2012. április 9., hétfő

Káin : Filmajánló

 http://www.horror-asylum.com/news/pics/the-woman-in-black-international-on-sheet.jpg

Üdv gyerekek!

Nos már elég rég írtam ilyen cikket,  szóval ajánlok nektek egy filmet. Most nem az underground gusztustalankodás fog jönni, hanem egy mozifilm következik! :D Van ez a Harry Potter gyerek aki nagyon jól felnőtt és van egy film ami egy régi horror remakeje. Úgy volt nem ezt nézem meg de felkeltette a leírás az érdeklődésemet, szóval a mai ajánló egy aktuális mozifilmről fog szólni, enjoy:

A fekete ruhás nő

 

http://www.filmsite.hu/wp-content/uploads/2012/02/the-woman-in-black-poster.jpg

 Amikor éppen keresgéltem , hogy mit nézzek meg a barátommal belebotlottam ebbe a címbe. Már majdnem elástam hogy igen ez kb olyan lesz mint a Nem fogadott hívás vagy valami hasonló putri dolog,  de a leírásban azt írták, hogy a viktoriánus horror keveredik a japánnal :D. Szóval nem volt kérdés, próba szerencse alapon beültem Mátéval megnézni és nagyon nagyon jó volt!

http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/About/General/2011/10/18/1318946094652/Still-from-The-Woman-in-B-006.jpg

Mivel Harry Potter nagy lett gondolom, nem fog szar filmbe elmenni szerepelni és nagy örömmel láttam hogy itt tényleg költöttek a filmre, nagyon korhű az egész kicsit Álmos völgy legendája a látványvilág. A helyszínek misztikusak és gyönyörűek és végre van egy film ahol nem telibe mutatják a szörnyet és azzal ijesztgetnek,  hanem sok kis köcsög ijesztő jelenettel fokozzák a hangulatot. Addig sikerült fokozni amúgy ezt a feelinget, hogy a film alatt pl ketten kimentek, de én nem egyszer ugrottam fel ültemben és Máté is igen gyakran meregette a szemeit :D. Másnap megnéztem anyum miatt otthon és el kell mondanom, hogy  nagyot ütött hogy moziban néztem mert sokat számított a hanghatás és még csak a kézi kamerás cucc van fent neten,  ahol csomó részlet nem látszik a minőség miatt,  mert besötétedik (osonó alak a háttérben stb). Ja és a feliratozás sem jó rá,  hanem valaki összebaszta gyorsan kb. 10-en éves angol tudó szintjén. Szóval érdemes beülni a filmre és moziban megnézni , mert nagyon fasza: gonosz házas, halott gyerekes, ijesztgetős. :D

http://images.allmoviephoto.com/2012_The_Woman_in_Black/2012_the_woman_in_black_012.jpg


-alapadatok: 

-rendező: James Watkins
-forgatókönyvíró: Jane Goldman
-producer: Richard Jackson, Simon Oakes, Brian Oliver
-vágó: Jon Harris

-szereplő(k): 

 
Daniel Radcliffe (Arthur Kipps)
Ciarán Hinds (Mr. Daily)
Janet McTeer (Daily felesége)
Shaun Dooley (Fisher)
Alisa Khazanova (Alice)


Nekem kicsit még mindig Potter jut a srácról eszembe , de le tudta vetkőzni a szerepet (mondjuk az elején néha még röhögtem, hogy : jééé az ott  Potter serkenő szakállal :D). A film Susan Hill 1983-as regényéből készült, volt belőle 89-ben  már egy film és ez annak a remakeje. A költségvetés 17 millió volt és az Eden Lake rendezője készítette, mindenhol jó kritikát kapott ahogy láttam. :) Nem fogok spolierezni de a vége sem olyan mire sokan számítanak félek hogy ezt is majd le fogják másolni mert azt hiszem új divatot teremtettek ezzel :D.


"Arthur Kipps egy fiatal ügyvéd, akit egy távoli kis faluba küldenek, hogy rendezzen el egy hagyatéki ügyet. Kipps beköltözik az elhunyt ügyfél házába, hogy ott nyugodtan dolgozhasson. Azonban hamar kiderül, hogy az ódon lakhely sötét, tragikus titkokat rejt, de a félelem akkor uralkodik el igazan Kipps-en, amikor meglát egy kísérteties fekete ruhás nőalakot.,,

trailer

6 megjegyzés:

  1. Pont mára terveztem, hogy megnézem :)

    VálaszTörlés
  2. -LIne:

    Na az király szerintem nagyon fasza a film :)))

    VálaszTörlés
  3. Zseniális film,már kétszer végignéztem és megunhatatlan:)
    Qstion

    VálaszTörlés
  4. Én is terveztem, hogy megnézem.
    Amúgy ez a srác a filmiparban nőtt fel, és kurvára jó színész szerintem, a HP is nagyon jó, főleg az utolsó pár rész, ami már komolyabb mint gyerekmese. Remélem már újgenerációs színész, aki nem fog drogos szar lenni mint tinisztár elődei, mert erősen karakteres és jó színész, mellesleg hasonlít a bátyámra, csak neki nem tök hanem ovális alakú feje van xDDDD

    Amúgy ez meg a múlt év a feldolgozások éve- ja meg a mitológiai filmeké....mindenhez visszanyúlnak és nincs új a nap alatt. Bár kibebaszottul várom a Hobbitot jeeeeeeeee!

    VálaszTörlés
  5. Megnéztem és wááá wáá wááááááá, végig a barátnőmbe kapaszkodtam XDDD viccet félretéve jó film volt és meglepett a vége.

    De volt aki úgy ment ki, hogy a pasija ment elől csaj lohol utána : VÁRJ MERT ÉN FÉLEK!! XDDDD

    VálaszTörlés
  6. Qstion:

    Totálisan egyetértek :D Én is 2x néztem meg ^^

    -Neo:

    Jaja tényleg mindent elővesznek és semmi új nincs nem is értem O__O. amúgy szerintem ő nem fog drogozni :O

    -Line:


    Na király :DDDD Ott is kimentek? XDDDD ÁÁÁÁÁ

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: