2012. április 28., szombat

Káin: Japán Bugyiautómaták

http://cbswnks.files.wordpress.com/2010/05/panties-e1274195537151.jpg?w=420

Üdv híveim! :Đ


Mivel nincs most jobb ötletem már amúgy is utána szerettem volna nézni ennek privát emberként így hozom a mai témát, a japán bugyiautomaták formájában :D Vagyis engem az érdekel , hogy hogy alakult ez ki miért van szüksége a felnőtt férfiaknak használt bugyikra és valóban igaz-e az, hogy vannak ilyen automaták :D.


Használt bugyi automata???

Nos eddigi keresgéléseim során azt kellett látnom, hogy nincs használt , csak használatlan, de bugyi automata valóban létezik japánban, tessék:

http://agyiszint.hu/posts/2010/11/01/agyiszint/japanese_vending_machines_8.jpg

 http://agyiszint.hu/posts/2010/11/01/agyiszint/japanese_vending_machines_18.jpg

 Találtam olyan infót, hogy neten előszeretettel árulnak használt bugyikat Shitagi Bijutsukan az oldal neve napi 100.000 látogatója van. Ezen az oldalon van egy fórumon ahol rengeteg férj rakja fel a meztelen feleségeik képét :D. ~omg~ Tehát a fórumon nem lehet mást látni, csak bugyiban pózoló háziasszonyokat. :D 

like this

 http://www.gmpwr.com/cgi/clip/img/pleaweb.net0681_b_6.jpg



Van egy másik  cég: Panty Recycle a neve, ők is hazsnált tangákat árulnak de ők boltokban üzemelnek. Tehát az utcáról be lehet menni és meg lehet venni a bugyikat :D. Rengeteg japán nő azzal akaszt sok pénzt, hogy eladja hazsnált bugyiját és még többet tudnak kapni ha a vevő orra alatt veszik le (nem kell szexelni és nem látnak semmit, tehát tényleg csak a kibaszott bugyi kell nekik :D).

Van egy japán nő akinek pl saját honlapja van és ott azt a bugyit árulja amit ő hord. Elmondása szerint drága fehérneműt visel és a vendégei visszatérőek mert szerintük sokkal jobbak a hazsnált bugyijai mint az erre szakosodott üzletekben vásárolható sima alsóneműk :D.A hölgy ambiciózus terveket dédelget: 

"Szeretném összegyűjteni Japán összes, használt bugyiját árusító asszonyát. Szeretnék minden érett bugyirajongót megismerni az egész országban."

http://content-img.experienceproject.com/1276740045T9j84t.jpg


 Néhány lány meg szokta engedni hogy a bugyifelvásárló lefotózza vagy levideózza amikor leveszi a bugyit, ezt ajándék CD/DVD mellékletként adják a bugyik mellé :D. Egy másik cégtulaj azzal skillezik, hogy kézzel írott levelet adnak a bugyi mellé amit a tulaja írt a vásárlónak, hát nem kedves húzás? :D

  Milyen egy bugyi bolt?

 http://images.lacarmina.com/110827_nakano_broadway_otaku_tokyo_shops_anime_vinyl_toys_1.jpg

Egyik weboldal írt egy beszámolót, miszerint egy kis színes, fényes helységet kell elképzelni, ahol egy fényképen egy nő előre hajoló seggét láthatjuk , természetesen ez a kép középpontja :D. Ezek után polcokat láthatunk , amik dugig vannak CD-kkel és azokon vidám fiatal lányok arcképei incselkednek a vásárlókkal,  ergo a bugyi gazdáit lehet megtekinteni :D. A csomagban a bugyi található mosatlanul, így lehet válogatni és vásárolni óraszám! :D 

Az egyik boltos azt nyilatkozta, hogy szerinte ez nem bűn, bár picit zamatosak a bugyik de ez tök természetes japánban. Sőt minden szükséges engedélyük megvan a boltok üzemeltetésére, tehát még csak nem is feketén működik. Viszont mostanában új törvényeket hoztak amikkel szabályozzák a bugyieladásokat :D.

 http://farm5.staticflickr.com/4133/4997318774_7c3a0ddbd4_z.jpg

Az önkormányzat ugyanis erősen büntetni fogja azokat a felvásárlókat akik kiskorúaktól veszik meg a bugyikat. Ennek a rendeletnek a neve: Buruszera ami a bloomer és a sailor szóból áll össze, azaz: a sailor szóval a középiskolás lányokra (egyenruha) utalnak. Maguk a boltok olyanok kb mint az antikváriumok vagy használt autó kereskedések. A lányok jönnek a bugyival, az eladó megvizsgálja hogy mennyire "zamatos,, :D (nem én találom ki esküszöm) és nyélbe ütik az üzletet. Van hogy nem csak megnézegeti a bugyit az eladó,  hanem meg is szagolja és ha elég zamatos, akkor  megvan az üzlet : aláírják a papírokat és a lány megkapja a pár ezer jenes fizetését. A bugyikat 5000 jenért szokták értékesíteni nagy átlagban. 

Ezekben a boltokban lehet találni fényképekkel ellátott használt papucsokat is, használt iskolai egyenruhát. A legdrágább holmik az utaskísérő és irodista nők ruhái :D (Nem értem akkor miért nem szednek fel egy nőt aki ilyen és élnek velük, de ez már túl misztikus kérdés XD) . Az új rendelettel a fiatalok védelmét szeretné megerősíteni a kormány, mind a vásárlót mind az eladót nagyon nagy pénzbírsággal sújtják. Egyéb iránt törvénybe akarják hozni, hogy fiatalok ne léphessenek be bizonyos bárokba és ne vehessenek obszcén mangákat. (Nem tudom ez mennyire fog sikerülni :D). 

Japánban sajnos nagyok sok olyan eset van, hogy felnőtt férfiak lakásán megbilincselt lányokat találnak a rendőrök és próbálnak ennek valahogy gátat szabni. Ez a bugyi divat 10 éve tart így a fiatal lányok telefonon és neten találnak kuncsaftokat.

Japán Bugyitolvajok

http://www.webcosmoforums.com/cosmocentral/wp-content/uploads/2009/01/panty-thief.jpeg
Gondoltam ha már bugyi akkor fenekestül átnézem témát (hahahaaaa) . Biztos sokan láttátok már különböző animékben , hogy van egy-két elbaszott karakter akik bugyikat csórnak :D Ha hiszitek ha nem , ennek van igazság alapja is! :D 

Gondolom aki nem akar szaros bugyit venni 5000 jenért  a könnyebb utat választja :D. Japán nevük: Shitagi dorobou, ők azok akik arra gerjednek, hogy ellopják egy nő bugyiját :D.  Érdekes hogy ez ott teljesen megszokott, a pirinyó kis erkélyre kiakasztott bugyikat műanyag borítással védik, így próbálnak a tolvajoknak betenni.


2000 máju­sá­ban egy Osa­kai fehér­nemű­tol­vaj, azt tet­tetve, hogy ő egy egész­ség­ügyi szak­em­ber, több nőt hívott egy közeli parkba azzal az indok­kal, hogy egy vírus kez­dett el ter­jedni. Arra kérte őket, hogy azon­nal vegyék le a bugyit, amit éppen visel­nek, tegyék be egy nej­lon­zacs­kóba és szál­lít­sák a park­ban állo­má­sozó egész­ség­ügyi cso­port­nak. Az inci­dens után a helyi hiva­ta­lok pana­szok töm­ke­le­gé­vel let­tek elárasztva (ezt nem cso­dá­lom), és egy diák­lányt sike­rült is becsapni, még mielőtt a rendőr­ség érte­sít­hette volna az embe­re­ket, hogy mi is tör­té­nik valójában.

Érdekesség, hogy a tolvajok állandóan kifogásokat találnak ki, az egyik rajtakapott alany azt hazudta, hogy azt a 400 darab bugyit amit a lakásán találtak az utcán találta XD.  Volt egy 55 éves pasi aki élete alatt több mint 4000 bugyit lopott el, azt mondta: Imádja a bugyikat és nehéz leküzdeni a rátörő intenzív vágyat, hogy ne csenjen el egyet kettőt! :D 

-Hasznos linkek :D: 
Vicces videó amit nem tudtam beágyazni :D


Remélem tetszett a cikk, vigyázzatok a bugyijaitokra! :O

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEpvuB8_OI845dF6tdB8FN8zeuWfY9S4irii6eBEPFUVWWazuZxphHRiGPNoOqBXmTUWO8VjPQ72u3KCB_CMALOFhIKBCM3gM4mQ-Jftt7cHMCbG10zSLVcqPnGlSaKEq3_KtoTRydzHpn/s1600/happosai14.jpg

6 megjegyzés:

  1. "Szeretnék minden érett bugyirajongót megismerni az egész országban." Édes faszom!XD
    Nagyon balfasznak kell lenni ahhoz, hogy valaki női bugyikat kezdjen el csórni!:)Vagy egy olyan elfojtásokkal teli kultúrában felnőni, mint amilyen a japán.

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem ez nem elfojtás, inkább önbizalom hiány okozta kényszer cselekvés. Egy rítus, ahogy a férfi megszerzi a nőt (abból is a leginkább neki kellő részét). Fél a visszautasítástól, ezért inkább kihagyja az emberi kapcsolat részét és elintézi magának azt amit a természet diktál. Sok tényező játszik szerepet abban, hogy valaki idáig jusson. Gyenge, meghunyászkodó személyiségek, akiket leggyakrabban észre sem vesz a környezete, leginkább barátként, jó szomszédként gondolnak rájuk, kedves, aranyos jelzőkkel illetik őket, a légynek sem tudnának ártani... annyira belevesznek a tömegbe. Tudják, hogy valami nem stimmel velük, de önmaguktól nem képesek változtatni szokásaikon, hacsak be nem vezeti őket egy hölgyemény a közös élmény gyönyöreibe.
    Esendő emberek csupán ahogy mi is. Mindannyiunknak vannak "szokásaink" amiket mások taszítónak, bizarrnak, furának tartanak, mert mindenki önmagához méri a mércét.

    [Mondták már sokan, hogy naiv vagyok, de azt hiszem tévedtek. Ahogy egy író állította "az embert keresi az emberekben, legyenek akármilyenek is...". Engem is csupán annyiszor vertek át, mint a legtöbb embert az életében. Viszont van amikor rájátszok, teszem az értetlent és élvezem, hogy elkezdenek magyarázni nekem, valahol azért is talán, hogy kihúzzam belőlük azt amit konkrétan mondani akarnak nekem - fura egy humorom van.]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül is igazad van, az önbizalomhiány a gyökere mindennek. Nem csoda, hiszen "japán férfiaknak lenni aprócka pénisz.":P

      Az embereket tesztelni tényleg jó móka. Vicces látni, ahogyan a végén bepöccennek!:) Nem tudom, hogy olvastál-e Szókratészről, de ő is ugyanezt csinálta. Nem mondta meg a frankót, hanem végig kérdezett, amíg a másik fél tökre elbizonytalanodott.

      Törlés
  3. http://28.media.tumblr.com/tumblr_lkovt3A5EB1qeeaseo1_500.jpg Bocsi ezt így névtelenül:D:D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: