2012. április 10., kedd

nE0.cRYsis: Az etetés, a tömés és egyéb szexuális finomságok

Sziasztok!

Ma egy furcsa szexuális parafíliát - fétist fogok megismertetni veletek,



mert tudom hogy szeretitek a malacságokat!











Nem is kell mondanom, hogy a mai világban mi a menő és a "trendi"- soványnak lenni, csinosnak lenni, vékonynak lenni, úgy ahogyan azt a média vetíti ki ránk, hogy úgy kell kinézni és az az elfogadott, hogy mindenki vékony kifutó és divatmagazin modell lány legyen. Persze a ruha nem áll úgy a lányokon, mint a 40 kilós 190 centis manökeneken, és a tökéletes smink sem lesz olyan, mint a kiretusált arcú lánynak a magazinban soha de soha.

Persze nem jó kövérnek, elhízottnak lenni, de a ló túlsó oldala sem ajánlatos- az anorexia és társai.


Ma ez a módi- de gondoljunk csak bele, nagyanyáink idején is a jó húsban levőket részesítették előnyben, s néhány száz évvel ezelőtt is a jómód egyik jele volt - (ha most nem gondolunk az egyéb egészségügyi problémákra természetesen) s néhány ezer éve pedig pont a telt és dús keblű, testű asszonyokat imádták- lásd például a willendorfi vénuszt, aki a teremtést szimbolizáló anya, maga a teremtést és az életet adó nőt szimbolizálja.






Persze hiába a kifutók világa, az általánosan elfogadott anorexiás filigrán alkat a valóságban elenyésző százalékú, hiszen Földünk női lakossága nemhogy nem átlagos alkatú, hanem túlsúlyos. Egyes felmérések szerint vannak olyan országok, ahol a nők több mint 50 %-a elhízottnak mondható! A férfiakban pedig úgymond genetikailag kódolt információ, hogy vonzódnak a telt és gömbölyded, gömbölyű formákhoz- ez egy ősi vágy bennük- persze ennek is van egészséges formája is- ma nem erről lesz szó! :D




Igaz ehhez a ponthoz még megjegyezném, hogy szerencsére egyre kevesebben vannak, akik vonzónak találják a nagy szilikon dudákat- s lassan a nem művi test lesz a kuriózum. A nők sajnos az évek alatt beléjük evődött ideáloknak akarnak megfelelni tudatosan vagy tudat alatt- és természetellenes végeredményű módosításoknak vetik magukat alá, ilyen például a sok csodálatos szilikon száj, léggömb mell és társaik. Most jöhetnék a dumával, hogy mindenki fogadja el önmagát- de ez valószínűleg senkit sem érdekel- tehát mindenki csináljon azt magával, amit szeretne. De egy egészséges test és fitt alkat nagyobb kincs és szépség, mint egy művi aránytalan Barbie- baba.

Természetes szép lány
Megcsinált nőszerű lény
ez meg ez meg ilyen izé

Nade kezdjünk bele a mai témánkba, ami pont azokról a férfiakról szól, akik igencsak szeretik a gömbölyű, elfolyó, és amorffá hájasodott női testeket- mert biza vannak, akik erre gerjednek!


no meg nők is csipázzák...leszboszorkák


Kezdjük az alapoktól! Feederism- azaz az etetés, hol máshol, mint Amerikában a legnépszerűbb és legelterjedtebb- még jó hogy itt van a legtöbb hájas ember, nem kell messzire menni!

Az etetés maga a szexuális fetisizmus egy olyan fajtája, ahol az etető olyan férfi - nagyon ritkán nő- akinek az okoz vizuális és szexuális örömöt, ha a párját minél kövérebbre hizlalja fel!


Az etetés ehhez az örömhöz hozza közelebb, mert az etető vágya az, hogy minél kövérebb partnerrel szeretkezhessen, mert ez izgatja fel. Valamint ha nem elég kövér, vagy nem tartja annak, akkor minél és még jobban felhizlalhassa őt.



Tehát az evés előjátékká válik, és nem eperke meg tejszínhab kerül a terítékre, hanem jó zsíros kis csülkök meg kolbászkák, kis szalonkával meg egy bödön zsírral desszertnek...-.-

ez olyan mintha a saját ruhájából harapna egy falatot :D



Az etető az etetés után pedig szexszel és dícséretekkel jutalmazza az etetettet, így az a visszaigazolással megnyugtatja magát azzal, hogy ez normális, egészséges, jó dolog, mert csak azért eszik, hogy a párjának tetszhessen.

De vannak alapból túlsúlyos emberek,
akik saját örömükre híznak, róluk a későbbiekben ejtek szót.


Egy ilyen párkapcsolatban eleinte teljesen minden normálisan (lol) működik- vagyis annak tűnik- mindenki boldog, folyik a zsír meg a szaft fröcsköl, jön a szex és a babusgatás és mindenki állati boldog.




Az etetett élete csupa móka és kacagás, hisz ami miatt eddig kirekesztették, lenézték, megvetették, az most valakinek tetszik, a hátrányból előnyre tesz szert. Imádott lénnyé válik, szuperjó dícséreteket kap...Olyat szeretnek, akik szépnek látja őket, nem is nehéz igaz?


A legnagyobb probléma itt a környezet hatása, a média sulykolása, hogy az szép, aki sovány, az lehet teljes és egészséges aki sovány és vékony- így megnyugtatónak érzi egy etetővel folytatott kapcsolatot, hiszen hatalmas vonzerőt rejt ez a biztonságot nyújtó stabil és elfogadó kapcsolat.
Persze ne felejtsük el- a helytelen életmód vitte őket ide, mielőtt még sajnálnák az etetetteket, hogy szegények betegek, ebbe kényszerültek bele- NEM. Szerintem mindenki észre veszi magán, hacsak 4-5-10 kilót hízik és TUD ellene tenni HA AKAR. Én nem tudok sajnálni egy 180 - 300 kilós ember lényt, ha semmiféle genetikai- testi betegség nem vezette oda ahol tart, csak a mértéktelen zabálás. Akaraterővel mindent el lehet érni, tudatos táplálkozással vagy mozgással vagy mindhárommal együttesen.



Milyen jó kis pipi lett ez a néni, nem?

Az etetés lehet passzív vagy aktív, értelem szerűen az aktív etet míg a passzív fajta csak nézi, ahogyan a kedves zabál, s várják türelemmel a mértéktelenség következményeit, a jó nagy méretes zsírpárnákat!







Itt kezdődik az etető fél beteges jellemének kivetülései...Az etető gyönyörködik a zsírrengetegben, és soha nem elégedik meg az eredménnyel és tovább hizlalja párját, mindaddig, míg az magatehetetlen nem lesz, és kiszolgáltatott, s ők szeretetük jeleként tovább etethetik őket a gondoskodás jegyében. A kedves pedig már alig tud mozogni, vagy fel sem tud már állni, s a féltékenykedő etető már megnyugodhat, partnere csak az övé, nem megy sehová és senki nem fogja lecsapni a kezéről, már ha ehhez lenne egyáltalán bárkinek is gusztusa...


Ez nem egy mell alatti fűző? O_-?

Ez persze nem valódi és igazi szeretet, hiszen a fetisiszta saját kéjes vágyait éli ki a kielégülés eme bizarr formájában...az etetett pedig súlyos önbizalom hiányban szenved eddig is termetes méretei miatt, s egyes esetekben a saját kövérségének szeretete tartja ebben a kapcsolatban.

Nagyon ritka eset az, amikor az etetett belátja a testi épségének, életének veszélyeztetését és megszabadul az etetőtől, szakít vele, kidobja, s belátja ez az önigazolási forma nem épp helyénvaló, s az, hogy valakinek a bizarr szexuális játékszere legyen, ahol a tét akár az ő saját élete- jobb későn, mint soha- nemdebár??



Itt láthatjuk, hogy Eric Cartman csontozata semmivel sem erősebb mint Kyle Browslowkyé

csak sikerült waze...-.-"
 

Az alá- fölé rendeltség eme formája már pszichológiai eset, mert az etetettet komoly egészségügyi kockázatok fenyegetik, arról nem is beszélve, hogy a felhizlalt fél totálisan a másikra lesz kényszerítve, ezzel kiszolgáltatottá válik és passzív szenvedője lesz a kapcsolatnak. Persze nem szabad összekeverni ezt az alárendeltséget azzal, ha az illető hölgy szex közben rá talál csücsülni a kedvese arcára, akkor megfordul ez az alárendeltségi szerep- remélem nem kell részleteznem, hogy egyesek igazán kedvelik a női dominanciát a hitvesi ágyban...


Az orvosok szerint egy egészséges ember észreveszi, ha a párja etető szerepbe lép...:DDD 
Mondjuk itt nem arra kell gondolni, hogy ha a párunk az orrunk alá tol egy lekváros pirítóst, akkor azt a képébe kel morzsolgatni majd vörösre verve kivágni az ajtón kívül, mert szexuálisan aberrált!




De térjünk vissza az etetettekre, ugyanis van egy különös fajtájuk is, akiket nem etetnek, hanem MAGUKAT ETETIK, ilyen kis önellátóak. Ezek a hölgyek, avagy férfiak, annál szebbnek látják magukat, minél kövérebbek! És minél kövérebbek- annál kihívóbb és szexisebb ruhákat vesznek fel a hölgyemények! Ha nem híznak fel a kívánt súlyra, depressziósak lesznek (gondolom bánatukban meg jól bezabálnak- hátha mégis sikerül) :D




vajon a platón is vitték őket?


Az új felhízott testet gyönyörűnek találják, méregetik magukat nap mint nap és lefekvés előtt is benyomnak valami jó kalóriadúsat, hogy biztosak legyenek a dologban...-.- Szeretnek a figyelem középpontjában lenni ( ami nem nehéz 200 kilósan!!) szeretnek csinosan öltözködni, mozgékonyak és semmiben sem akadályozza őket súlyuk- na persze heheheee....Nem szeretnének lefogyni, tartják a szintüket, ami zabálva valószínűleg nem nagy kihívás a lefekvés előtti 3 kg cukros- zsíros kenyér elfogyasztása után. Állítják, hogy kövéren is lehet egészségesen élni- szerintem ők nem hallottak még a koszorúérről és hogy infarktusban meghalnak majd 30-35 éves korukban. (amúgy tényleg nem élik meg a 40-et se nagyon, egyszer élünk ugyebár- ők a meg nem élt életéveik tápanyagait belesűrítik ebbe a fél életbe valószínűleg! :P)

igen igen, gyönyörűen gömbölyödik a hasikád, de messze még a 220 kg!
te is szépen alakulsz
 

Tehát ezekre a csoda lányokra és lényekre a következő nemzetközi jelzések vonatkoznak:

BBW - Big Beautiful Woman- 
nagy darab gyönyörű nő

SSBBW - Super Sized Big Beautiful Woman- 
extra méretű csodaszép hájas nőlény

BBBW - Big Beautiful Black Woman- 
gyönyörű nagy kufferes feka nő

SSBHM - Super Sized Big Handsome Man- 
jó nagy darab sármos csábos zsírember


Ha még nem lenne elég, jöjjön egy kis FANVIDEO, méghozzá az ismeretlen senkiházi rappertől, aki megmondja a frankó raj- zsírfeka életérzést a gettóban- az SSBBW-kről, mert imádja őket és odáig van értük, tehát zsírdalok jönnek szuper szexi nőkkel!

Egy igazi sláger: a "Tedd a hasad az asztalomra" címmel XDD
Az előadó Doctor Scott és hasonló színvonalú és életérzéssel teli videóit megtalálhatjátok a neten...
nem vicc- tényleg ettől áll fel a cerkája!



Ha azt hinnétek, itt a vége- végre!!- NINCS. Mert  nem esett még szó a tömésről! Az előzményekből már gondolhatjátok, miről van szó. 

Az etetőt ugyanis szexuális izgalomba hozza, ha partnere hasfalát feszülni látja a hirtelen bevitt nagy mennyiségű ételtől, tehát a has tágulásának látványától izgul fel. A másik ok pedig az, ha a has ily mértékben telítődik az ESETLEG nyomhatja és feszítheti a genitáliákat is- és emiatt az érzés miatt szexuális izgalomba kerül a bezabált egyén. Hát nem tudom- jelentkezzen már aki érzett ilyet, mert én ha telizabálom magam én majd szét pukkadok és majd elhányom magam, nemhogy felizguljak- vagy bennem van a hiba és nem zabáltam meg fél disznót három kiló virslivel??


De (a még fel nem hízott) soványabb nők esetében ez az etetőt akár a hasfal feszülése és kitüremkedése miatt egy másik parafíliára is emlékeztetheti- terhesség..-.- és ez is izgalomba hozza, hogy a szeretett nő valójában terhes is lehetne...:D 


Ezt már csak azzal tudnánk durvítani, ha az etetőnek lenne még egy kis kaki- pisi fétise és akkor leszarhatná a terhesnek tűnő feka nagyseggű hájas nőt! JEEEE! És ennél már csak az a nagyszerűbb tény, hogy pöcsöslányok is belekeveredtek természetesen ebbe a történetbe, tehát van ilyen hájas pöcsös- nő kategória is!

egy kis fatorexia

És a hosszú cikkem végére búcsúzóul ne feledjétek, nem csak anorexia létezik, hanem fatorexia is, ez épp a soványkodós lányok ellentéte, akik kövérnek látják magukat 41 kilósan, hanem az, hogy a csúnya dagadt nők gyönyörűnek látják magukat és nem látják, hogy súlyuk akár problémát is okozhat, nem látják, hogy elhíztak. Szerintem egy két nőegyed valóban szenved ebben az új keletű betegségben, mert az önelfogadásnak is megvan a maga határa- mert gáz ha az ember 320 kg- osan azt hiszi gyönyörű és kívánatos!

Jól figyelj!
Ez a lány egy hivatalos fotómodell!!!!





Remélem tetszett nektek a cikkem, én gyönyörű 4 - 5 órát töltöttem azzal, hogy hájas seggekről olvassak és a perverz kis mukijaikról, úgyhogy remélem jól szórakoztatok / informálódtatok a nagyvilág dolgairól, aki pedig nem érezte jól magát vagy nem fordult fel kellőképpen a hasikája, annak ajánlom figyelmébe a fat- tube.com-ot, gyönyörű húsistennőket szemlélhetünk meg fajfenntartás közben! 

:D

És mielőtt bárki megint azzal jönne, hogy má' megint 18- as cikket írtam, igen ez pontosan így van, jól látja! :P

4 megjegyzés:

  1. Láttam egyszer erről egy műsort, abban is volt egy pár, ahol a nő már úgy fel volt hízlalva, hogy már meg se lehetett dugni gyakorlatilag. A faszija, aki etette, az meg végül videókat csinált róla és azokra verte ki. Még külön honlapot is csinált a nőjéről, amire a többi "kövérimádó" rejszolhat. Elég ijesztő volt!
    Mauritániában hagyomány a fiatal csajok felhízlalása (ez ott külön szakma és nők az etetők, de nem a szexuális értelemben) mert arrafele ha nem elég kövérek, akkor bizony az életben nem kelnek el! Szóval nem mindenhol a soványság az ideál, mondjuk az az ország meg pont, hogy a ló túlsó vége.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudnak mozogni, ne aggódj. :D
    darkhero

    VálaszTörlés
  3. Jaj bazdmeg vágom pőket csomó filmet néztem róluk ez ultimate brain fuck :DDDD

    VálaszTörlés
  4. És én még azt hittem, hogy a mai estémet nem dobhatjátok fel jobban... már én is bedőltem a közbe szúrásodnak, hogy itt lehetne a vége és akkor még egy kis ráadással jöttél, további elágazódásokkal... végem lett mire végig olvastam az iromány megfogalmazása miatt.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: