felvétel vagy valakit nem veszünk be ilyen-olyan okokból, akkor igazából teljesen felesleges mutogatni magunkat a public-nak. Na érts félre, nem vagyunk egy kirekesztő társaság, csak meg akarjuk őrizni a szoros kapcsolatot és néha úgy ítéljük meg, hogy nem való közénk vagy szerintünk nem ezt az utat kell járnia. Nekünk egyébként pont az a célunk, hogy a legreálisabban próbáljuk meg újraalkotni a régi boszorkányvallásokat modern formában és ehhez egy csomó történelmi mini kutatásunk van pl.

    VálaszTörlés
  20. -Darien:

    Úr isten te nagyon félreértesz :DDDD Vágod ezt az oldalt egyébként? :D Olvastál minket régebben is? Mert engem nem kell kioktatnod remélem tudod.Nézz utána az okkult tanok sorozatnak vagy Káin szavának. Komolyan ledegradálsz ahogy írsz. :'D

    Wicca az new ages szarfos amit egy vén fasz hozott létre hajdanán (70-es évek) hogy lotyókkal tudjon baszni az erdőben, összevonogatta a régi római görög dolgokat pár fennmaradt grimoire-t és tinédzser (kell a fiatal picsa) meg hippikedves dolgot alakított amit new age felkapott.

    Azt írtad nem követed a wicca hagyományokat idézem: "A mi tradíciónk egyébként sem működik bejegyzett egyházként, hiszen az lényegében teljesen ellentmond a Wicca szellemiségével. ,,-és eltér a hagyományos wiccától (ami a fentebb felvázolt fos, így mertem remélni van értelme annak amit követsz) aminek tisztában vagyok a szabályzatával mert jóformán mindent megvizsgálok ami az utamba kerül.

    Amerikában van bejegyzett egyházuk a wiccának. Te nagyon el vagy tévedve, vagy nem látod a fától az erdőt :D.

    Bocsi ha sértő voltam de utálom ha valaki úgy kezel mint egy óvodást.

    VálaszTörlés
  21. Tehát nem értem már alapból az egészet amit írtál mert több országban jegyezték be vallásként a wiccát, én totál úgy értelmeztem a ti tradíciótok című dumát hogy valamilyen módosult céhben vagy benne vagy olyan alpáholyban ami fuzionált már mást is mint az alap kiindulóötletet ami arra ment hogy LSD-s fiatal pinákat tosszon egy vén pernahajder az őzisten és a holdistennő nevében :DDD .

    VálaszTörlés
  22. Elnézést, nem akartalak megbántani.

    Amit tőlem idéztél, azt szerintem te félre érted, azt akartam kifejezni vele, hogy az egyháziasodás mond ellent a Wicca szellemiségének.

    Eléggé sértőn fogalmazol a vallásomat illetően, amit csak azért találok problémásnak, mert én -bár megtehetném - nem szóltam le senki más vallását, sem a kereszténységet, sem a buddhizmust.

    Amit az a "vén fasz", vagyis Gardner hozott létre anno, az eléggé kezdetleges és igazából nem is érdekel, hogy miért hozta létre. Az, hogy ő mit miért csinált, az nem érdekel. Engem az érdekel, hogy én/mi mit csinálok/csinálunk. És ez az, hogy tudományosan alátámasztott tényekkel próbálok/probálunk újjáéleszteni egy régi vallást és azt modern formában gyakorolni, kidolgozni egy saját, egységes és értelmes rendszert.

    Ami Amerikába átkerült Wicca címszó alatt, az egy összeszedetlen, hiányos, rendszertelen valami, így az ilyen egyházakat nem is igazán érdemes komolyan venni szerintem.

    Egyébként meg tényleg nem értem, hogy miért válaszolsz ilyen stílusban, nekem egyáltalán nem állt szándékomban lekezelni téged.

    VálaszTörlés
  23. Akkor te valamit nagyon félreolvastál mert a Wicca vallás Amerikából indult és jutott el ide :)És mind a vén trottyos agyszüleménye.

    Nem kezdetleges valami hanem forrás és az abból kialakult céhek adják ki Édesvízkiadón keresztül a házinéni vadító mágikus füzeteket, különböző tarkított hitvallásokkal amit éppen a felvett boszorkányrend továbbfejlesztett(ellopott régebbi hitekből) -tarkította a kezdetleges sületlenséget ami olyan mint egy épület aljzata amire építik a házat a céhek.

    Ha meg maga a boszorkányság érdekel akkor ne a wiccát szemléld ami new ages fuziói, hanem legyél Okkultuista, ami mindent néz mert valójában az foglalkozik teológiával és teozófiával és az a kelyhe az összes tudásnak, mármint az okkultuista szemlélet és tudományág.

    Nincs boszorkányság, nem létezik a fogalom hogy boszorkány. A Kereszténység koholta dolog ami a nyitottabb embereket lemészárolta, hogy ne tudjanak gyökeret ereszteni azok a tanok amik egyszer az ókorban a világot a fénybe emelték! A kereszténység taszította pestisbe meg a szarba a népet és mondta a csillagászokra matematikusokra meg mindenre ami tudott gondolkodni hogy boszorkány :D. Amikor az ókorban volt vízvezeték és jöttek ezek a parasztok szétlopták a hiteket meggyilkolták a kultúrákat és sötét középkorba tiporta az embereket írás olvasni tudatlan mosdatlan parasztokká mosta az agyukat.

    Azért válaszoltam ilyen stílusban mert úgy oktatsz ki számomra már ismert dolgokról hogy szörnyű nézni és idegesít. Máskor nézz jobban utána kinek hogy írsz be.


    Ha meg kutakodni van szabadidőd akkor ne egy olyan dolgot kutass ami kb 50-70 éve létezik hanem a gyökerét. Mert a wicca is olyan mint a kereszténység: számára szimpatikus dolgokat kiragadott nagyon régi kultúrákból és eladhatóvá tette és iszonyatosan nagy un szimpátiát váltanak ki belőlem, hogy nyilvánvalóan vudu és hudu hitből táplálkoznak és azt merik mondani hogy az saját, hogy az wicca. Nem nem saját, nem wicca, szimplán CSAK létező dolgok összeharácsolása.

    VálaszTörlés
  24. - Kígyófi Káinné:

    Igen, ez egy módosult változat, és, ha a te álláspontodat nézem, akkor nem az alapötlet van továbbvíve.

    Egyébként meg nem őzisten, hanem szarvas, de mindegy.

    Nálunk az elsődleges cél az önmegismerés és, hogy hogy teljes életet élő, egészséges, értelmes, szorgos, az érzelmeik elől nem menekülő emberek legyünk. Erre van egy rendszerünk, amit felépítettünk és ehhez, meg a gyakorlatainkhoz különböző szimbolikát használunk, kommunikálunk az isteneinkkel, stb.

    És csak, hogy elhagyjuk végre ezt a kérdéskört, nálunk ez egyáltalán nem arról szól, hogy sokat dugjunk. Az egész társaságban két pár van összesen, mind a másik pár, mind mi a barátnőmmel nem azért jöttünk össze, hogy "az őzisten és a holdistennő nevében dugjunk", csak ugye hasonló beállítottságú és érdeklődési körű emberek vagyunk és egymásba szerettünk. De egyetlenegy gyakorlatunk/szertartásunk sincs, ami bárkit is arra kötelezne, hogy egy másik taggal "basszon az erdőben" vagy akárhol máshol.

    VálaszTörlés
  25. -Dare:

    Szarkazmus? :) Remélem érzed hogy tudom szarvas isten és direkt őzeztem. :D Áh mindegy... higgy amit akarsz. Végső soron nekem tök mindegy.

    Azt meg tudom hogy nem kúrtok az erdőben de az alapító atya azért csinálta a bulit :D. Nem mellesleg ha jól tudom van pár invokációs gyakorlat ahol szexuálmágiával evokáltok és invokáltok dolgokat vagy a Ti céhetek nem ment bele ennyire? :Đ ~csibészpillanatok~

    VálaszTörlés
  26. Kicsit összekevertél dolgokat, mert Gardner igenis Angliában alapította meg a Wicca vallást és az csak később került át Amerikába Seax Wicca néven Raymond Buckland által.

    A Wicca NYÍLTAN merített más, régebbi vallásokból, hiszen az egész koncepciónak ez az alapja, lévén, hogy neopogány kezdeményezés.

    Az Édesvíz kiadóról és a házinéniről... Az Édesvíz kiadó feletébb sznívonaltalan könyveket szokott kiadni, amik nevetségesek és semmi értelmük. Nem véletlenül nem látni minket ilyenekkel vagy az Ezo TV-sekkel közösködni... Érdemesebb Buckland könyveit olvasgatni vagy Leland Aradia-jat, azok sokkal hitelesebb könyvek.

    VálaszTörlés
  27. Vagy még nem jutottak el odáig a "Szellemek könyvében,, ~lol~ hogy átvegyétek a szexuálmágiával kapcsolatos szertartásokat? Mert én úgy tudom pont vannak ilyen gyakorlatok. :-]

    Na mindegy nem akarlak bántani, sok sikert a kutatásokhoz...

    VálaszTörlés
  28. Igen van ilyen gyakorlat, de ez sem kötelez semmire, főleg, hogy ezt könnyen meg lehet ejteni szimbolikusan is, egy tőrrel és egy kehellyel. Ennek a rítusnak a szimbolikus megejtése bevett szokás. Ha valakinek a párja történetesen tag, akkor, ha akarják, miért ne csinálhatnák, de azt sem muszáj nyíltan, azt is ehet privátban, ha meg nem akarják, akkor meg még mindig ott van a tőr és a kehely, hogy szimbolikusan oldják meg.

    VálaszTörlés
  29. Darien:

    Tudom a tőrt és kardot is igen, de akkor nem értem miért írtad nem éltek ilyenekkel . :)

    Bocsi én maradok Kurt Seligmannél, Hans Biedermannál ,Alan Kardecnél, Szepes Máriánál,Madame Blavatsky-nál bla bla bla Crowleynál , de csak ha nevetni van kedvem és így tovább. :)

    Mindegy a lényeg tisztáztuk a félreértést hogy nem vagyok hülye.

    VálaszTörlés
  30. Megtéríteni sem akarlak, de jobban körülnézhetnél régebbi dolgokból merítve mert ez így gagyi.

    És mielőtt rám lenne sütve bármi én nem vagyok semmi csak okkultizmussal foglalkozom, vagyis olvasok jó régi könyveket. Szertartást meg nem végzek már amúgy is villog rajtam a:

    GYERTEK SZÁLLJATOK MEG ENTITÁSOK-felirat :D.

    VálaszTörlés
  31. Egyébként a szimbolikus hadzsa-bazsdának remélem tudod köze nincs az evokációs és invokációs szertartás során megtörténő dolgokhoz, most fogtam fel feljebb mit írtál.

    Az két tök külön dolog.

    VálaszTörlés
  32. - Kígyófi Káinné

    Senki sem mondta, hogy hülye vagy. Igazából én elmondtam a vélemény, a gondolataim, olyan formában, hogy az közérthető legyen (és ezzel nem téged akartalak megsérteni, hanem azt akartam, hogy ha valaki olvassa a kommenteket, akkor értsen mindet), erre te felkaptad a vizet, mindent amit lehetett ócsároltál (van amit jogosan, van amit nem) és a "vita" végén közölted, hogy igazából az egészben csak az egód volt a lényeg, mert úgy érezted, hogy nem gondolom azt rólad, hogy te ezeket tudnád. És félreértés ne essék, most sem nevezlek hülyének. Csak nyilvánvalóan erről van szó, amiket írtál, azok bántottságot tükröző érzelmi reakciók, amivel csak annyi gond van, hogy teljesen fölöslegesen voltál bunkó valakivel.

    VálaszTörlés
  33. -Darien:

    Nem voltam fölöslegesen bunkó, ha ekkora nagy titoktartási fogadalmad van nem értem miért akarsz közérthető lenni. Mert én sem akarok. Én kettőnk közti beszélgetésre koncentráltam nem arra a külvilág felé mit mutatok ez lényeges dolog. :D Ezen a blogon már olyan dolgok hangzottak el amit nem mindenki ért meg vagy fog fel, sosem arra ment ki hogy gyöngyöt vessen a disznók elé.

    A természetem meg alapból ilyen, lobbanékony pici ^^

    VálaszTörlés
  34. Néha 1-1 mondatod szemben áll egymással. Azt vettem észre.

    VálaszTörlés
  35. - Kígyófi Káinné:

    Szerintem az voltál.

    Ki beszélt itt titoktartási fogadalomról? Amit elmondtam, azt ugyanúgy megtalálod mondjuk Buckland egyik könyvében.

    Én úgy gondoltam/gondolom, hogy ez mások számára is érdekes lehet és így ezért és a félreértések elkerülése végett voltam ilyen alapos és közérthető. Persze mindemellett koncentráltam arra, hogy veled beszélek és épp debate-elünk, ami annyira nem jött létre, mert te végig szinte csak érzelmi válaszreakciókat adtál.

    Az, hogy alapvetően ilyen vagy, azzal igazából nincs gond, nem vagyok az a sértődős típus. Viszont szerintem fölöslegesen voltál bunkó, amit meg nem szeretek, mert általában -, mint most is - értelmes vitákat szeretek lefolytatni, ami így viszont nem igazán lehetséges.

    VálaszTörlés
  36. -Darien:

    Figyelj éppen játszom, szóval nem akarok nekiállni és idézgetni abból amiket írtál :D, de az elején még nagy rejtélyesen titkolóztál aztán a végén kb leírtunk csomó olyan dolgot amit alapból még hírből sem kéne tudnia az embereknek ergo az invokációs evokációs gyakorlatok, de lehet annyira felspannolom magamat hogy írok egy lejárató cikksorozatot amiben mindent kitálalok mint a szcientológusokról, már úgyis többen kérték írjak a wiccácról van anyag bőven. :D Aztán lehet az alatt vitatkozni erről mert amint látod éppen szétoffolod a cikkemet (bár többször jeleztem: szia, jó keresgélést sőt próbálta ma végén barátságosabb lenni de látom csak a szart fűrészeled itt.)

    Vagy a közönséghez beszélsz vagy hozzám. Ha a közönséghez beszélsz írj egy cikket a kis blogodon, ha hozzám beszélsz ne úgy legyél közérthető ÚGY hogy nekem magyarázol mint 1 hülye gyereknek, mert azzal engem degradálsz le magam és mások előtt, komolyan nem érted? Jobban a szájadba rágjam? Mert akkor elkezdhetem beidézni pontról pontra amiken felbasztam az agyamat :)

    Egyenesen tiszteletlenségként éltem meg hogy kioktatsz a boszorkányüldözésről és kb. hozzá nemértőnek veszel ezzel. DE továbbra is nem akarok ezzel foglalkozni mert nem érint meg annyira, az meg hogy érzelmi válaszreakciót adok ne legyen a szívfájdalmad, mert nagyon idegesítenek az ilyen szarfűrészelő emberek és nem fogom véka alá rejteni. Ha nem érted mi váltotta mi belőlem azt hogy idáig jutottunk olvasd el újra mert az elején normális voltam és a 3. kioktatás után nem nyeltem tovább.

    VálaszTörlés
  37. Rendben, hagyjuk az egészet, igazából én is meguntam.

    VálaszTörlés
  38. -Darien:

    Na, köszi :D Ezt vártam már. (Y)

    VálaszTörlés
  39. Na ezt a csevejt érdekes volt elolvasni.

    Valahogyan én sem szimpatizálok a wiccával, mondhatni semleges vagyok irányába- bár hallottam egy kettő wiccáról, hogy van mit a tejbe aprítaniuk, de a 95 %-uknak nagyobb a füstje mint a lángja.

    De nem vetem meg őket, ha nem ártanak senkinek sem, sőt hasznára vannak önmaguknak, kis közösségüknek, vagy egy mikroközösségnek- akkor egészségükre. Mindenki azt az utat járja, amit helyesnek érez.

    Semmilyen vallásom nincsen, és nincs is rá szükségem. Hitem van, de az nem istenségek megszemélyesülése felé irányul, hanem az ősi és teremtő energia felé, s így önmagamba vetett hitembe, hisz én is ennek vagyok a morzsányi része.

    Nagyon sok vallás tartalmaz buta elemeket, ezeket ki lehet szűrni egy kis utána járással, vagy évekig tartó kutakodásokkal. Én pont ezért nem választanám egyik vallást sem, mert nem érzem magaménak őket és mindegyik ordas f@szságokat is tartalmaz- már bocsánat a kifejezésért.

    Bár kíváncsi lennék, valóban léteztek e azok az idők, amikor a pogány istenek "uralkodtak" és bennük hittek az emberek. Miben lehetett más- vagy más volt- e egyáltalán, mint manapság? Mert ugye a pogány isteneket "elfelejtették" az emberek, elfelejtettek bennük hinni...

    Vallások, ellentétek, vallásháborúk vallásfők nevében...eddig a világtörténelemben csakis ellentéteket szültek a vallások egyáltalánbeli léte is.

    Az embereknek egymásban meg magukban kellene hinniük, hogy becsüljék egymást és nem megtaposnák egymást mint egy darab szart, minden egyes nap. Az életben kellene hinni, nem mindenfélékkel megnevezgetni.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: