2012. december 24., hétfő

nE0: Üzenet az éterbe

Szarácsonyt!


Olvasol- e?
Buzi-e vagy?




Kedves Drágaságaim!

Remélem még bírjátok cérnával! Igaz, csakis gratulálni tudok mindnyájatoknak, hogy túléltétek nagy ügyesen a világvégét- már sokadjára- s abban is bízom, hogy még pár napot kibírtok nélkülem- nélkülünk (hopp- ez elég skizoid!). Sajnos mivel úgy néz ki egy szál magam maradtam erre az oldalra, s ebből kifolyólag, ha idegenlégiós kiküldetésre utazom Irakba, akkor itt megáll az élet és beporosodnak a klaviatúrák. Remélem 2013 jobb időket hoz erre az oldalra, és izgalmakban dús lesz, legalábbis dúsabb mint az elmúlt hetek! 

Sajnálom mindazokat, akik nap mint nap idetévedtek, és csak a kopár reménytelenséggel találkoztak szembe, s tudom, rongyosra olvastátok a legutóbbi cikkeket- pl 1500x és hasonló megtekintések...de remélem már sivatagi szél szárította cserepes ajkaitokra oázis cseppjeiként fognak hullani mézédes éltető szavaink!

2013-ban újra belevágok új szerkesztők keresésébe, de ha nem vagytok kedvesek, okosak és igencsak rafinált gyéjmántosak, akkor sz*rok belétek, és meg kell elégednetek és eltelnetek velem és fondorlatosságaimmal, míg be nem köszönt az boldogság s békesség kicsiny oldalunkra, s meg nem találjuk a megfelelő egyedeket, akik ontják az okosságaikat- s nem az önös ostoba dogmáikat- kedves Kreativitás- kereslek téged! Terveim között szerepel, hogy elhagyom blogspotországot, és ".hu" országai felé eveznénk az oldalt. 

Zűrös volt bizony ez az év vége de ki nem szarja le ha már épp vége? szóval én már alig várom az új évet, mert hamarosan új munkám lesz, új terveim és mindenek előtt több  s z a b a d i d ő m lesz- így végre megint jut időm rátok, kedves olvasóim- már ha még maradtatok itt páran. Mindegy, aki lemarad- az ugye kimarad!  Továbbra is ez az oldal az első számú hobbym és időtöltésem  így gondolhatjátok milyen szarrágás volt az elmúlt időszakom.. De a múlton nem szabad rágódni, csak előre, szarni az egészbe. Akit érdekelnek a fondorlatosságok, azok majd szépen vissza találnak hozzánk. A szavak majd itt állnak, arra várva, hogy valaki elolvassa őket és szórakoztassa, elbűvölje, elgondolkoztassa, artikulálatlan üvöltésre ösztökélje esetlegesen perisztartikus féregmozgásokra hasonlatos mozdulatokban gazdag kellemes vasárnapi étvágygerjesztőkkel szolgáljon- mint eddig is!

Jelentem fantáziám továbbra is határtalan, időm viszont egyre kevesebb - ez pedig már majdnem úgy hangzik, mintha normális felnőtt ember lennék, normális élettel- de mivel nem vagyok normális ember, és az életem sem normális, mert az fölöttébb felháborító lenne, ezért ettől nem kell félni, hogy további szabadidőimet is normális dolgokra pazarolnám 2013-ban, úgy gondolom, ideje egy kicsit nem komolyan venni a dolgaimat. Például lentebb adtam az empátiamércémből, és a megértés faktorom is betömtem szarral, úgyhogy próbálok kevesebb tekintettel lenni a körülöttem lévőkre, és mikrovilágomra összpontosítani energiáimat. Persze rátok ez nem teljesen vonatkozik és nem mindegy a mondat melyik részével és tartamával! :D 

Valamint idén nem fogom eltörni három darabba a gerincem- ígérem, becsszó! Egy évben csak egyszer- oké? Én már tudom: a jövő év sokkal királyabb meg faszább lesz mint ez, remélem nektek is vannak hasonló terveitek és elképzeléseitek! Ha nem lenne, majd gyertek ide és adok néhány ötletet nektek, mivel kössétek le szabad energiáitokat! Lesz majd itt móka- kacagás, pisi- kaki- verejték, vér, gyilkosság, érdekességek meg undorítóskodás, meg minden amit megszokhattatok már itt az évek során!

Remélem várjátok!

Én igen!

Zabáljatok sok szaloncukrot, mert ha elmegy a Jézus- születése, jön a Mortem kéjutazás!

Miért?

Mert már kurvára itt az ideje!! De kibebaszottul a jómindenségitneki! >.<



Üzenet az éterbe. Remélem valaki még fogja a jeleket ezen a frekvencián.
Ha igen, akkor Viszlát és hamarosan!

Üdvözlet és csók a családnak: nE0
aki eltűnt, de egy dimenziókapun át visszaszökkent eme fizikai síkra, hogy kísértse népe maradványát- a Túlélőket- hogy felkészítse őket az elkövetkezendő esztendőre. 


DON'T PANIC!


14 megjegyzés:

  1. Eseménydús lesz a jövő év már most érzem ;) A költözés is nagyon jó ötlet szerintem. Csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szevasz Öreg Barátom!

      Bizony, lesz ám itt rettentő sok pornókazetta, meg vereksző törpék is, csak úgy mint ahogyan szereted! :D

      Törlés
  2. Ez az év tényleg egy rakás szar volt, de azért jó látni, hogy az oldal mégse mondta be az unalmast. Úgy látszik, mégis van remény. :) Kellemes ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remény mindig van!

      Nem nem, remélem jobb lesz a következő év és eseménydúsabb, mint az elmúlt időszak!

      Örülök, hogy páran még itt maradtatok :)

      Neked és nektek is kellemes ünnepeket!

      Törlés
  3. A nap kérdése! Mi a faszért írta ki a teljes nevemet mikor eddig mindig a nickemet tette ki? Kurvára bosszantó most éppen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Nem tudom. Gondolom változott az üzletszabályzat, és legközelebb a bankszámlaszámodat meg a címedet is kiírja :D

      Valami beállítási katyvasz lehet.

      DE erre az a megoldás, hogy sehol sem adod meg az igazi neved - például.

      Törlés
  4. Jah amúgy Skinny voltam xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..és itt ezen a ponton erősíted meg, hogy a fenti név viselője biz te vagy - amit mondjuk én amúgy is tudtam..:D De ha kellemetlenül érint valahol, szólj és törlöm azt a hozzászólást és volt-nincs.

      Törlés
  5. Én jövök olvasni, úgyhogy hajrá! :D Kellemes karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várunk sok sok szeretettel, köszönjük a lelkesítést, örülök, hogy pár ember még jár ide olvasgatni! Neked is kellemes ünnepeket!

      Törlés
  6. nE0: Á ne is fáradj közben megoldottam :D

    VálaszTörlés
  7. Izgatottan várom a következő évet, hű (bár igencsak szűkszavú-kommentelni rest)olvasótok maradok! :)
    Kellemes Ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
  8. Végre innen is érkezik valami életjel! Már kezdtem aggódni, hogy teljesen el talált halálozni az oldal. Aztán kellemes 2013-at kívánok!

    VálaszTörlés
  9. Vajon miféle meghökkentő irományokkal készülhetsz jövőre? Remélem nem olyanokkal amik kiakasztják a jóérzés/undor barométeremet? :D
    "kamupók"

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: