2012. április 3., kedd

Creeper: Hazug történelem I. rész

Sziasztok!


Nemsokára 67 éve, hogy véget ért történelmünk egyik legnagyobb háborúja a II. Világháború. 67 év, - relatív - nem hosszú idő, mondhatnám "tegnap előtt"! Számos ember jár közöttünk mind a mai napig akik a saját bőrükön érezték a világégés emésztő szelét. Ennek ellenére, alig tudunk valamit is róla és az azt megelőző korokról. Helyesbítem rengeteg hazugságot tudunk, amely körbelengi a háborút és azt megelőző illetve az utána következő éveket. Hiszem azt, hogy ami a történelem könyvekben le van írva többnyire hazugság, jómagam is megtanultam természetesen, de határozottan könyveltem el hazugságnak, népvakításnak, de mindenképpen hiányosnak. Rengeteg mindenben hazudnak nekünk, a betegségektől kezdve az őstörténetünkig. Miért pont ez lenne kivétel? Mennyi titkot és piszkosságot takargat a hivatalos álláspont? Ezeknek a kérdéseknek próbáltam picit utánajárni. Természetesen meglehet, hogy tévedek hiszen én sem első kézből szerzem az információkat, de remélem attól még érdekes.




Egy kis történelem óra. Mit tanultunk az oskolában? Volt egy bácsi nevezetesen Adolf Hitler, egy csúnya gonosz bácsi sokak szerint maga az Antikrisztus. Na már most, Hitler egy katonai puccs keretében próbálta magához ragadni a hatalmat, amit levertek és szépen 5 évre bebörtönözték. Itt született meg a Mein Kampf című könyve mely részletesen bemutatja Hitlert valamint a pártját és céljait. Szabadulása után a '30-as években elérte Németországot is a nagy gazdasági világválság. Mint ahogy ez lenni szokott a nép elégedetlenségét kihasználva szépen lassan, fokozatosan ragadta magához a hatalmat látva hogy a többi párt kudarcot vallott a válság kezelésében. Fegyverkezésbe kezdett és elindította a háborús gépezetet melytől álmai megvalósulását várta...


No de mi fűtötte Hitlert? Mi adhatott alapot megszállottságának? Tény, hogy politikájának alapja egy egységes német birodalom (később világuralom) megteremtése a fajelmélet segedelmével. Ám Hitlert más erők is befolyásolták, mélyen kutatta a paranormális dolgokat és erős okkultista hatások érték. Fajelméletét is okkult alapokra helyezte, ez mindenek a gyökere. Hite szerint ugyanis egy atlantiszi tiszta faj leszármazottjai a germánok. Fejébe vette, hogy népe egy másik bolygóról eredeztethető. Szent küldetése, hogy erre a bolygóra - mely a bika csillagképben található - visszajussanak. Népét ezen eszmék befolyása alatt vezette.

Az összeesküvés elméletek híveinek állítása szerint, Hitler olyannyira komolyan vette az ürbeli projektet, hogy nekilátott csillagközi közlekedésre (is) képes repűlő jármüvek kifejlesztéséhez. Ez az alapja a Náci csészealjaknak, melyekről egyre több helyen hallani. számos beszámoló és bizonyítéknak tűnő információ szivárgott ki. Az elmélet szerint, egy az Antarktiszon elhelyeszkedő titkos bázison megalkották a csészealjakat amivel a Holdon, akár még a Marson is kolóniákat hoztak létre. Ide aztán amikor már égett a talaj a nácik lába alatt, szépen kimenekítették a párt nagy hatalmú tagjait és a tudósok legjavát. Talán még magát Hitlert is! Ezt támasztja alá az a tény, hogy a háború végezetével számos SS tiszt, és náci tudósnak veszett nyoma. Valamint az is különös tény, hogy az úgynevezett gemkapocs akció keretében az oroszok és az amerikaiak versenyeztek, a háború után a náci tudósok és orvosok legjaváért. Nekik aztán új személyi azonosságot és letelepedést biztosítottak, feltéve, ha folytatják a munkájukat és ezt az országuk hasznára fordítják. (Nocsak nocsak, a népnek meg az volt lenyomva a torkán, hogy megy a hajtóvadászat, meg a büntetés a háborús bűnösökre.... na akkor hogy is van ez? képmutató banda...)

De térjünk ki picit az Antarktiszi titkos náci bázisra. A Németek ,Neu-schwabenland, (Új Svábföld) néven támaszpontot hoztak létre az antarktiszi jégtakaró alatt. A vulkánok által táplált melegvízű források biztosították az emberek számára kialakítható élőkörnyezetet. Hatalmas természetes barlangrendszerek álltak így a nácik szolgálatára. A világ szeme elől elrejtve mélyen a jég alatt folytathatták így a kisérleteiket, kutatásaikat. Számos szállítmány érkezett tengeralattjárókon, és rengeteg tudóst, párttagot és foglyot szállítottak a munkaterületre. Ám a végtelenségig semmit sem lehet titokban tartani. Az Amerikaiak High Jump fedőnéven expedíciót indítottak az Antarktiszra, hogy megsemmisítsék a bázist. Elméletileg csúfos vereséget szenvedve megfutamodtak, és beszámolójuk fejlett, rendkívül gyors repülő járművekről számoltak be, amik ellen képtelenség volt felvenni a harcot.

Bevezetőnek ennyit. Nem sokára részletesen kitérek egy-egy témakörre.

11 megjegyzés:

  1. Az a durva, hogy pont tegnap beszélgettünk ezekről a történelmi átverésekről, elhallgatásokról meg hazugságokról a párommal meg egy barátnőmmel.
    Az egyik ami igen csak gondolkodóba ejtett minket, (aztán lehet kővel dobálózni) ,hogy mért nő minden évben a náci halál táborokban elhunytak száma??? Mert évről évre egyre nagyobb adatokat hallottunk. Én hallottam már 5-6 millió embert is, de gy zsidó nő valami amerikai műsorban ,,csak" 1 milliót mondott.Na most ilyenkor mi van???

    Ezt mondjuk már csak hallottam sokad kézből, de azt is mondták, hogy a gázkamrák ajtajai befelé nyíltak, tehát nem tömhették meg annyira őket mint ahogy mondják ( az emberek egymás lábát taposták, stb) különben nem tudták volna utána kinyitni az ajtót.

    (Egyébként nem vagyok antiszemita, csak ezek nekem olyan furcsa dolgok, amik nem hagynak nyugodni.)

    Hogy Hitler és társai valahol az űrben lennének elég meredeken hangzik, de valahogy már ezen se lepődnék meg XD

    A repülő csészealj kísérletekről én is hallottam, és biztos, hogy van valóság alapja.
    Már évszázadokkal korábban is olyan dolgokat találtak fel az emberek, hogy ihaj aztán mégse tudnunk róluk (pl. ingyen áram az éterből)

    Drachen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen! Mindenképpen érdekes dolog ez... Ezért is szánok neki egy több cikkes sorozatot, és valószínűleg a Nácik után megyek tovább a történelemben :)

      Törlés
  2. Ismétlem szerintem már sokadszorra!
    Nem voltak gázkamrák, hanem fertőtlenítésre használták a gázt. Mindenki figyelmébe ajánlom David Cole filmjét, ami 7 részre van bontva. Ő egy zsidó származású történész, aki utána akart járni ennek az egész történetnek.
    Lényegében munkatáborok voltak, ahol sajnos egy nép leghasznosabb tagjait lövették agyon azok akik Izraelt megalapították.
    Auschwitz mellett a drótkerítésen túl létezik egy épület amit, a tábor felszabadítása után, átadtak a Sarultán Karmelita rendnek és oda senki nem teheti be a lábát. Csupán azért, mert ott működött a fertőtlenítő. Ott mutathattak volna ki nagy mennyiségű gázt ami ellentmondana a gázkamrás mészárlás elméletének. Valamint amit gázkamrának adnak el a méla látogatóknak valójában egy szimpla helyiség volt, ahol őrök vagy rabok tartózkodtak, mivel a falakba ivódott méreganyag, csupán maximum térdig vagy addig sem tart. Ha nem volna elég egy eldugott raktárban a "gázkamra" valódi ajtaja is megtalálható, egy egyszerű faajtó. De beszéljenek helyettem inkább a tények egy olyan valakinek a szájából, aki érintettnek mondható a dologban.

    http://www.youtube.com/watch?v=Uwg2FwN9SNo&skipcontrinter=1
    (ez az első része és még van ezen kívül 6)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, nekem ezek az infók kimaradtak .S
      De mindig tanul az ember ugye.
      A videókat meg amint tudom megnézem .)

      Drachen

      Törlés
  3. Ezt az okkult szálat sokszor igyekeznek tagadni és Hitlert beállítani olyannak, akit tulajdonképpen hidegen hagyott az egész, holott egy olyan környékről származott, ahol aránylag sok médium született. Állítólag neki is voltak ilyen képességei.
    Egyébként a kedvenc náci sztorim (tudom, hogy morbidul hangzik:D)Himmler nindzsaosztaga. Nem tudom, Creeper, hogy hallottál-e róla, de szerintem érdemes lenne foglalkozni vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom őszintén nem igazán hallottam még róla, de mindenképp szentelek akkor egy cikket ennek is :)

      Törlés
  4. Na erre a Himmleres Ninja osztagra én is kíváncsi volnék. Úgyhogy legyen szíves utána olvasni/keresni, mert még én sem hallottam róluk eddig.

    VálaszTörlés
  5. Érdekes sztori, még tudtam volna tovább is olvasni, mert erről az űrbéli dologról még nem hallottam. Amúgy én attól akadok ki teljesen, hogy az emberek többségének attól bűntudata lesz, vagy már csak a gondolattól is megijed, hogy esetleg elgondolkozzon, hogy,amit leakarnak nyomni a torkunkon, az nagyrészt hülyeség... egyszerűen fizikai képtelenség. a krematóriumokban tömegesen elégetett zsidók... ahová max. kettő ember fér be és egy embert is fél napig kell égetni kb. és a csontokat is még bekell zúzni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha érdekes volt! Folytatása következik részletesen kitérek az űrbéli dolgokra is :) Sok sok piszkosság van a történelem könyvekben. Aki pedig mást mer állítani az elfogadott hülyeségeknél azt nagyon csúnyán ellehetetlenítik. De nem csak a történelem terén, sajnos a tudomány terén is. Aki különb technikát és gazdaságilag a fogyasztóknak kedvező dolgokkal áll elő, azt nagyon csúnyán meghurcolják!

      Törlés
  6. Erről én is olvastam már valahol, sőt én egy olyan változatát hallottam hogy az amerikai hadművelet keretén belül sokáig nem találtak semmit, de egyszer csak egy repülős felderítést végző tiszt eltűnt, majd visszatért azzal a hírrel, hogy őt megmentették a zord időjárásból és elvitték a titkos bázisra a nácik/árják, ahol csak nagyon magas szőke kék szemű (árja) emberek voltak.Ott megmutattak neki mindent és arra konklúzióra jutott, hogy nem lehet velük megküzdeni meg amúgy sem akarnak balhét, így szépen eliszkoltak.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: