2012. április 27., péntek

Káin: Káin: Zagyvai Gábor és Gore gore girls inc képregény! :D II. rész

Sziasztok Jézus apró gyermekei! :D

Jön a kis képregénysorozatunk második része, remélem ezt is élvezni fogjátok! ^__^ Még egy sorozat van hátra a végkifejlettel : éljen Zagyvai uraság Vs. Gore-gore girls! :D













13 megjegyzés:

  1. Én hogy utálom ezt a Zagyvai gyereket! :( Na csak egyszer fussak össze vele!!!! :(((

    VálaszTörlés
  2. Ez is baromi jó lett :D Vidáman kezdődik a napom :D

    VálaszTörlés
  3. -annasun:

    MIért? :D Nem igazából ölt meg minket :D !!!!

    -LadySnow:

    Örülünk hogy tetszik!!! :)))

    VálaszTörlés
  4. Hát ez nagyon el lett találva :D nagyon beteg lett. Gratu ^_^

    VálaszTörlés
  5. -Mendi:

    Király, örülünk ha tetszik :))))

    VálaszTörlés
  6. Na olyan hosszút írtam, hogy be kell Ctrl+C-nem részletekben! :D nE0 jó tanácsait olvashatják hölgyeim és uraim!

    VálaszTörlés
  7. Na ide írom most ezt a hosszút!

    Figyelem egy ideje ezt a projektet, és mindig fura érzéseim támadtak vele kapcsolatban, amit talán most próbálok megfogalmazni.

    Mint ugye ez egy kínált szolgáltatás (lenne- azzá próbálja magát kinőni) így és ebben a formában: hiteltelen.

    Ez nem azt jelenti, hogy ne lennétek ügyesek, mert azok vagytok, ügyesen és egyáltalán nem kókler módon vannak megcsinálva a sebek- de ha ezt tényleg szolgáltatásként akarjátok reklámozni és a későbbiekben eladni, akkor nem ebben a formában kellene, úgymint nem saját magatokon reklámozni.

    Komolyabb helyekre is bekerülhettek idővel vele (akár produkció vagy film- gondolom cél is a maszkmesteri munkálat) de odáig el kell vezetnie egy útnak, és addig nem vihettek olyan "portfóliót" amin saját magatok vagytok, ilyen- olyan, később akár kínos helyzetekben szerepelve- úgymint nem mutathattok be a kezeitekben egy olyan munkát felmutatni, amin saját magatok vagytok, mert ezen a ponton elveszti a komolyságát a munkátok. Akiknek bemutatják, nem a tényleges befektetett munkát és végeredményét fogják nézni, hanem személyes következtetések fognak levonni RÓLATOK mivel ti szerepeltek ezeken a képeken, és komoly határozott munkaerő helyett két komolytalan, vicceskedő "bulis- balhés" kiscsajt fognak látni, nem Kamillát a fodrászt és Barbarát a maszkmestert aki a projekt mögött áll.

    Ez olyan házi nyúlra nem lövünk dolog. Akik a filmekben is végzik ezeket a munkákat, a kulisszák mögött dolgoznak, nem saját magukon.

    Tehát félre ne értsd, nem a fotókkal és a maszkokkal van a baj, hanem a marketinggel, amik a későbbiekben rontanak a hiteleteken!

    Szerintem profi fotóssal együttműködve egy komolyabb portfólión kellene gondolkoznotok, modell vagy szép pofijú vagy egyedi és természetes csajokkal- fiúkkal akiknek összepocsékoljátok a testét/arcát, s ezt műtermi környezetben, szép fényekkel fotózva összeállítani egy komoly reprezentációt a munkátokról és azzal "házalni" különböző helyeken, mert ugyanezt nem tehetitek meg saját magatokról készült "képregényekkel" vagy képekkel.

    Emel a komolyságán az is, ha nem magatokon készül, mert akkor nem azt a hatást kelti, hogy "két kiscsaj szórakozik" hanem hogy emögött bizony rengeteg háttér munkálat folyik.

    S a majdani portfóliótokon ne az szerepeljen, hogy modell, smink és minden más: Kami és Barbi, hanem xy modell és ti a megfelelő helyen és oldalon szerepeljetek, mint szakemberek- mert e nélkül veszít hitelességéből! Nem a modellen lesz a hangsúly, hanem a sebeken.

    Mert amennyi energiát, pénzt és időt ebbe beleöltetek, már egy kész anyag is szerepelhetne a kezeitek között, amit lehetne küldözgetni és ajánlani komolyabb helyeken. Így ez saját magatok szórakoztatására alkalmas- ne köpjetek a saját levesetekbe, mert ha hivatásként szeretnétek űzni, ezek a képek nem állják meg a helyüket és nem azért mert rossz a munkátok, hanem mert nem megfelelő a csomagolása.

    A fodrász sem a fején mutatja be a legújabb kreációját a versenyeken, a szakács nem az otthonában mutatja be a nap fogását, a filmrendező nem a családját filmezi és abból él, a ruhatervező nem a saját maga tervezte ruhát viseli, épp így a maszkmester sem magát maszkírozva mutatja be.

    Ez egy kínált szolgáltatás, de ne ti legyetek a magatok reklámeszköze.

    VálaszTörlés
  8. Ügyesek vagytok, de ne vágjátok magatok alatt a fát egy ilyen melléfogással, amibe rengeteg energiát fektettek és a későbbiekben nem tudjátok hasznosítani- készítsetek egy rangos és ütős, szép és letisztult portfóliót, de ne saját magatokról!!! Ti szakemberekként szerepeljetek benne.

    Szerintem ideje szintet lépni. Minden kínált termék és szolgáltatás alapja a megfelelő csomagolás és marketing!!!
    Lépjetek ki ebből az "egymáson- poénos" részből, mert ha nem, ebben ragadtok és ezzel nem lehet nagy cégeknél portyázni.

    Csináljatok profi és művészi és mindenekelőtt komoly portfóliót! Itt a technikai megoldások a fontosak, és nem kell hozzá történetet keríteni, szép letisztult formákat kell fotózni, és ebből készíteni egy felvállalható és kreatív munkát!

    Ideje nem viccet csinálni ebből, hanem komolyra venni a dolgot! Sok sikert és kitartást hozzá!

    És ne feledjétek, nem magatokat kell eladni, hanem az általatok nyújtott szolgáltatást és a jó marketinggel mindent el lehet adni.

    Ez csupán egy tanács, gondolom leszűritek belőle a lényeget lányok! Ügyesek vagytok, de más formában kell ezt elkészíteni! Ez eddig pukkasztó és figyelemfelkeltő meg poénos, de ideje az erőteljesebb és művészibb és technikaibb oldalára is átkalandozni!

    Sok sikert hozzá! Legyen gyümölcse a befektetett energiátoknak, és ne csak facebook- like-ok formájában!

    Készítsetek egy erős portfóliót, készítsetek belőle egy szépen elkészített albumot, amivel ügynökségeknél lehet próbálkozni, amiben nem ti hanem a munkátok szerepel!!!!!

    Rengeteg kiscsajjal találkozom napi szinten, akiknek portfóliót készítünk, vagy abba kellenek neki új képek, és többnyire 14-20 éves csajokról van szó és igen szép portfóliókat készítenek róluk, még ha ők maguk majdhogynem semlegesen sokadrangú szépségek- mégis s fotókon gyönyörűek- ez a fotós érdeme! Nektek olyan portfólió kell, amin a munkátok szépsége és technikássága a kitűnő.

    Most kell lépnetek, amíg bennetek van a boogie és nem veszítetek a lelkesedésetekből, mert ha tovább "viccelődtök" az zsákutcába vezet. Holott ugyanezzel az energiával előkészíthetnétek a jövőtöket egy szép és elegáns formába öntött maszkmesteri munkálataitokról szóló albummal!!

    Go go gore gore.

    VálaszTörlés
  9. -Neo:


    Na remélem nem veszünk össze de kicsit ezzel melléfogtál! :) Ezt a sorozatot Profi fotós készítette lámpákkal és rendes normális géppel. Csak poén miatt készült közös referenciának. Rengeteg fotózásra hívnak minket hajakat és sebeket vagy sima sminket és hajat csinálni azt ide azért nem rakom ki mert semmi köze a Mortemhez (mivel sima hajak és sminkek megrendelőknek) , de a gore-gore által lettünk ismertek mint egy csapat és ebből kifolyólag rendes munkákat is szoktunk kapni. Ha lenne Facebookod nyomon tudnád követni a "normális,, portfóliónkat is. Az meg hogy poénból mit csinálunk az a mi dolgunk nem? :) Szerintem örülni kéne hogy van aki ingyen ilyen vicces képregényt csinál minden további nélkül, kurva nagy poén hogy kinyír minket a Gábor és valószínűleg más híresebb tetoválókkal Body modosokkal is lesz ilyen közös munkánk, a vicc kedvéért.

    Ez nem kínált szolgáltatás, ez hülyeség, a mi kis közös világunk ami a horrorra épül, csináltunk neki egy oldalt ahova jönnek a horrorrajongók akik várják a hülyéskedést. Nem azért készült az oldal hogy pénzünk legyen és legyen bármilyen célja is, az másik dolog , hogy fotósok ötletesnek tartják amit csinálunk és utána megkeresnek minket hogy csináljunk fotózásokon hajakat, sminkeket. :)

    Nem tudom hol írtam neked , vagy hogy jött neked az hogy ez szolgáltatás lenne, mert nem az. De most csináltak velünk egy interjút és olvasd el. Előbb kérdezned kéne és utána kéne véleményt mondanod, de remélem nincs harag, csak kb széttárt kezekkel állok ahogy olvasom amit írtál, hogy: Mi a fasz van ?!! XD

    VálaszTörlés
  10. Amúgy van kinyomtatott portfóliónk is, ami szerencsére veled ellenben másnak nem komolytalan és benne vannak ezek a képek és tetszenek az embereknek, különben nem keresnének minket ilyen sokan és nem készítenének velünk interjúkat. Tehát nem értem az egészet. Ha neked nem tetszik az egy saját vélemény, de most mintha több ember helyett beszélnél úgy jön le az egész. Holott sehogy sem olyan a helyzet ahogy Te felvázolod.

    Tehát a Gore gore girls az POÉN. Poénból csináljuk a képeket is semmi célja nincs. :D Nem a maszkamesteri munkákra ment rá, sosem volt mögötte ilyen gondolat, mivel a suli másfél millió és egyikünk sem rakta le. Undergorund horrort szeretjük és ennyi. Semmi értelme nincs annak amit írtál. Vagyis van, ha az lenne a célja az oldalunknak hogy nyerészkedjünk, de nem az és sosem volt az.

    A normális munkáinknak is van külön oldala ahol a gore-gorenak nyoma sincs max a studó fotóknak amit rendeltek tőlünk tehát ketté is választjuk az undorítóskodásunkat a munkától, de oldal infóban is leírtuk nincs semmi célja egyszerűen poénból csináljuk narkózás , ivás helyett mert szórakoztat minket.

    Nincs marketing mert nem is volt, játszunk mint a hülyegyerekek ennyi. :)

    Máskor légyszi jobban nézz utána a munkánknak, mert kb gore gore-on is 5 mappa van: Gore rape and revenge, Fun and stuff ez ami cuccunk amit éppen leszóltál és utána ott van még 2 mappa: Studió gore és a: Nem csak disznólkodunk-ahol, a stúdió körülmények közt készült munkáink vannak kint, amin mi nem szerepelünk sőt néhol sebek sincsenek.

    Nekem pl akkor lesz csomó vendégem (fodrász megjegyzés) amikor csinálok magamnak egy hajat, mivel az a reklám felület. És utána csomóan akarnak olyan hajat amit csináltam , én ezt tapasztaltam. Nem értem miért írtad le ezt az egészet valószínűleg nagyon nem jött át hogy mi a gore gore girls vagy nem néztél utána.

    Nincs harag csak komolyan nem tudom hogy jött ez neked. Főleg hogy van portfóliónk profi képekkel ahol nem mi vagyunk a modellek. :D A többi része meg: VICC. Minden mögöttes szándék, ez csak POÉN. Olyan mintha nem jönne át hogy viccelünk ezzel és a magunk szórakoztatására csináljuk a képeket pedig igen :D. És azért vagyunk mi a modellek mert 3 darab 25 ml-es cucc 12 ezer forint ami azt jelenti hogy idegenekre nem fogunk rakni szart sem, ezt mi fizetjük ki mi vagyunk a modellek, de pl a steampunk fotózás ami most volt : STÚDIÓ KÖRNYEZETBEN , megrendelővel ahol NEM MI VAGYUNK A MODELLEK, ott fizetett a srác és rá is kentünk a dolgainkat: Ez ilyen egyszerű.

    Majd ha valaki akar Ingyen modellt állni nekünk, a minimum hogy belead egy 12 rongyot és akkor összekenjük viccből és pajtizásból. :D

    Lehet tényleg segíteni szerettél volna és nem néztél jobban utánunk, de már megvan az amit írtál, van portfóliónk ami bővöl, nézz utána! Nincs harag de ez nagyon fura volt.

    Interjú meg itt van ma jelent meg, tessék:

    http://www.artsonline.hu/a-lanyok-akik-nem-angyalok-interju-a-gore-gore-girlis-inc-cel-18/

    VálaszTörlés
  11. Grrr.. na megint félreértettél.

    Épp arra céloztam, hogy ezt magasabb szintre is tudnátok emelni és akár tényleg szolgáltatásként kínálni! Tehát ami nem poén, hanem tényleg továbbgondolni az egészet, tehát A-ból B-re lépni! Nem szükséges elvégezni ezt a maszkmesteri cuccot, ha értetek hozzá és valaki meglátja bennetek a fantáziát. És akkor nem XY-t kell sminkelni meg maszkolni, hanem cégek és produkciók elemeként!

    Valamint anno még te/ti említettétek, hogy szeretnétek ezt a jövőben továbbfejleszteni, s mint amit linkeltél, abban is nyilatkoztatok hasonlóakat.

    Na mindegy, csak egy tanács volt, nem kioktatás, csupán arról írtam, hogy a poén részből lehetne valódi és tényleges jövőt kovácsolni- úgy mint filmstúdiók, ügynökségek- sajnálom ha még ezt is támadásnak vetted, pedig semmilyen negatív szándékkal nem íródott. :/

    VálaszTörlés
  12. -Neo:

    Nem értettelek félre. Éppen azon vagyunk amit írsz és vannak poén képtől különváló referencia munkák stúdió minőségben, akkor nem értem mi van :D .

    Idővel több lesz de ahhoz el kell menni dolgozni. Azóta hogy vagyunk 5 fotózásra hívtak már minket és valszeg több is lesz, nem akarom elkiabálni de marha jó lenne. Most lettünk, ez nem egyik percről a másikra fog bekövetkezni és referencia a munkákból készülnek amiket kifizetnek nekünk.

    Lehetne több képünk is de nem akarunk TFDC faszságot , mert nem vagyunk kezdők hogy ingyen dolgozzunk.

    az meg hogy poénból mit csinálunk az totál mi dolgunk hogy Vállajuk-e vagy sem. Ha fizetős melónk van ott is hülyéskedünk és leszarjuk ki mit gondol. Nem gyökösödünk be és vesszük komolyan magunkat mert elszarjuk az egészet. :)

    De vágom hogy csak jót akartál, csak totál értelmetlen volt mert azt csináljuk amit tanácsolsz sőt már van kis portfóliónk is.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: