2011. március 8., kedd

Káin: Felhívás

Kedves olvasók!

Mivel kell innen anyag a mostanában tervezett könyvemhez rengeteg minden fog kelleni amiket én írtam, sajnálattal leszedem erről a blogról. Leginkább a SUNDS és álmokkal kapcsolatos tanulmányokat fogom leszedni és a vámpírokról írt cikksorozatomat másrészt Káin szavait.



Valószínűleg a fehér zajos sorozat sem marad fent. Az okkultista cikkek nagy részét itt hagyom hiszen én is mások könyvéből írtam, de mivel most kiadáshoz kellenek ezek az anyagok a plágium gyanú miatt kénytelen vagyok leszedni egy -két dolgot mert a kilétem sokaknak nem tiszta és van aki azt gondolhatja a könyv megjelenése után, hogy bizony pedig Ő volt Káin és beperel. :D Megértéseteket előre is köszönöm, további kellemes olvasást a blogon.

(kis idő eltelt)

Már a cikkeket szemezgetem és teszem vágólapra miből mi kell, de annyi munkám volt vele hogy nincs szívem leszedni T_T. Mivel én már úgy sem fogok itt gyakran felbukkanni és az érdekes cikkeimet leírtam (amit tudtam, bár van még bőven bennem tudás okkultizmus kapcsán de most nem tudom átadni és inkább regényt írnék NÉVVEL) ezért szeretnék elköszönni innen úgy, hogy nem biztos hogy vissza jövök, de ha igen, akkor szeretném hogy mindenki tudná hogy ki vagyok. Mivel nincs szégyellni és veszteni valóm (mert kurva sok infót adtam át az olvasóknak az egy év alatt, bár a vége felé már csak másolgattam és ollóztam több cikkből mert a betegségem teljesen lenullázott) felvállalom azt aki vagyok, max majd névvel fogok újra publikálni ha eljutok oda és így a plágium sem fog problémát okozni a cikkek pedig teszik a szolgálataikat, ahogy köll :).

Én voltam Káin Pápá mindenkitől! :3

77 megjegyzés:

  1. Kár, hogy leszeded ezeket a cikkeket, mert szívesen olvasgattam őket, bár ha az megjelenik egyben, könyv formájában, annak csak örülni tudok. :D
    Sok sikert a könyvedhez és remélem majd megadod a címét, tuti elolvasom. :D

    VálaszTörlés
  2. Módosítottam a hozzászólásomat :D Nincs szívem leszedni bassza meg :DDDD

    VálaszTörlés
  3. ÚÚÚÚGYY tudtam!! :D
    mm hogy te vagy. és paff tényleg.
    Jó hallani, hogy kiadásra kerülnek az írásaid :) számíthatsz rám, mint olvasóra a továbbiakban is.
    Szóval, ha már a polcokon lesz, kérünk vmi kis jelzést! :))
    Szerencsét és sikert!

    üdv.: Madame Curieuse

    VálaszTörlés
  4. Hajrá Káin!
    Remek ötlet a könyv kiadás, magam is terveztem. Kár az írásaidért, de megnyugtat, hogy egyszer könyvben újra lehet lesz olvasni ezeket.:)
    Minden jót: darkhero

    VálaszTörlés
  5. Madame C:

    Ejnye honnan? XDDDDD Az még nagyon soká lesz, még meg kell írnom . :D Meg nem fogok ilyeneket írni (okkult tanulmányok stb) , hanem megírok mondjuk egy fasza kis horrort és abba belerakom ezeket a dolgokat szépen okosan :)

    -Darkhero:

    Köszönöm szépen! ^^

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy maradnak. :D De basszus Káinné, sose hittem volna, hogy te lány vagy XD

    VálaszTörlés
  7. -Nikolaos:

    Bocsánat XDDD amúgy szerintem nagyon sokan rájöttek hogy nem lehetek fiú :DDDD

    VálaszTörlés
  8. Huh, majdnem leestem a székről, hogy te vagy az!!!!! :)

    Szerettem a blogot, és én is sok sikert kívánok a könyvedhez! :)

    VálaszTörlés
  9. Én is sejtettem!!!!!!!!!!!!És most bizonyosságot nyert.:) Egyik szemem sír, a másik meg nevet.:)
    Sok szerencsét és kitartást kívánok a könyvhöz+meg mindenhez! =)

    VálaszTörlés
  10. O_O_O_O_O"
    Már nagyon rég nem írtam, és a háttérből figyeltem az eseményeket...de BASSZAMEG EZ SOK!!! X'DD Ezt nem hagyhatom szó nélkül.
    Nem is tudom elhinni...hmm >.< Nem hiszem el!

    Örülök hogy nem szeded le a cikkeket. Nagyon sok sikert a könyvedhez, feltétlenül jelezd ha megjelenik!! ;)

    VálaszTörlés
  11. O___O"
    Visszavonultam a kommentelésből minden egyes blogon, de ez most sokkolt. Káinné, tudod milyen idiótán érzem most magam a fanfictionok miatt? :'D *ég a feje*
    A könyvedhez sok sikert!

    *Misu voltam, az ősidőkből, aki közben nevet változtatott, és visszavonultan éldegél*

    VálaszTörlés
  12. -Kallisto: Búúúú pedig azt hittem tudod :D

    -Charlotte: ~ölel~

    -Ms.Rat: Rendben, igyekezni fogok, de az biztos hogy beteges lesz :D. Csak sajnos nagyon sok kutatómunkát kell végeznem hozzá, hogy ne legyen epic fail :D

    VálaszTörlés
  13. Káin, aki Káinné:

    *visszaölel* Írtam Faszbúkon is kommentbe, de a lényeg ugyanaz.
    Ja és köszönöm, hogy régen olyan sokat segítettél! ♥

    VálaszTörlés
  14. †Chains Nagyasszony† :

    Ne égjen babám én így is be tudok buzulni ha köll :DDDDD <3 Amúgy hogy vagy?

    -Charlotte: Ha bármi van most is segítek!

    VálaszTörlés
  15. Egyszer mindennek vége lesz, de kezdődnek új dolgok-ez is várható volt...
    Amúgy akikkel beszéltem anno, szinte mind tudták maguktól, hogy ki vagy..xD
    Már egy ideje jársz a fejemben...nem tudom csak úgy beszélgetni..talán menne, de lehet gyomrunk se lenne hozzá-nem tudom.
    Káin baszta el-Káin akadt ki a már nem létező dologból elefántot gyártva, nem te, csak egy részed, ami akkor rajtam/tunk verte ki az agyfaszt.
    Az msn-em ugyanaz-a neos-nem is vagy letiltva egyik sem-csak kb egy napig voltál amíg volt a balhé...vagy rámírsz vagy nem..
    Vagy leköpködjük egymást vagy nem, vagy tudunk normálisan beszélgetni, vagy sem...

    Csak nekem ez mindig egy befejezetlen mondat maradt, aminek nincs pont a végén.
    Rohadtul szarul esett ahogyan nekem estél, a lényeget nem meglátva-de te tudod neked mi az álláspontod-szerintem te is tudod az enyémet meg a tiédet is-csak kicsit epic volt ez a "balhé"..-.-"

    Na mindegy, én kinyújtottam a kezem, vagy elfogadod vagy beleszarsz xD

    VálaszTörlés
  16. -Neo:

    Nem tudom a címedet mert töröltelek, én ezen azt hiszem túl léptem és még mindig úgy gondolom hogy joggal voltam ideges.

    Ami bánt az az hogy nem vetted észre mennyire beteg vagyok, mert az idegrendszeri tüneteket is az okozta (ahogy viselkedtem az a betegségemből fakadt) és akkor te nem értetted meg és otthagytál , pedig utána többször is bocsánatot kértem .

    Volt más is akivel így beszéltem mégis mellettem maradt. Ez elgondolkodtató...

    Én nem köpködök mert beleszarok, már nem idegesít semmi jó a rivotril :D

    VálaszTörlés
  17. Nem gondoltam volna,hogy te vagy az:D
    Könyved megjelenésével kapcsolatban én is várok infókat hiszen még mindig te vagy a kedvencem a mortemről:)

    Szívből remélem,hogy meggyógyulsz és rendbe jössz.Megérdemelnéd a normális egészséges életet:)

    VálaszTörlés
  18. -Wonderland:

    Na akkor nem is sejtették olyan sokan XD ~lol~
    Ha lesz róla hír ide fogom elsőként kirakni :D De még csak vázlatokat írok és anyagokat gyűjtök hozzá.

    Köszönöm, kedves hogy ezt mondod! <3

    VálaszTörlés
  19. "Káin"

    Hát nem tudom, miután nem láttál át egy teljesen egyszerű helyzetet, azt hogy mindig mindenben és mindenkitől bevédtem a seggedet, és te jöttél a "megveretős" fenyegetőzéseiddel, meg én vagyok a szar-szemét, mert képes voltalak minden további nélkül tisztára mosni már ne is haragudj-te semmilyen-még a legapróbb szarokba is beleszartál ami velem volt kapcsolatos már ne haragudj.....

    Én még akkor is melletted voltam, amikor fröcsögtél, jelzőkkel illetve pl a párom és egyéb fenyegetések. szerintem nem én voltam aki nem tudott emberien kommunikálni...-.-

    ..és minden további kapcsolatfelvételemre ugyanaz a fröcsögés volt a válasz, most hiába jössz nekem ilyen olyan betegségekkel- mindenkinek meg van a maga baja- gyógyulj meg, legyél jobban-bár nem szednék a helyedben rivotrilt, mert agyhalott zombivá fogsz válni tőle.

    De kíváncsi vagyok hány barátodat vagy esetemben "barátodat" fenyegetted már meg? Nem tudtam hogy ez nálad általános-bocsánat.

    Gondoltam egy beszélgetés erejével megvitathatnánk, de azt hiszem lényegtelen, mert ugyanaz a régi lemez és régi nóta...és gondolom nem fog sikerülni emberien reagálni, normálisan, kulturáltan-amit sajnálok

    Én megértem ha valaki ki van készülve vagy ki van borulva, de amit akkor leműveltél....inkább nem illetem semmilyen jelzővel...ha azt mondtam "fa" kb letépted volta érte a fejem...ha azt mondtam "kék" te "piros"-nak értetted..

    ..csak tudod fura, akárhány normális hangvételű közeledéssel irányultam feléd, ugyanez a fröcskölődés volt, igen-bocsánatot kértél, de rá egy percre jött a föcsi, aztán azért is bocsánatot kértél és ugyanúgy folytattad...:(

    Akárhányszor nyitottam feléd, csak belém marsz, akkor ne sajnáld magad, ha nem fogadsz el másokat. Másnak is van problémája nem csak neked- más is elfogadja a problémáidat ha hagyod.....

    Nem pofázni jövök soha, de mégis támadási pontként nézel rám- ha jól esik, rajta.

    Ha nem kérsz mások segítségéből, akkor nem tudok ezzel mit csinálni...

    Nemfontos....talán ismersz annyira, hogy tudod, nyugodt lelkű ember vagyok, tényekkel, észérvekkel. Nem kenyerem a fröcsögő ugatás.

    Sajnálom, hogy normál hangvétellel nem sikerül megbeszélni-de úgy látom nincs is mit ;)


    Csak tudod amikor eszembe jutsz, mindig az jut eszembe, amikor nálam aludtál, és reggel átmentél telefonálni egyedül a másik szobába-de kihallatszott amiket beszéltél-hogy hogyan érezted nálunk magad, stb-és amikor fröcsögtél velem és szurkáltál-próbáltam arra a személyre gondolni, aki vidám és nevet velem, és mint átmeneti probléma-megoldódik....ennek ellenére ott járunk, ahol. Én vagyok a szar, meg aki nem állt ki melletted...kíváncsi vagyok mikor mondtam azt hogy NEM...a blogra igen, mert láttam ez így nem megy kettőnk között-de a bizonyos telefonbeszélgetésekben említettem is, hogy mint magánemberek semmi para nincs szerintem de ezt a Káinos-fenyegetőzős dolgot hanyagoljuk...de mindegy...

    Most megint kisregényt írtam jujuujjj de geci is vagyok..:(

    Miből indult ki az egész? Gondolkodj el rajta: vicc.

    Neo

    VálaszTörlés
  20. Én se gondoltam volna, hogy fiú inkognítóban vagy :) Mondjuk ott voltál először gyanús, amikor megláttam VampireFreaksen azokat a fotókat, amiket avatarnak használtál, de sose gondoltam volna hogy Te vagy az :)
    A könyvedhez nagyon nagyon sok sikert kívánok, remélem valahol fogsz néha jelezni, hogy milyen fejlemények vannak vele kapcsolatban, mert szerintem mindenki nagyon kíváncsi rá ^^
    Remélem az egészséged is javulni fog, és teljesen meggyógyulsz, én nagyon drukkolok neked :3

    VálaszTörlés
  21. -Mai:

    Jaja pedig Ps-eltük is, :D Csak annyira megtetszett a srác hogy ő fejét akartam (amúgy buzi XD).

    Valószínűleg itt tuti fogok jelezni meg Fb-n is meg ahol csak tudok. :D

    Hát sajnos van ami már szar marad, de remélem a többi javul :-/

    VálaszTörlés
  22. Én tudtam, hogy te vagy. :) Olvastam az előző blogodat és nagyon sok átfedést vettem észre a sztorikban, onnan esett le. De azért a fiús álca bravúros volt. :D

    A könyvvel meg sok sikert! Meg minden máshoz is az életedben.

    VálaszTörlés
  23. Jajj Káin, gyógyulj meg! x( nem gondoltam volna, hogy ilyen beteg vagy, istenem...

    A faszt, csak vicceltem. ^^
    Sajnállak, de nem a betegséged miatt.
    Arra nem jó a sajnálat, de a rivotril sem. Persze belátásod szerint kezeled lelki bajaidat, nem fogok krokodilkönnyeket hullajtani, ha nem sikerül kilábalnod belőlük.

    Amúgy meg, hamar rá lehetett jönni ki is vagy valójában. Persze mivel azt hittem normális meg jóindulatú lány vagy, nem akartam kibabrálni veled és terjeszteni meglátásaimat.
    Volt már blogod de törlésre került, a képeidet egy marha jó goth pasitól lopod, aki ismerősöm volt a VampireFreaks oldalon, azonnal elárulod magad a hajápolásos cikkel, buliajánlóval <-- aki figyelt a részletekre, sejthette a dolgot. Bár igazán nem számított volna, ha az álca mögött a belső mégis Káiné.

    De te Káint is megjátszottad/ megjátszod elég rendesen. Minden mondatoddal manipuláltál minket, manipulálod azokat, akik még ide járnak. Egészen diktatórikus volt a légkör mindig is. Te voltál a fej, az irányító, a propaganda vezetője. Ellened felszólalni nem volt szabad. Hisz ez a TE blogod. Fogadok engem is szidtál rendesen. :D Én hülye meg még sajnáltam, hogy meg lettél bántva. xD Birka voltam én is. Birka mindenki, aki a hátsó feled nyalja. Nem látják át a szavaidat. Mindent úgy formálsz, hogy jól gyere ki a helyzetekből, hogy te legyél az, aki mellé odaállnak, akit sajnálnak, mindegy ezzel kit járatsz le. Ez a te formád. Manipulatív vagy.
    Úgy tettél/teszel, mintha törődnél velük, mintha számítanának, közben magasról teszel a gondjaikra, hisz a tieid oly gigantikusak, ki sem látsz alóluk.

    Azt sem láttad meg, aki tényleg melletted állt. Írhatod, hogy a betegség az oka, írhatsz akármit, egy barát akkor sem lábtörlő. Nem visel el mindent. Néhány bocsánatkérés nem tünteti el a hibádat. És még mindig te érzed magad sértett félnek. xD Elképesztő vagy. Joggal voltál ideges? Nyilván...
    Tartotta érted a hátát (előttem is), te meg gerincen tapostad. (Y)

    Ezt most - mindegy minek tűnt - sértésnek szántam. Nyilván ki fogod törölni, vagy majd írsz rá valamit, amiből jól kiderül, hogy megint te vagy a szegény sértett fél, aki mégis olyan nagylelkű, hogy nem bunkózik, meg majd kulturáltan válaszol. Minden a manipulációról szól.

    Minden jót kívánok, sok tablettát, meg birkapásztorkodást, ha egyszer folytatod a blogolást!

    Ezt olyan jól esett leírni :D , miket hozol ki az emberből... :O Csúnya, gonosz Nightmare.

    VálaszTörlés
  24. Ehh na ez most engem kicsit sokkolt! :DD Hogy hogy nem gondoltam erre? Mindenesetre nagyon jó álca volt szerintem.
    Annak nagyon örülök, hogy nem törölted a cikkeket és ha megjelenik a könyved FELTÉTLENÜL szólj nekünk, mert szerintem mindenki szívesen olvasná!
    Sok sikert mindenhez!^^

    MSE

    VálaszTörlés
  25. Oh, hát úgy látszik, csakis az én kommentem került törlésre-csak nem az igazság volt a bajod vele?
    Fu na ez kemény volt tőled is..:D

    Kulturált normális hangnemben közöltem veled a mondandóm, ezek szerint a lényegre tapintottam, hogy egyszerűen nem vagy hajlandó a normális emberi kommunikációra.

    Remélem ezt is törlöd, vagy a munkából hazaérve találkozhatom a beígért verőlegényeiddel! ^^

    Akárhogyan is közelít hozzád az ember, nem tudod azt kezelni. Soha nem bántottalak, mégis így viselkedsz velem. Soha nem ártottam neked, te mégis mardosol.

    Az élettől azt kapod, amit adsz!
    Ha így viselkedsz, ilyen romlott vagy belülről, ne csodálkozz a lélek és a test betegségein...ezt tudhatnád.

    Jókívánságomat kaptad a gyógyulásra-de törölted még ezt is....:D

    Mondd, mit vársz az élettől, ha segítőkész, nyílt emberek közelednek feléd, te meg leköpöd őket?

    Töröld ezt is, de a lényeg remélem eljut hozzád, ez mind a lelkiismereted fogja megsínyleni, hogy így bánsz másokkal.

    Tudjukki (akiről nem beszélünk)

    VálaszTörlés
  26. -NIghtmare:

    Én csak ugyan azt kívánom neked amit Te nekem, valaki szerintem tele oltotta a kicsi fejedet de nem számít. :) Gondolj amit akarsz ahogy írtál magadról állítottál ki bizonyítványt nem rólam. Ha meg manipulálva érezted magad akkor sajnálom, én nem manipuláltam.

    -MSE:

    Rendben szólni fogok! Köszönöm ! ^_^

    -Névtelen:

    Most ez nekem szólt? Mert nem töröltem semmit! O__O" Meg nem is értem a kommentedet. Lehet túl hosszú volt és spamnek nézte a program.

    VálaszTörlés
  27. Neo:

    Átnéztem a Spameket és igen abba rakta, tehát nem töröltem :)

    Én nem fenyegetőztem megveréssel, legalábbis nem emlékeztem rá O__O". De azt hittem Te ezt le tudtad zárni magadban, úgy néz ki hogy Nightmarerrel jó kis alakulatot csináltatok ellenem és azon fetrengtek a röhögéstől hogy beteg vagyok :D.

    Nem hiszem el hogy nem képes felfogni se Te sem és Nightmare hogy olyan betegségeim vannak amik az agyamat basszák szét: kémiáját és ettől teljesen eltorzul az összes gondolkodás, érzékelés és még sorolhatnám mi.

    Elég utána olvasni hogy a pajzsmirigy alul működés milyen lelki és agyi zavarokkal (testiről nem is beszélve) jár, nekem a normál átlag 10x-ese volt és tök véletlenül derült ki, mellé cukorbetegség is, amiről nem tudtam!!! O__O

    Ez nem önsajnáltatás csak fel kéne fogni azt hogy nem voltam önmagam.

    És ha még mindig nem tiszta min sértődtem meg: Az hogy nem akartad elmondani ki volt. És ezzel olyan idegrohamot kaptam hogy borult minden (ez már nem a te hibád volt de szerintem nem az enyém) . Ez az idegroham pedig az állapotomból kifolyólag jött.

    Ha ennyi kurva betegséget és elmeállapotot leírtam és írtunk ide akkor nem értem miért nem lehet felfogni azt amit magyaráztam fentebb is. NIgthmare hozzászólásához pedig no comment :D.

    Fenyegetésre én komolyan nem emlékszem, az utolsó levemben amit küldtem a mailemről egy tök normális levél volt amire te már nem is reagáltál.

    Én ha normálisan közeledtél volna valószínűleg nyugodtabb lettem volna de mindig volt valami olyan él az írásaidban ami szította bennem a belső feszültséget. Abban az állapotban amiben voltam csoda hogy nem tettem kárt magamban vagy másban.

    Én kész vagyok normálisan beszélni veled de nem itt, főleg úgy hogy Nightmare a síromon táncol :D.

    Nem tudom az msn címed.

    VálaszTörlés
  28. Káin: remélem lesz eszed!

    Többi:
    Ez igen! Azért ritkán olvasni akkora érzéketlen ... (inkább nem minősítek senkit jelzőkkel), amiket itt össze tud fújni a szél. Jobb is hogy kihagytam a mai szappanoperát.

    Nightmare, mégis milyen képlopásról beszélsz? Azért a hülyének is egyértelmű, hogy ha inkognitóban van, akkor nem a saját pofáját fogja kirakni. Azt hittem, ez azért másoknak is evidens.
    Káin nem megjátszotta magát, ő, Kami, vagyis maga Káin legbelül. Aki ismeri, az tudja. Aki meg nem, az pofozhatja a saját szarát, attól nem lesz se csinosabb, se nagyobb az a kupac.
    Mellesleg ne röhögtess már! Mikor állt mellette Neo valaha is? Én már csak tudom, milyen vele lenni, hogy bizony néha el kell viselni a kirohanásait (igen, neki is vannak, ahogy mindenkinek). De pontosan azt hívják barátságnak, hogy ezeken túl tud-e lépni a másik. Neo ezen megbukott, és még mindig ezen megy a rinya.
    Visszaidézhetném a napot, amikor kiderült, meghalt egy családtagja. Tablót készíthetnék az érzéketlenségetekből, és ez nem csak nektek szól. Senki, az égadta egy világon senkit nem érdekelt, hogy Káin a padlón van, hanem belé rúgtatok még egyet. Gratulálok!
    El se hiszem! Ahelyett, hogy a másikat hibáztatjátok be kéne ám látni a saját oldalon lévő kupit is.
    Senki sem tökéletes, de gondolom egy ilyen blogon nem is kell ilyen közhelyekkel élnem.

    Bár, ha Kami annyira szar barát, nem tudom, minek írt be Neo újra. Most lehet majd engem gecizni meg magyarázkodni, de akkor is lerí, hogy visszakullogás szaga van. Mégiscsak igaza volt?! Vagy nincs jobb?! Peeersze, hogy is hihettem! Majd jön most a: nekem többet jelentett duma. Aha-aha! Megmondom én mi jelent többet. Amikor halálra összevesztek, de még akkor se tudod őt szidni, egyetlen szóval se!

    Azon mondjuk elgondolkozhatna mindenki, hogy mennyire érett dolog más betegségéből viccet csinálni. Ritkán érzem ezt, de kívánom, legyen valami szaftos betegsége azoknak, akik Káint bántják, hogy odaállhassak én is röhögni, hogy félvállról vehessem és közben kicsinyes dolgokon parádézhassak. Persze, amíg nincs semmi bajotok, iszonyatosan könnyű okoskodni. Aztán amikor majd napi szinten lövitek magatokat, na akkor majd rögvest nem lesz annyira muris a dolog.

    Ja, és nehogy a névtelenség miatt vád érjen:
    Shinigami voltam
    Ez itten:
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168039_1807059423245_1442720206_32015810_2606042_n.jpg

    VálaszTörlés
  29. Kain
    (je m'apelle neo)

    Az msn-címem ugyanaz, mint amiről blogoltam, amiről msn-eztünk és hogy ha az adatlapomra kattolsz, kint van nyilvánosan, mint eddig is..

    Én leírtam és akkor is tisztában voltam, mint mindig is milyen dolgok milyen reakciókat váltanak ki belőled, ennek ellenére elég durván reagáltál..
    ha meg akkor olyan idegállapotban voltál, nem értem miért nem lehetett később megbeszélni?

    És igen, említettem is, hogy ez nekem egy lezáratlan "mondat" úgymond, aminek örültem volna ha valaha pont kerül a végére, így vagy úgy.

    Ezek szerint sok mindenre nem emlékszel, amik akkor elhangzottak.

    Másrészt nem, nem alapítottunk anti-team-et, mindenki el tudja magában dönteni, mit akar, és mi a véleménye...-.- jobb hobbijaim is akadnak ennél ;)

    Az utolsó leveledre nem reagáltam-mert akkori levélváltásaink ugyanazokat tartalmazták, csak más sorrendben, hülye lettem volna további olajat önteni a tűzre, meg ugyanazt hajtogatni mint a pereces...

    Tudom most is mint akkor, hogy min akadtál ki, hogy ki volt-ami akkor is már fél éve elfeledett és jelentéktelen eset volt. Megígértem hogy nem mondom el, nem is mondtam ki, de egyértelműen utaltam rá, neked meg az egy perces talány alatt valahol elszakadt a cérna...

    De annak már akkor sem volt jelentősége, nemhogy most..full nem volt jelentősége..xD

    VálaszTörlés
  30. Mana
    Igen, te voltál az elsők között aki leköpött, de igaz nem is vártam mást.
    Mi is beszélgettünk, persze nem én vagyok a barid, sőt a senkid sem, hogy megnézd a másik álláspontját-igen, emlékszem hogy beszóltál.:)
    Na mindegy, legalább mosolyogtam egyet ;)

    (Y)
    De sebaj. Kár hogy teszek az egészre, és bocsáss meg, hogy nekem nem megy ilyen könnyen beleszarni mások arcába, de ezt biztosan nehéz elhinni-lám van akinek könnyen megy az ilyesmi.
    Te biztosan jobban tudod, kérlek ne haragudj bocsáss meg. Örülök hogy te megint tanúbizonyságot tettél magadról, te geci jó barát vagy-legyél büszke e csodálatos képességedre.
    Szerintem a mondandóm egy emberhez szólt, nem emlékszem hol kavartalak bele téged...

    Igazad van, minek is foglalkozzak emberek érzéseivel..xD
    Jóéjt!

    Ja és sehol nem említettem szerintem a visszakullogást, csak szerettem volna egy dolog végére pontot tenni, nem gondolod hogy ez egy kicsit halott dolog? Ha nem volt érthető valahol valami szivesen segítek kibetűzni a szavakat.
    Kemény dió a szövegértés.

    ;)
    neo

    VálaszTörlés
  31. Kedves gyerekek.
    Ma egy nagyon aranyos jelenettel szeretném szimbolizálni az erőviszonyokat.
    Káinné nem más, mint golyófogú tony, a támadók pedig a gyökér fekák.. a monolog azt hiszem mindent elárul majd... Tessék szépen élvezni^^

    Mivel sajnos nem lehet videót illeszteni a hozzászólásba, kérek mindenkit, hogy nyissa meg a következő linket, hogy értse a poént;)
    (természetesen végig kell nézni:) )
    http://www.youtube.com/watch?v=xMMk9mLQJ50&feature=related

    Az a baj veletek, hogy más árnyékából kivergődve próbáltok farkasként szétszedni egy másikat. De nem vagytok mások, csak "másolatok" ;)
    Az ember tett egy egyszerű kijelentést, ti meg elkezdtek itt háborogni, mint a gyomrom szarás előtt. de tudjátok, a végeredmény ugyan az a budin, mint amit itt ti produkáltatok: egy rakás szar, ami rád mosolyog!:D Komolyan mondom emberek, mint a sértődött kisóvodások, akiknek elvették a nevét, vagy a jelét... ugye NEO?:)
    Azt javaslom viselkedjetek érett ember módjára, és húzzatok innét a faszba, mert erre igazából senki nem kíváncsi, csak akik rajtatok kívánnak röhögni;) Elég díszes tábor, és még gyarapszik pár illetővel, ha nem fejezitek be:)

    Üdvözlettel: NEO Radlen:)

    VálaszTörlés
  32. Neo:

    Nekem amúgy tűnt hogy ahogy ide írtál uszítottad ide Nightmare-t aki undorítóan viselkedett pedig neki nem adtam rá okot. Tehát valószínűleg Mana ezért reagált így. Mivel Téged Nightmare véd be , vagy nem is tudom mit csinál nyilván engem Mana fog ha ilyen helyzet alakul ki.


    -Nightmare:

    Ja még csak annyit fűznék hozzá Nightmare, hogy nagyon kedves hogy a lélektani dolgokat összekötöd a testi betegségekkel de amíg nem vagy tisztában a kórképemmel ne írj le engem.

    Ha kicsit olvasottabb lennél mit az átlag magyar tinik, akkor tudhatnád hogy az elhúzódó insomnia során anyagcserezavar lép fel és ez endokrin betegségeket okoz.

    Mivel az inzulin éjjel termelődik és én a vendégeim miatt nem alszom 13 éve az inzulin termelődés felborult és így lett a csokápik vázze. (cukorbetegség ha nem esik le)....

    VálaszTörlés
  33. Neo:
    Örülök, hogy megmosolyogtattalak. És mivel elolvastad, amit írtam, biztosra veszem, hogy legalább megpróbálod felfogni, a sorok tartalmát. Bár, ahogy nézem, nem nagyon megy.
    Igen, gecire büszke vagyok rá, hogy több éve meg tudom tartani egy olyan barát barátságát, aki érdemes rá; és nem is szégyellem leírni. Azt viszont sajnálom, hogy ennyi jött le neked abból, amit írtam, nem pedig az, hogy magadba nézz és elgondolkozz.
    Még ha megbántottak sem érezném magam képesnek arra, hogy belerúgjak egy olyan emberbe, akit a barátomnak neveztem. Most mártírkodhatsz itt, mehet a parasztvakítás, de elnézést, hogy nem állok be a sorba bégető birkaként. Ezt nálam nem mélytorkozod le. Előbb kellett volna foglalkoznod mások érzéseivel, és kétszer is meggondolni azt, amit még anno műveltél. Tartom a véleményem és emelem. :D

    A szövegértésre vonatkozó hozzászólás meg pfff... Sejtettem, hogy előkerül. :D



    Káin:
    Pontosan. Pitbullkutya vagyok bazdmeg, pitbullkutya :D:D:D

    VálaszTörlés
  34. Örülök a kedves kommentelőknek, de kérdés az hogy bármelyikükhöz is szóltam volna ;)

    Mana
    Te aztán biztosan tudsz mindenről, akkor biztosan olvastad az msn-beszélgetéseinket és biztosan hallottad amiket én telefonon ;)


    Nem igazán kérdeztem a jelen lévők véleményét, egy emberhez szóltam (ill. később kedves Mana)

    További jó pacsizást, és bocsáss meg Káin, hogy érdekelt volna a józan ész diktálta véleményed, hogy le legyen zárva egy fölösleges vita- de úgy látszik erre talán nincs is szükséged, teljes lelki nyugalommal éled világod, ezek szerint változatlan a véleményed, amit UGYEBÁR senki más nem hallott se telefonon, se msn-en (utóbbi nálam nem igaz mert nem voltam egyedül) csak érvelsz az "elvoltamborulvaazért"-tal, akkor miért nem beszéltünk, amikor rendeződni látszottak a dolgok? De ez téged hidegen hagy úgy is..:)

    No nembaj, gyártsátok az összeesküvés elméleteiteket :D és még én vagyok a faszfej mert érdeklődöm mások iránt vagy jó egészséget kívánok neki (Y) sorry sorry de legalább jót nevettem, kutyából nem lesz szalonna, se kolbászból kerítés :)

    Másrészt meg sosem uszítottam senkit senkire, sem haraggal sem békítőleg (ugyebár lakótársam, aki WTF?mi volt ez? ki volt akadva-azért is én voltam a hibás, mintha közöm lenne hozzá) jegyezzétek meg: tiszteletben tartom az egyén döntésképességét, nem foglalkoztat ki mit mikor..

    Mégegyszer bocsánat xD be ne pisiljetek már, mert hozzá szóltam valakihez
    Jesszusom mindjárt világvégét kiáltotok :P

    El is gondoztam rajta egy pillanatig, hogy végülis mit is vártam, mert ha ide köhintek, már jön is a testőrgárda, és mindenki beszél és jobban tud mindent :P- tudom, mert én is csináltam eleget- bár ezekre már senki nem emlékszik ;)

    na jó gyerekek ez egy vicc, most komolyan..:D
    ez lol és ikszdé, de nyugi, inkábbb fosok bele, mert itt mindenki mellébeszél, nehéz felfogni, senki nem akart sem kötekedni, sem pofázni, sem jujj-de-jó-barcsizni, de úgy látszik én vagyok az aki normális emberi módon szereti rendezni a dolgait, de erre itt nincsen szükség-mindenki jobban tud mindent, én meg akkor egy "leszarom" pontot teszek a mondatom végére.

    Fölösleges karaktereket pazarolni a sztorira, az érintettek helyett mások szónokolnak-akkor kanyarítsátok ferdítsétek ahogy jól esik.

    ;)
    neo

    VálaszTörlés
  35. Mielőtt megint lesz egy komment amiben én vagyok a sakál állat: a kisregényed miatt spamnak hitte a rendszer :)

    Tudod miért hagy hidegen? Mert idejött Nightmareke fröcsögni. Ezek utálom szarom le teljesen. :) Mert Ha Te azt mondod Te hozzám szóltál nem máshoz, akkor a pincsikutyádat nem kellett volna ideuszítanod, hogy kiröhögje azt ami nekem éppen a legnagyobb problémám. Másrészt: Ő csak egy olvasó volt, vele sosem beszéltem úgy hogy így kéne hozzám szólénia, egyéb iránt sem értem mi köze van hozzá, ezen el lehetne gondolkodnia kicsinykét. :)

    Ezek után pedig nem veszem a közeledést jóindulatúnak. Amúgy tény hogy lezártam magamban az egészet, mert nem az első volt hogy valaki cserben hagyott, de mikor vissza jöttél és most normálisan beírtál elkezdtem azon gondolkodni (én hülye) hogy tényleg meg kéne beszélni. Aztán mert a spam letiltott azonnal fröcsögésbe váltottál és jött a cimbid is, lazán kiderült te egyáltalán nem békét akarsz hanem tovább rágni a szart. Olvasd vissza a hangnemet meg amit a kis picsa írt. :D

    És tudod mi a fura? Én csak elköszöntöm és kiraktam hogy én vagyok ez. Aztán meg Látod Te is meg a kiskutyád itt palávereztek? Miért? Kiírtam hogy Neo gyere ide bazdmeg és Nightmare ugatni? Vagy talán azt hogy: Ja és bassza meg Neo és Nightmare? Nem nem írtam ki, mindenki el volt felejtve már jó rég, mert akadt több bajom is mostanában , az írást is azért hagytam abba mert gyógyulnom kell a munkahelyemre sem járhatok be egy darabig a gyógyszerek miatt (amit nem élvezetből szedek) . Kurvára nem vagyok arra kíváncsi hogy Te a békülésből hogy váltasz azonnal torokra ugró ebbé és hogy a kis tinédzser kurva hogy ír be gyerekes bosszúból nekem, egy ismeretlennek akihez semmi közre. Mintha Ő számítana itt vagy nem is tudom :D.

    Meg már alapból az is némi bizonyítvány rólad hogy milyenek a kis barátaid, pl Nighmtare aki azon szórakozik hogy milyen állapotban vagyok :D.

    Ez a normális emberi hangnem? Szerintem mindeddig nem én voltam aki indulatokkal teli írt. (Lásd Spames eset, Nightmare).

    Nem...ez egyáltalán nem tűnik úgy hogy képes lennél normálisan megbeszélni. Ugyan azt hajtanád mint eddig és ugyan úgy nem értenéd meg amit én mondok. Vagy ha tényleg békülési szándék volt mögötte ami talán meg is történhetett volna mert nekem is jó volt nálad akkor és jó volt veled, akkor lehetett volna annyi tapintat a "barátodban,, hogy észreveszi hogy nem kéne szítani a tüzet, de ugye intelligencia híján nem ment neki.

    Vagy max beírni annyit hogy: Kami gyere msn-re, hogy ezek ne tudjanak itt beleszólni de úgy tűnik szereted ha cirkusz van a neten.

    VálaszTörlés
  36. Vuff! Vuff! Vuff!

    Kami: nekem annyi a véleményem, és csak annyit mondok. Nyertem :D

    Neo: először is. Ha egy emberhez szólsz, azt úgy tudod elintézni, hogy: privát levél, email, vagy akár amit Kami ideírt ezzel az egy soros dologgal. Ha egy blogon írsz be, ne csodálkozz, ha valaki reagálni fog rá. Ezért legyél szíves, ne dobáld már felém a köveket! Nyilvánvaló, hogy beírok, ha valaki gusztustalanul viselkedik a barátommal :D

    Tudod, ha elgondolkoznál végre, akkor megfordulna a fejedben, hogy mi van, ha igen? A jelek szerint te is beszélgettél a lakótársaddal. Nos, lehet én is a legjobb barátommal? :O Mindamellett olyan szinten leszartam már akkor is a vitátokat, hogy akkor se olvastam volna el, ha Kami könyörög érte. Már eleve a mi kevésnyi msn-es ismeretségünkből leszűrtem magamnak a saját véleményem, és előre éreztem, sőt vártam, mikor borul a szar. Nem csak te létezel ám, meg a te oldalad. De még ha igazad is van (tételezzük fel), te akár hányszor idejössz, ezt szajkózod, Kamit kihozva a bűnösnek nyilvánosan mások előtt. A szavaidból még most is csak ez jön le. Meg kéne hunyászkodnia, és magyarázkodnia neked? Aha-aha.
    Szerintem, ha valakivel meg akarok valamit beszélni, annak nem ez a módja.
    Tudod, nem húztam volna fel magam rajtad - és nem is írtam volna rád, ha már akkor, az elején kulturált viselkedést tanúsítasz. Ha elfelejtetted volna azt a fröcsögést amit akkor lerendeztél, olvass csak vissza! Aztán utána meg ne várd, hogy szépen beszéljen veled, akár ő a vitátokban (akár bárki más). Ha eléggé kiismerted, tudhatod, ha valakiben csalódik, ott baszik belé szavakkal, ahol csak nem szégyen. És tudod mit? Jól teszi!

    Visszajöttetek egy körre oltogatni.
    "senki sem akart kötekedni" úgy látom nem csak én nem tudok szöveget értelmezni. Nightmare hozzászólásai annyira normális hangvételűek voltak, hogy ezt el is higgyem ugye?

    További megjegyzéseidre nem reagálnék, mert egyszerűen még leírni sem volt értelme :D Attól, hogy sok szmájlit raksz bele, nem lesz színvonalasabb :D Szarpofozgatás.

    Shinigami voltam

    VálaszTörlés
  37. K
    Csak annyit fűznék hozzá, akkor értelmezd a mondatokat, mert szerintem én sehol nem káromkodok vagy szidok másokat...(egy-kettő illetővel ellenben) általában az irónia beszél belőlem, de sebaj..:D
    a vérnyomásom szerint csodálkoznak az orvosok hogy élek egyáltalán, olyan rohadt alacsony, és hidd el, szerintem pont nem dühöngtem sehol...:P Ez kérlek internetország, ahol az érzelmeket nem lehet megfelelően megjeleníteni, mert a hangnemre nincs karaktertáblázat..
    Ha nem volt egyértelmű az indító mondatommal, hogy azért jöttem, mert itt úgymond "befejezted" a titkolózást, meg görcsölést, akkor talán az elmúlt dolgokról is lehet veled beszélni-mert mondtam hogy nekem a bloggal vannak gondjaim és gondoltam szét tudtad választani, mert anno ez nagyon nem jött össze...
    Na nembaj..itt épp mindenki mindenkinek magyaráz, a lényeg pedig elkerülte a tudatot..:P
    ;)
    Nightmare pedig mindig is jó barátom volt/lesz épp úgy mint neked Mana..Érdekes mód, a te védelmedre is ide pattantak páran, és szerintem senki szájába nem adtak szavakat..-.-
    Majd legközelebb valamelyik testőrödtől kérek engedélyt a megszólalásra..:D de nagy örömötökre ilyen nem lesz, mert nincs hozzá igazán kedvem itt meg sehol a kakaskodáshoz.
    Némelyekkel ellentétben nem mások ócsárlása a hobbim, van munkám, rendezett magánéletem, szerető párom és barátaim-és mert valakit meginvitáltam egy beszélgetésre ez lett..:D

    neo

    VálaszTörlés
  38. Még az a gondolat született meg bennem, hogy nézzük a fent leírt dolgokat: leírom hogy elmegyek, de nem szedem le a dolgokat viszont a könyvem miatt muszáj lesz innen leszednem csomó mindent. De nem akartam törölni ezért kirakom ki vagyok hogy ne legyen plágium. Kirakom a képemet és elköszönök.

    Nightmnare és Te is tudtátok hogy eddig ki vagyok sőt sokan mások is. És nézzük meg a kommenteket a cikkem alatt: Hát mi a fasz folyik itt kérem szépen?! :DDDDD

    Egyszerűen hihetetlen, most már röhögök amúgy mert tényleg nevetséges ami itt folyik.Ezt máshova is be lehetett volna írni akkor ennyi erővel nem hogy ide.

    Én valóban elismertem azt hogy csúnyán beszéltem veled akkor, és bocsánatot is kértem többször is, csak Te nem láttad be azt hogy mivel aznap halt meg a nagyapám és kurvára nem voltam jól egészségügyileg (ezt nem tudtam én sem, csak azt hogy valami a lelkemmel és a gondolataimmal nincs rendben) az idegeim egy hajszálon függöttek és mindig volt valami megjegyzésed amivel felkúrtad az agyamat ennyi történt nem több.(Ha alapból nem lett volna bajom akkor nem úgy reagáltam volna de ezt sem tudod felfogni).

    Az ok meg valóban mindegy volt, itt az volt a lényeg hogy valami felkúrt : ténylegesen az hogy nem voltál hajlandó megmondani hogy ki írta ki a teljes nevemet egy nyilvános blogra mert a pasid megtiltotta neked és az bosszantott fel hogy azt feltételezitek rólam hogy az illető blogján kiverem a hepajt.Ami nem történt volna meg, helyette lett a vérontás itt és msn-en napokig.

    ÉN még csak NIghtmare reakcióját várom, de ezek szerint azok után hogy beírta ezt az undorító görénységet elhúzott mint aki jól végezte a dolgát és fél szembe nézni a reakciókkal. Mert az is érdekelne hogy neki végül is mi a fasz köze van a kettőnk dolgához ilyen szinten. Én Neki egy arc nélküli író voltam aki információkat adott át semmi egyéb. Az hogy manipuláltam vagy hazudtam, volna már eleve téves hülyeség mert annyi időmet és energiámat vette le az írás (amit élveztem is) hogy ha ennyit tudnék HAZUDNI akkor már rég máshol tartanék az életben.

    És jelezném: mindenki más is eljátszotta hogy vagy fiú vagy lány, többek közt Te is. Tehát ezzel támadni hogy én megjátszottam Káint nevetséges, mert más is álnév alatt álfényképpel írt, de attól nem változik semmi amit írtam mert ÉN írtam bazdmeg.

    VálaszTörlés
  39. Mana
    ...hmm..akkor bocsi, hogy a régi beszélgetéseink alatt megkérdeztem hogyan vagy mi újság és hallgattam épp mi gondja-búja van a szívednek...ez tényleg nagyon gyanús lehetett xD
    na léptem innen, nem érdekel az oltogatásaitok, csak a kommented még kirakta az enyém elé, gondoltam erre reagálok,hogy húhha miket mondhattam neked msn-en.. de amúgy szerintem is halott sztori..páran kinyírták
    neo

    VálaszTörlés
  40. Neo:

    Te és a kis barátnőd jött ide oltogatni (Te az elején nem, csak mikor azt hitted töröltem a kommentedet akkor behisztiztél szokás szerint) aki azóta nem meri visszatolni a képét :D

    Most pedig lépsz mert kezd nekem is talán igazam leni? Mindenkinél meg tudtad csinálni hogy téged sajnáljanak és ellenem forduljon kb az összes olvasó, talán mert én szabad szájúbb vagyok és nem tudom uralni az érzelmeimet de képzeld én is ember vagyok érzelmekkel nem csak Te és ha átlátnál a mártírkodásodon és az egódon akkor észre vehetnéd, hogy Te is hibáztál nem csak én. Mert én már párszor bocsánatot kértem, de Te soha sem. És úgy érzem lenne miért.

    VálaszTörlés
  41. K
    én nem támadtalak, ki mit játszott meg, szerintem ezt te meg én tudjuk a legjobban mi miért hogy hol mikor mi volt. Én meg is kaptam pár embertől, akikkel azóta is jól megvagyok. Persze mindaddig titkoltam, míg te arra kértél..talán ez sem így volt? Az írásaidra meg sehol nem tettem semmiylen megjegyzést, plagizálást semmit..
    Meg mindig jól tudod, mit hogyan fogok föl..:P
    Amúgy nem tudtam, hogy meghalt a papád, telefonon két fröcsögés között nyögted ki, gondolod nem nyilvánítottam részvétet? És tudom hogy ki voltál bukva, meg elmondtad telefonon is mi a helyzet otthon...engem az sértett meg anno, amiket írtál msn-en rám/nekem a fenyegetőzések stb-és szerintem akárki akármiylen állapotban van iylet nem ír senki fiának.
    De lerágott kutya csontja a sztori, hagyjuk Kami, hagyjuk, mert ez ugyanaz a körbejárás mint anno...nem változott semmi sem.
    neo

    VálaszTörlés
  42. Ó! Dehogynem lehet érzelmet megjeleníteni szövegben. Az iróniához több kell néhány szmájlinál. Vegyen mindenki leckéket Dr. Radlen NEO-tól :D

    Megkérdezted, válaszoltam. A bú-bajsorolásban nem csak én vezetek, de te mit tudsz csak? Ilyen ócska megjegyzéseket vágni mások fejéhez. Tudod, ebből is lesüt, mennyire volt anno az egész baráti-kezdeményezés. És megint hol tartunk? Másokban látod a hibát, hárítasz. Ha nem Káinra, hát rám. Ennyi vagy.

    VálaszTörlés
  43. Még annyit hogy nem ebben nincs igazad, mivel nagyon sokan engem támadtak akkor, és mindenfélét kaptam olyan mocsokságokról, amihez semmi közöm nem volt, amiket soha nem tennék vagy mondanék. Olvasd vissza az akkoriakat és ismeretlenektől kezdve mindenkit rámuszítottál szinte. Ebben nincs igazad.
    Na mindegy nekem dolgom van, (munkanap lévén) azért megyek mellesleg, nem kell a kákán is csomót keresni...

    neo

    VálaszTörlés
  44. Neo:

    Msn-en azzal kezdtem meghalt nagyfater. Én emlékszem erre kristály tisztán. És valószínűleg te sosem voltál annyira mélyponton hogy nem tudod mit csinálsz..

    Mert én eljutottam odáig hogy ha valaki azt mondta vidd ki a szemetet elkezdett remegni a kezem és az állam és zokogásban törtem ki: Pánikbetegség generalizált szorongás és kényszerbetegség. Tehát ha ilyen állapotban vagy hidd el tudsz olyanokat írni amit később megbánsz.

    Amit írtam lentebb az NIghtmare-nek szólt, mert nem tudom olvastad-e a kommentjét de ott háborgott Káin miatt. És azt írta az írásaim mind manipulációk voltak. És ezt te tudod a legjobban hogy nem.

    Más hozzáfűzni valóm nincs. Sajnálom hogy nem sikerült ezt lezárni ismét normálisan mert a kis barátnőd felbaszott idegileg. Hátba veregetheti magát. Mert gondolom ti tartottátok a kapcsolatot és tudta hogy te mire készülsz, akkor meg ha van benne gerinc vagy bármi egyéb nem szól közbe

    VálaszTörlés
  45. Apropó. Annyit mondanék: nem testőrök, hanem barátok.

    Shinigami

    VálaszTörlés
  46. Tippek innentől kezdve , hogy alakul a sztori :DDD

    1.) Neo nem fog már többet visszaírni mert megint belesüllyed az önsajnáltatásba és a mártírkodásba hogy én vagyok a szemét ezt megbeszéli a kis barátaival akiknek közük sincs hozzám és jönnek röhögni a betegségeimen :D.

    2.) Neo regényt fog írni amiben megint az lesz bemutatva hogy én hogy beszéltem (még véletlenül sem értve meg azt hogy KÉMIAI ELVÁLTOZÁSOK VANNAK AZ AGYAMBAN AMI A VISELKEDÉST DÜHKEZELÉST változtatja meg, meg akkor aznap halt meg a nagyapám :DDDD) és hogy Ő szegény mindent megtett értem béke jobbost nyújtott (kihagyva azt hogy tudja jól használni a szavakat és belerúgni másba alig észrevehetően, de akinek szól az érzi a cinizmust ami idegesítő, na meg kihagyva azt hogy egy kis ribanc akinek köze nincs hozzám rajtam röhög. Ha nem neten lenne most ezért bevertem volna a fejét és igen ez fenyegetőzés, sőt nem az mert tényleg beverem ha úgy alakul). Röviden: megint mindenki őt fogja sajnálni és leszek a szemét :D Talán ha túl hosszú amit ír még Spamnak is beteszi a gép amiből cirkusz lesz hogy : Te geci törölted gyáva féreg bla bla bla

    3.)Beírja nem érdekli már mert több dolga is van, amúgy is dolgozik és vannak barátai meg szerető családja bla bla bla (akkor minek jöttél ide).

    Verziók Nightmarre:

    1.) elsunnyogott mint aki jól végezte dolgát, úgy érzi jól beoltott és nem foglalkozik tovább ezzel. Valószínűleg gyáva vissza tolni a pofáját hogy megnézze mik lettek a következmények, vagy nem tud észérvekkel visszavágni arra az undorító húzására amelyben az állapotomon röhög. Azzal hitegeti magát jól rámoltott és válaszom elolvasására sem méltat így kímélve az idegeit.

    2.) sunyiba olvassa és matekol mi legyen, konferencia beszélgetést nyitva a kis 10-en éves ismerőseivel.

    3.) Beír hogy ennél jobb dolga is van és hogy iskolába volt és azért nem írt. :DDDD Ja meg hogy nemérdekli a dolog (de ha nemérdekli akkor a fasznak fröcsögött be pont az alatt mikor éppen Neoval próbáltunk zöld ágra vergődni csuhajj).

    Ami nem lesz:

    1.) Neo a büdös életbe nem fogja felfogni hogy mennyire beteg vagyok (most már jobban vagyok) és hogy a betegség és nagyapám halála milyen állapotba hozott. Soha a büdös életbe nem fog bocsánatot kérni azért hogy nem viselkedett normálisan ami után én már 100x elnézést kértem tőle.

    2.) NIghtmare nem fog visszaírni egy bocsánatkérő levelet amiben rájön mekkora gerinctelen féreg volt, vagy nem fogja belátni azt hogy amíg nem tudja a teljes történetet és nem tudja az én verziómat addig ne ítélkezzen, nem is várok mást mert egy buta kis szutyok. Közbe a profiljában azért beállítja magát egy megértő és jó embernek :D... ki manipulál akkor?

    Ami végképp nem lesz:

    Én hiába próbáltam kommunikálni mindkét lánnyal egyik sem fogja felfogni hogy mi van így egyik sem lesz hajlandó megérteni azt amit én mondok csak hajtják a maguk hülyeségeit, ergo: nem lesz béke csak köpködés és egymás seggnyalása sajnálása, trenkölése hogy:

    -Hóóóóó Neo igazad van! Dögöljön meg a gyógyszeres geci! :DDDD

    Ja még valami: Nightmare sosem szidtalak mert nem volt rá okom és közöm sem volt hozzád. Te csak egy olvasó voltál aki belepiszkált olyan dolgokba amihez köze sincs.

    ~a látnok szólt~

    VálaszTörlés
  47. Egy verziót kihagytál amit említettem is: ugyanaz megy mint a perecesnél..én reagálok te reagálsz én reagálok te reagálsz (mások is már közbeszólnak innen-onnan) te reagálsz aztán én és ez így meg and again and again and again.....akkor miről beszélünk?
    Megértettem hogy beteg vagy/ voltál hidd el..értem a régi problémákat is mint eddig. Ugyanaz lett kb mint ami volt, hogy részben elbeszélünk egymás mellett, vagy egymás szavaiba mondataiba kötünk bele.
    Igazából erre voltam kíváncsi, hogy tudunk e normálisan beszélgetni, de mint ez kiderült ez nem megy- tökmindegy most ki mit szólt kik szóltak közbe vagy sem: a lényeg változatlan. Egy dologra kerestem választ a lezáratlan "mondathoz", azt hiszem azt meg is kaptam. Nem tudunk egymással beszélni, hogy ne keresnék háttértartalmakat, összeesküvéseket, geciségeket egymás mondataiban-így ebből nem alakul ki egy kulturált beszélgetés-félretéve minden elhangzottat innen és onnan is.
    Egyszerűen kötekedés-kifejezésekbe belekötés.
    Neo

    VálaszTörlés
  48. Tudtunk volna egymással beszélni hogy ha nem kúr fel Nightmareke és te nem ugrasz a torkomnak hogy én biztos töröltem a kommentedet. Szerettem volna én is beszélni. De sajnos így nem lehet. És egyéb iránt utálok rosszban lenni emberekkel mert kurvára frusztrál és bánt. Mást már nem tudok mondani.

    VálaszTörlés
  49. Nagyon sok sikert kívánok a könyvedhez Káin(né..ehhez hozzá kell szoknom o.O),és jobbulást mihamarabb!:3

    Galaxya

    VálaszTörlés
  50. -Galaxya:

    Búúúú köszönöm szépen <3

    VálaszTörlés
  51. Ákos - Tű a vénán...

    "Mindig sírsz, hogy a gyűlölet öl,
    közben szétszakadsz a gyűlölettől.
    Egyszer minden lator meglakol
    Nem lehetsz otthon már sehol,
    Neked a hazugság dalol!"

    Gondolom nem kell kifejtenem mi a mondandója ennek a pár sorocskának kedves forrongó felhorkanók.
    Ideje lenne már bekussolni, mert kibaszottul unalmasak vagytok. Nőstény Káin, te meg hagyjad már őket a picsába. Törődj a könyveddel, és a még megmaradt olvasóiddal. Ők érdemesek a figyelmedre, nem más..

    Neo Radlen voltam.

    VálaszTörlés
  52. Búúúúú írok azóta folyamatosan én csak néha benézek ide :D

    VálaszTörlés
  53. Jézi, micsoda balhék megint~
    *nemszólbele*
    __
    Káinné:
    Legalább tetszett mikor olvastad? xD <3
    És köszönöm kérdésed, sajnos nem túlzottan jól, de majd csak lesz még jobb is. :P
    Remélem te is jobban leszel!

    VálaszTörlés
  54. -Nagyasszony:

    Áh már megszoktam hogy a mérges falusiak meg akarnak égetni :D

    Igen tetszett! :D MIért nem vagy jól?

    VálaszTörlés
  55. LOL lassan én is oda jutok~ XD

    Hosszú történet, a lényeg hogy vasárnap óta nem nagyon jön össze az alvás. ebből következik iszonyatos fejfájás és hasonló finomságok.

    VálaszTörlés
  56. -Nagyasszony:

    Hogy hogy? Kinél harcoltál ki un szimpátiát? :DDD

    Hát pedig valamit kezd az alvással mert én ettől lettem geci beteg :-/

    VálaszTörlés
  57. Ööö úgy a fél sulinál szerintem, amilyen nyűgös vagyok ha nem alszom ki magam (az emberbarát tekintetről nem is beszélve).
    meg most volt egy szép ízes kis vélemény nyilvánításom facebookon (amin nem is tudtam, hogy fent vagy :P), és egy páran azon is felkapták a vizet.
    Úgyhogy a népszerűségi mutatóm nem állít valami fényesen. xD

    Azon vagyok, majd most hétvégén kiderül hogy sikerül-e kipihennem magam.

    VálaszTörlés
  58. -Nagyasszony:

    Mit írtál ki? :D
    Jó pihenést :_s

    VálaszTörlés
  59. Nem túl szép szavakkal megfogalmaztam, hogy mennyire rühellem, hogy akármerre nézek a suliban mindenhol egymás szájában matatnak az emberek.


    Köszi megvolt, aludtam végre 8 órát. megváltás volt *_*

    VálaszTörlés
  60. -Nagyasszony:

    Na jól van :D

    Hát mondjuk én is utálom amikor a buszon előttem cuppognak kb olyan hangeffektusdokkal mint a Barátok köztben :-s

    VálaszTörlés
  61. Kihalt lett a Mortem nélküled Kami. :)

    VálaszTörlés
  62. Ne kérdezz kedves,
    Nincs már mit, akit keresnél,
    Már nem lakik itt,
    Mert kihalt minden, zene se szól,
    Nincs Beethoven, nincs rock ’n’ roll.

    :DDDD

    VálaszTörlés
  63. Egyszer forró vagy,
    Egyszer jéghideg,
    Elvesztem benned a hitemet,
    A sötétség, hallod, újra hív,
    Indulnunk kéne, kicsi szív.

    ;)

    Nem hívnak a démonok?? :DDD

    VálaszTörlés
  64. Egymás szájában matatnak? Legalább fogász iskolába jársz?:D Egyébként meg ne zavarjon téged. Ez amolyan nyilvános pornográfia. Néha olyan hangokat adnak, mintha épp most szopogatnák le a húst egy jó termetes cupákról!:D Ettől nekem mindig megjön az étvágyam. Néha már pornófilm alatt is eszek maszturbálás helyett, olyan étvágygerjesztő!:D Szóval, inkább csak képzelj el valami fasza kínzási módszert és nevess tovább!:D

    VálaszTörlés
  65. -Janezz:

    Túl sokszor az a baj XD

    -Névtelen:

    Nem vagyok fogász, hanem fodrász XD. Amúgy nekem is az szokott lenni a benyomásom, hogy a mócsingról szívják le a húscafatokat vagy a csontból szívják ki a velőt :D. ÁLtalában mindig azt képzelek :-/

    VálaszTörlés
  66. Káinné!:D tudom!

    üdv Neo Radlen!:D

    VálaszTörlés
  67. Hello, ritkán jövök errefele mostanában...
    De nagyon tetszik, hogy lány vagy Káin, :D , fasza csaj voltál!
    :)

    VálaszTörlés
  68. Ami soha, de SOHA nem fog megtörténni:

    Neo rájön, hogy bár én semmi sem bántottam meg, nem foglaltam állást, és nem ugattam senkire (mert jó házicica vagyok, és csak a dorombolás megy) akkor is törölt a faszba msnről, ezzel semmisnek tekintve az összes addigi beszélgetést, és a próbálkozást, hogy jó ismerősök (nem merem leírni a barát szót) lehessünk.
    Köszönöm Lady Neo. Nálam ennyi voltál.

    VálaszTörlés
  69. >.<
    és hónapok alatt nem sikerült rájönnöm, hogy mért jelölt be engem, pont engem egy fodrász pont azután miután lájkoltam a Mortemet... nem vágtam egészen tegnap estig... zakkant vagyok, de ezt azthiszem eddig is tudtuk... én legalábbis tudtam magamról... rég nem jártam itt, van miatta egy kis lelkiismeretfurdallásom... hm...
    inkább nem is írok semmit :)
    Lettivoltameredetinéven...

    VálaszTörlés
  70. lol akkor miért írtál ha nem írsz semmit? :DDDD Na mindegy ne legyen bűntudatod, nekem sincs ;)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: