2012. április 29., vasárnap

nE0.cRYsis: Chemotox- rovat: A fülbe mászó fülbemászó

Sziasztok! 

Ma egy gusztustalan bogárral ismerkedünk meg- de szerintem minden egyes rovar gusztustalan toportyánféreg! Persze kellenek a csodálatos globális táplálékláncba a chips és a kóla mellé uzsonnára, de lássuk csak mi a franc ez az ízelt lábas rovott barom- mert így is hívják eme csodálatos kitines förmedvényeket, aki nem tudta volna véletlenül. :S

Biztosan mondták már nektek, hogy bemászik a fületekbe a fülbe mászó, lepetézik és széjjel rágja az agyatokat- ez valóban így lenne? Most megtudjátok! :S ~forog a gyomra~


A kép valódi- egy gyermek füle: A fülbemászó anyakirálynő
beszorult az agylebenybe kirágott járatába
amit a petézéshez készített elő
 s két "katona" védelmezi az esetleges behatoló támadóktól!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
O___O


ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá


Persze ÁLLÍTÓLAG ez egy urban legend, ez nem történhet  meg, nem fordulhat elő- CSAK NAGYON RITKÁN! Tehát akkor mégis előfordulhat...! A tudósok azzal takaróznak, hogy ez egy nagyon kedves kis állatka- lény izé valami, aminek esze ágában sincs fülekbe mászkálni a TÚLNYOMÓ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN (tehát előfordulhat) és nagyobb az esélye annak, hogy az ember nyer a lottón, mint hogy a fülébe másszon egy fülbe mászó...de mivel lottón is nyerhetünk, így ugyanúgy esélyünk van arra is, hogy fültövön basszon egy ilyen kis bogár.


Velem ez még nem fordult elő, éppúgy mint ahogyan lottón sem nyertem még, de mivel arra is meg van az esélyem, ezért a fülembe is mászhat fülbemászó- nemdebár?


Na mégis akkor melyikre van nagyobb esélyem, ha járok természetbe, de lottót viszont soha nem veszek?! >.<

Fülbe leskelődés, ott lapul a beste!!
Halló, mit mondtál?? Nem hallak tisztán!

Utálom a  rovarokat, sőt allergiás is vagyok a csípésükre, de ha nem lennék allergiás, azt hiszem akkor sem nyalogatnám a csáprágós pofájukat meg a kitines szúrós, csípős bűzös mócsing- potroh testüket!

Arról nem is szólva, hogy például ez a fülbemászó díszpinty képes akár 10 cm- re is kilőni a bűzös váladékát! Pfejjj!


Jajj de szép virág a kurva életbe >.<!!


Szóval eredjünk a hiedelmek nyomába, miért is nem valószínű, hogy fülbe mászik ez a bogár- de ugye megeshet?

kis szép sárga virág, hogy megszagolgatnám!

Nos kérem szépen, ez a bogár szereti a nedves nyirkos helyeket, kertes házban és ház körül természetes jelenség, de a városban is ott vagy a gyönyörűségem, nedves helyeken, például a megázott lábtörlők alatt vagy akár a virágcserepek alján...:S

Kedveli az érett gyümölcsöket, tehát az alma, a barack és a szőlő a kedvenc csemegéje, mert ugye a túlérett gyümölcscukortól szottyos nyalánkságba igazán szeretik magukat belefúrni!

nyamiiiiiiiiii, bogárszaros barack- a kedvencem!! ^__^

Állítólag a petézésre nyugodt helyre van szüksége (70 kis petetojást is leszarhat alkalmanként) és állítólag egy fül sem nem nedves és nyirkos sem pedig nem nyugodt közeg.....MÉGIS belemászik a kibaszott fülbe, főleg a gyerekekébe, akik minden fűzfa- bokor tövébe bemásznak játéknak nevezett gyagyáskodásból.

Arról nem is beszélve, hogy MINDEN EGYES NYELVEN ugyan úgy fülbemászónak hívják ezt a nyavajást, ( tehát mégiscsak van alapja ennek az egésznek, hogy globálisan így nevezik!! (Persze globálisan is van esélyünk a lottón való nyerésre és a világ globalizált gyerekeit is meg- fülön mászhatja ez a bogár- minden lehetséges ugyebár...) Imádom, ahogyan a tudósok diplomatikusan megfogalmazzák azt, hogy NEM, DE VAN RÁ ESÉLY! >.<




Szóval a fülbemászó fülbe mászHAT.
Jól figyelj- súgok most neked valamit!

Hogy honnan ered a neve, azt már senki sem tudja, egyesek szerint a középkortól használják rá ezt az elnevezést, mert inkvizíciós kínzás volt, hogy fülbemászót raktak a fülbe és elzárták a kijáratot, és a fülbe mászó kétségbe esésében elkezdte keresni a kijáratot és ugye a puha közeget- a dobhártyán kezdte magát átrágni, majd az agyba jutván tovább zabált és valószínűleg meg is döglött....de biztos nem lehet kellemes ahogy érzi az ember, hogy valami mocorog majd kurvára elkezdi zabálni a dobhártyánkat!!!!!- öcsém, én is bevallanék mindent!!!!

Szóval állítólag innen jött az egész elnevezés- kedves ugyebár?

Szegény kis jószág viszont a MINDENEVŐ kategóriába csusszant át, tehát nemcsak szottyos kis gyümölcsökéket rágicsálja, meg a növénykéket, hanem mivel minden evő, mindent megzabálHAT, így akár denevéreket is lecsapolHATnak meg teheneket is éltető nedvüktől.

Itt görgetik az éjjelente fülekből lopott fülzsír galacsint!

A fülbemászótól rengetegen rettegnek és rengeteg ember számol be a tudósok nagy nemtetszésére, hogy a fülbe mászó igenis bemászik a fülbe, ha úgy szottyan rá kedve, bár igazából valószínűleg nem agyszétrágási és peterakási célból (aminek az esélye egyenlő a lottón nyeréssel...-.- de lottón is nyernek emberek nemde?) 

A fülbemászó ugyanis kedveli a repedéseket és a szűk nedves és nyirkos zugokat- a fül is egy nyílás nemde?

Egy pici kis rés- ami igaz mondjuk nem nedves- de sebaj! 
LYUK - LYUK



A fülbe mászót ha fülbe mászott, nem nehéz eltávolítani, ugyanis a fülbe vizet kell önteni és ki fog menekülni. Igaz nem egy finom érzés a fülbe öntött víz, és valószínűleg az sem lesz az, ahogyan a bogár kikapálódzik a füljáratunkból és végigmenekül a fejünkön- node sebaj, legalább nem zabálta fel az agyunkat- ugyebár? (aminek kicsi a valószínűsége- de előfordulhat...)

Jajj de ügyes kislány vagy, hogy összefogdosod a szőrös- szaros bogarakat!
Igyál is egy kicsikét édes kislányom, ki ne száradjál!


Van szárnyuk és képesek repülni is, holott szinte soha nem repülnek
pedig úgy egyszerűbb lenne  fölszállni a nyakunkba és beleszarni a fülünkbe

Itt egy videó, amikor egy gyerek füléből bogarat trancsíroznak ki, érdemes 3:40- től a végéig nézni, előtte ismerkedés van meg nyavajgás. Bogár megesz csokisfiú.

A zene pedig az elején és a végén- fenomenális! >.<!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ




Ebben pedig mindenféle fülekben
mindenféle bogarak ütnek tanyát és azokra vadásznak.
Fujjos- gennyes és mindenekelőtt fülzsíros ízeltlábúakat láthanuk...>.<!!




A legjobb az hogy innen a cikkem további 70 %- a eltűnt, megmagyarázhatatlan okokból széjjelrabolta valami széjjelgyúrt bogár istenség, mert a megírt cikkem egyszerűen elveszett!!!! Szóval most fogalmam sincs hol jártam..-.- és írhatom meg megint! Tanulság: sose ágyazzatok bogárfülbemászásról videót a kész írásotokba, mert azt beszippantHATja a Big Bug Black Hole!!!  :O



Ezek a bogarak mindenre képesek!
Szóval az éltető és jótékony víz mindig is segítőtársunk lesz, ugyanis ezeket a rovátkolt barmokat legegyszerűbben vízzel távolíthatjuk el magunkról vagy magunkból. Ugyanis ne essünk abba a hibába, hogy a hatalmas összetett vagy pontszemek láttán megkönyörülünk és hagyjuk elszaladni a szottyos gyümölcskénkből előugró ádáz lényt, ugyanis ezek a kis szelídkék nem is mindig oly szerények- velem is előfordult már hogy rámtámadtak!- igaz mondjuk engem az esetek 90%-ában a fotocellás ajtók sem engednek utamra és ugrálok ott mint egy hülye hogy érzékeljen, tehát vagyok olyan jóféle életre termett egyed, akit a kibaszott bogarak is megtámadnak- Igen ezek a pici kis tündérbogarak néha nagyon benézik az erőkülönbségeket és a súlycsoportok különbözőségét, s lazán ránktámadnak, kifejlett humanoidokra akár többen is. Csípésük fájdalmas és kellemetlen, s a seggükön található ollós szarvszerű szervükkel a bőrünkbe csípnek, s harapják az embert, s sok esetben nem is lehet szabadulni szorításukból mert akaszkodnak, s ilyenkor egy jól irányzott vízsugárral kell őket oszlatni.



Csípéseiket napok múltával is megtalálhatjuk magunkon,
gyönyörű és fájdalmas vörös foltok formájában.


jajj szegény kis bogár meghalt 
jajj segítséég!
Tehát megtudtuk hogyan lehet kiszedni és hogy nem vagyunk biztonságban soha sem semmitől, mindenféle ízelt lények leskelődnek ránk a földről, meg az égből, a padlóról, a plafonról, a fákról és bokrokról. Néznek minket szex közben és nevetnek a poénjainkon, velünk sírnak, s ha éhesek, megeszik az agyunkat éjszaka!!!

Én személy szerint gyűlölöm ezeket a kibaszott bogarakat, és képzeletbeli ultimátumot kötök velük, egy láthatatlan határvonal felhúzásával, ami többnyire a a szekrény mögötti világot választja el az emberek világától. De ha valaki átlépi a territóriumot, akkor ádáz küzdelem és harc veszi kezdetét, s lélegzet visszafojtva és elszorult torokkal veszem fel a harcot minden kettőnél több lábú lénnyel, s néha ha kevésbé van görcsben a gyomrom, megadom nekik az életre az 50 % esélyt és csak szimplán poharas - papíros megoldásokkal kibaszom őket az ablakon, de előfordulhat, hogy szimplán széjjel kenem őket borsódzó háttal a kezembe akadó első flip- flop papuccsal! Gyűlöletem és irtózatom az egekig szárnyal ám meg kell védenem házam lakóit, s mivel én még éppen nem esem bele a rovaroktól való félelem által sikoltozásra kényszerített egyedek közé, a cselekvés mezejére kell lépnem, többféle eszközzel, úgymint, papucs, víz, tűz és a világegyetem minden eleme, akár a levegő fújás szájjal avagy porszívóval való felszippantás is szóba jöhet.


A bogarakat undorítónak és taszítónak találom, ellenben mégis tisztelem őket, hiszen képesek MINDENHEZ alkalmazkodni, ami nem is csoda mert ostoba és együgyű ösztönlények, tehát a szarás- petélés- zabálás élteti őket, mégis tovább fognak élni még az emberiség kipusztulása után is. 

Dávid bácsi szája csókra áll

Sajnos ezeket a lényeket akkor is borzasztóan gusztustalan förmedvényeknek tartom és fogom is életem folyamán, s lényük szépségéről még maga David Attenborough sem fog meggyőzni egy poszt- erotikus csápos bogár pornóval sem.


Nincsenek különösebb fenntartásaim a képpel-
de mégis mi az a kifolyt habos taknyos Corn Flakes????
Hoppá, mi a szent fülesbagoly ez meg itt?
Áhháá! Bogármászás elleni fülkarantén!
 Remélem irtózatos cikk volt, szép napot/álmokat és JÓ ÉTVÁGYAT!

nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom

24 megjegyzés:

  1. Én majdnem az ellenkező véglet vagyok! Én kifejezetten szépnek találom a bogarakat/rovarokat, egyszerűen lenyűgöz mindegyiknek a felépítése. Amikor kicsi voltam képes voltam akár egy-másfél óráig a házfalnál guggolni az udvaron és nézni, ahogy sertepertélnek a hangyák. Ez persze nem azt jelenti, hogy rendeztem volna ne komplett népirtásokat!:D Második-harmadikos általánosba meg haverokkal előszeretettel gyújtogattunk nagyítóval cserebogarakat.:)

    Muterommal történt olyan huszonévesen, hogy belemászott egy pók a fülébe és elment egy egész nap azzal,hogy kiszedték a kis gecit a klinikán.

    VálaszTörlés
  2. áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

    VálaszTörlés
  3. Igazán nem akarok álmatlan éjszakát okozni Neo, de Húgomnak volt olyan, hogy a szemében volt benne ez a fülbemászó(igen kis állapotában) és úgy kellett kiszedni O.O
    darkhero

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. O____O"
      áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!

      Törlés
  4. GRATULA!
    Most meg a sok kis PRIMITIV amúgy is SÖTÉT magyar fiatal nekiáll majd OK NÉLKÜL halomra ölni -a megkinzott kutyák, macskák, kistesók stb.- után a rovarokat is.
    Csak mert már nem tudtok mit kitalálni hogy ide irjatok és kezdtek sötét marhaaságokat irkálni!
    (..és IGEN ez URBAN LEGEND, sok biológus meg állatokkal foglalkozó ismim van évek óta!)
    Még jó hogy nem patkányellenes cikk lett, azért ugyanis ölök.
    Meg a faterom is....
    KISHÜLYÉK.
    No pá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zoé!

      Nem értem a reakciódat, ugyanis saját írtózatomról írtam és arról, hogy ÉN nem szeretem a bogarakat...sehol nem említettem, hogy most minden olvasó kezdje halomra írtani a bogarakat- sőt én magam is írtam, hogy tiszteletre méltó faj- az más kérdés, hogy személyesen nem szívlelem őket.

      Sehol nem volt állítok kínzására és ölésére buzdító mondat, s az vesse rám az első követ, aki soha nem csapott még le egy szúnyogot vagy bogarat....

      Nem városi legenda, a neten ezerszám keringenek videók ORVOSI FELVÉTELEK, ahol bogarakat szednek ki az emberek füléből, meg a gyerekekéből öntik ki vízzel...ez valós dolog. Az az eltúlzott csupán, hogy egyéb szándékkal mennének bele, mint hogy csak egy rést keresnek rejtekhelyül.

      Egyébként nagyon sok témaötletem/témaötletünk van, csak nem kérek bocsánatot, mert épp erre szottyant kedvem, hogy bogarakról írjak! Akkor jó nagy szemét vagyok, mert bogárfóbiám van, amivel ráadásul nem vagyok egyedül, mert az emberiség jó része ebben ugyanígy van.

      De akkor biztosan kurva hülyék mindazok, akiknek SZIMPLA BOGÁRFÓBIÁJUK VAN, egyszerűen írtóznak valamitől- ergo semmiféle pszichológiai torzulásuk nincs, nem kezelik őket gyógyszerekkel és pszichológiai esetekről sem beszélünk- egyszerűen ez egy undor!

      Mindenkinek megvan a maga problémája- vannak akik megértik, vagy átérzik ugyanezeket az undorokat.

      Fura, volt itt már hullabaszás, meg gyerekbaszó pedofilok, meg belezős gyilkosok, meg abortuszkampány, aztán kiderül, hogy nem embert ölni bűn, hanem az ha agyoncsap az ember egy fertőző vérszopót- akkor dögöljön meg?


      Darkhero, a te kishugod szemébe is egy fantázia lény mászott!

      Törlés
    2. Zoe: Akkor költözzél olyan házba ahol hemzsegnek ezek a dögök.Nem értem,hogy ez hol lenne állatkínzás...

      Törlés
  5. Ja és NYUGODTAN kitilthattok ám innét nem fog hiányozni csak kiváncsiságból nézek olykor be de egyre szinvonaltalanabb itt.
    Olyan NAPISZAR style!
    Kár. Jól kezdődött anno...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekünk jó itt, de kérdem én, mi akkor a színvonal? Nálad lehet más, nem tudom, én jól érzem itt magam. Kötetlenül beszélgetünk mindenfélékről- ha kell bogarakról, és akár a fóbiáinkról is.

      Törlés
    2. Én is jól érzem magam itt.

      darkhero

      Ui.: Majd megmagyarázom a Húgomnak.:D

      Törlés
  6. És akkor én még a legjobbat nem is említettem. Tegnap este jól megérdemelt pihenőmet töltöttem volna az erre kijelölt (exraktár)helyiségben. Amikor kaparászásra lettem figyelmes (de már előtte is kiszúrtam egy dögöt egy plafon résben, meg az előttem pihenő kolléga is beszámolt a "különös" zajokról).
    A fekvésre szánt matrac melletti fal (a matrac hozzá ért...) el van fedve poszterekkel, amik alól szűrődtek ki a hangok.
    Gondoltam nem alszom addig amíg ez(ek) itt zajong. Zajcsillapításra használt eszközömmel (műanyag ruhafogas XD) addig ütögettem a célterületet, amíg elő nem bukkant egy akkora behemót, mint a hüvelykujjam (széltiben - hosszában). Sikeresen kinyomtam a potrohát, de még élt mikor földet ért csak szerencséjére eltűnt a szemem elől. A kaparászás viszont még mindig nem maradt abba, szóval tovább piszkáltam a területet, mígnem előbukkant az előzőnél kisebb példány. Fellélegeztem, taktika ugyan az, addig nyomom, amíg ki nem pukkad. Kicsúszott a szorításból egyenesen a matracra. Onnan meg alárohant. Kiegyeztem egy döntetlenben és sértődötten visszavonulva inkább a biztonságosabbnak tűnő székeket választottam pihenésem színhelyéül (szigorúan felkapcsolt villanynál, mivel menekülnek a fénytől, vagy meg sem moccannak, tapasztalataim szerint - bátor az a kollégám amelyik úgy dönt lekapcsolja a villanyt odabent).
    Ráadásul fellelhető más földrészekről érkező példány is (kolumbiai banán és a többi XD). Szóval nincs min csodálkoznom csak aggódnom, főleg az általad feltöltött második film címét olvasva...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. atyaég.. ez szuperjól hangzik, főleg a kipukkadó potroh...:S nekem is vannak bogárszörny kedvenceim, amiktől összeszarom magam ha meglátom..-.-

      Törlés
  7. -Zoé:

    Attól hogy nem vettem tőled képet és mertem rendelni egy creepert, nem kell itt basznod a rezet a kibaszott blogban mert meg vagy rám sértődve. Kotródj el már innét bazdmeg! :DDDD Ráadásul Neo nem tehet semmiről , szóval tényleg ne trollkodd már tele a szaros blogunkat!

    És igen: Bármi további megjegyzést törlök. "No pá,, élve a szavaiddal! :)

    VálaszTörlés
  8. -Neo:

    Respektálom az idegrendszeredet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk az is egy érdekes kronológiai tény, hogy te is és én is az első pillanattól kezdve itt voltunk, és szerintem egyáltalán nem lettek szarabbak az írások- csak mennyiségileg kevesebb- de ez sem probléma, mert életünk is van és azt nem szabad elhanyagolni az internet miatt. Ugyanúgy vannak beteg, bizarr, orvosos, tudományos, okkult beütésű cikkek is, meg vicces, szidós, vagy poén cikkek is....O.O? Vagy ez nem így lenne?- szerintem FULL ugyanolyan témákban írunk és írtunk is...egy két rovat kiesett, de jöttek mindig mások. Szerintem minden maradt ugyan az a cikkek terén....

      pedig gyengélkedik az idegrendszerem :D de próbálkozom.

      Törlés
  9. -Neo:

    :DDDD Ne kezdeményezz beszélgetést! NEEEEE..........!!!!(4444)!!!!

    VálaszTörlés
  10. Ahh tipikus befogott füllel olvasom végig poszt lett. :''DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. -Aungia: Nekem kavargott a gyomrom, pedig mindig ilyen gyilkolós- belezős dolgokra szoktam enni....ennél nem volt gusztusom :D

      -Krisztina Kaman: látom akkor sokan vannak hasonló cipőben, hát nem is csodálom ha mindenki retteg vagy undorodik a bogaraktól...:S

      Törlés
  11. Osztom a véleményed, én is irtózom ezektől a kis dögöktől, de ilyen szépen még senki nem fogalmazta meg az ízeltlábúakhoz való viszonyát. :D Én azt szoktam mondani mindenkinek, hogy mindentől félek, aminek négytől több lába van, vagy szárnyas lény :D És ha ez a kettő együtt jár, akkor az már a vég :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D
      Nem is nagyon félek más állattól (ha nem vesszük az egzotikumokat, mint skorpió meg óriásboa meg ilyen vadregényes dolgokat..:D) talán még a kutyáktól tartok/félek, mert nagyon sok kóbor vadkutya támadt már meg és harapdált össze.....úgyhogy félek a kutyáktól..:(

      Törlés
    2. A kutyáktól én is tartok valamiért, pedig nem sokszor támadtak még meg. Még a saját kutyámnak is félek sokszor a szemébe nézni (pedig ő aztán egy áldott nyugodt lélek), mindig azt várom, hogy mikor vicsorítja el magát, és harap bele az arcomba. Ez valahonnan egy gyerekkori dologból jön szerintem, de nagyon rossz úgy a kutyámat szeretgetnem, hogy közbe tartok is tőle. A legnagyobb félelmem a pókok, ahhoz képest egy madárpókkal élek együtt (a páromé, aki mellesleg pókokkal foglalkozik biológusként XD).

      Törlés
  12. Erről eszembe jutott, az az afrikai törzs akik , az oldalukon fekve, felkönyökölve, fejüket a vállukra hajtva alszanak, hogy ne másszanak bogarak a fülükbe.

    Amúgy meg, ha ezek a kis dögök, a meleg, nedves helyeket szeretik... Mindegy ,nem akarok belegondolni XD Lényeg a lényeg: Lányok, ne aludjatok bugyi nélkül erdei faházakban .DDD

    Drachen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ááááááááááá!!

      De oda nem másznak, mert a HIDEG nyirkos helyeket szeretik, nem a nedves/ lucskos meleg csúszós helyeket! :D:D:D

      Nem is hallottam hogy ilyeneket csinálnak az afrikaiak :O szegények ez elég durva- BÁR ARRÓL HALLOTTATOK HOGY ÁTLAGOSAN EGY ÉV ALATT 7 PÓKOT NYELÜNK LE ÁLMUNKBAN?? na erre varrjanak gombot az afrikaiak, ott a földön mennyi minden mászkálhat-- na vajon ott mekkora ennek a statisztikának az aránya? :D

      áááááááááááááááááááááááááá

      Törlés
  13. Köszönjük szépen a dicsérő szavakat, nagyon örülünk, hogy vannak akik még nagyon szeretik és élvezik olvasni az írásainkat, amiket csak úgy kiírunk magunkból! :)

    ááááááááááá én egyszer arra ébredtem háton fekve, hogy kb 1 cm-re van az arcomtól egy kaszáspók (lógott lefelé a plafonról) és beterítette az egész horizontomat!!! X( nem is akarom tudni mit akart!!!!

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: