2012. július 22., vasárnap

Creeper: Olimpia 2012

Sziasztok!



2012 az év, amitől egyesek apokalipszist, mások a világ gyógyulását várják, és megint mások le se szarják. Olyan is van aki tűkön ülve várta már ezt az évet és ennek az évnek is július havának 27-éjét. Ugyanis idén a szigetországban - Angliában- rendezik az ókorig visszanyúló sporteseményt, az Olimpiát. 





Személy szerint engem különösebb képpen nem érdekelnek az ilyen és ehhez hasonló sportesemények. De be kell vallani, hogy bizony nagy tömegeket vonz egy egy ilyen esemény. Többek között politikusokat, diplomatákat egy rakás „fontos” embert, nem is beszélve a számtalan nemzet kiváló sportolóit. És ugye ahol ilyen fontos emberek és ekkora tömeg gyűlik össze, az bizony egy másik csoport érdeklődését is felkelti. Egy olyan csoportét, akit nem hogy a sport de istenigazából semmi más nem érdekel a hatalmon kívül. 


Fontosnak tartom leszögezni, hogy az elkövetkező sorokban felmerülő témák, lehetőségek, bármennyire is hihetőek és elképzelhetőek egyenlőre a fikció tárgyát képezik. És a számtalan árulkodó, gyanús jeleken és tényeken kívül semmi egyéb nem igazolja ezen forgatókönyv beteljesülését. Személy szerint igen boldog lennék, ha egy kellemes sporteseményen, pár rekordon, és a szokásos csipp- csupp dolgokon kívül semmi egyéb nem történne. De mivel egyre nagyobb tömeg zúgolódik, egyre többen kiáltanak farkast, úgy gondoltam érdemes beszámolni a lehetőségekről és készülni lélekben és testben arra, amire igazán nem is lehet felkészülni. Inkább csalódjunk kellemesen a megkönnyebbülés vegyes érzelmével, mintsem érjen minket váratlanul mint egy villámcsapás. 


Ám mielőtt belevágnánk az összeesküvésekben és érdekességekben duskáló napjainkba és az olimpiát körülvevő érdekességekbe, tegyünk egy kis kitérőt. Ismerkedjünk meg magával az olimpiával röviden, zanzásítva. 

Az olimpia messzire visszanyul az idők folyamán, egészen az ókori Görögországba. A legendák ugyan eltérnek, hogy melyik istenség és milyen okból alapította, de mélyen hiszik isteni eredetét. Az első játékok kb. i. e. 776-ban zajlott, és egészen a kereszténység térhódításáig rendszeresen megrendeszték ám i. e. 393 beverték az utolsó szeget is az olimpia képletes koporsójába. Ugyanis az akkor hatalmon lévő római császár betiltatta az összes pogány szertartást, eseményt és így járt a szegény olimpia is. Majd cirka 1500 év múlva újult erővel éledt fel az olimpia és nem várt sikert aratva mára már teljességgel beleégett világunk rendjébe. 


Az ókori játékokon csak férfiak vehettek részt a versenyszámokban, és valamennyi sportoló meztelenül versenyzett az olimpián. A győzteseknek nem csak az első helyért járó dicsőség járt, hanem egy olajfaágból font koszorúval is megkoronázták. Az olajág a remény és béke jelképe volt. Míg az olajágszimbóluma elért egészen az ókori játékoktól annak modern újjászületéséig, számos új olimpiai szimbólum is beépült az újkori olimpiai játékok történetébe. Például a lánghordozás az ókori olimpiai játékoknak nem volt része, noha az olimpiától függetlenül már akkoriban is rendeztek fáklyás váltófutásokat. Természetesen az ötkarikás zászló is új szimbólum, az ókori Görögországban nem használták, de az arany-, ezüst- és bronzérmek rendszere is új.”

„Az Olimpiai játékok ötkarikás szimbóluma, melyet a modernkori olimpiai játékok alapítója, Pierre de Coubertin báró, a modern olimpiai eszme elindítója tervezett 1913-ban. Valószínűleg az öt kontinenst, míg egy másik magyarázat szerint a sport alapelveit szimbolizálják: szenvedély, hit, győzelem, munkaerkölcs, sportszerűség.”

Most, hogy tisztába tettük a dolgokat, amikkel szerintem már mindenki tisztába volt, mert már jó korán az iskolába beleverték a fejünkbe, rátérnék napjainkra.

Mint ahogyan azt már az elején említettem léteznek emberek, csoportok, akiknek senki és semmi sem szent, így aztán az olimpia sem. Tegyük fel, hogy ezeknek a szervezeteknek célja egy III. világégés, mert ebből aztán szép hasznot húzhatnak, és álmaik netovábbját, a totális diktaturát, azaz az új világrendet (New world order) is felhúzhatják a romokból. Tételezzük fel, hogy megannyi próbálkozásuk ellenére eddig sikertelen volt minden próbálkozásuk, és ez a világháború csak nem akar kitörni. Az emberek nem akarnak háborút, mélyen hiszem, hogy az emberek többsége megelégelte az elnyomást, a szüntelen harcokat és vérontást, a bankárok játékait, elegük lett a világ macska- egér játékából és napról- napra többen kezdenek el látni, többen ébrednek fel. Ebben az esetben tökéletes egy jól irányzott rakéta vagy egy jó helyen robbant bomba, ami történetesen miért is ne az olimpián esne meg. Tudni illik ott van „mindenki aki számít” megannyi sportoló és számos tehetős néző. Erre aztán persze, hogy ugrana a köznép de legalábbis lenne miért lenyomni az emberiség torkán az újabb háborús időket. Gondolj csak 9/11-re, igaz ott sem úgy sült el a történet ahogy szerették volna, de ez most nézőpont kérdése. 

Mégegyszer hangsúlyozom, remélem tényleg akkora mese ez amekkorának hangzik. De ameddig egy hangyafasznyi esélye is van annak, hogy mindez igaz, addig van ok az agoddalomra. 

Az első ami nekem feltűnt, hogy számtalan helyen olvasható az olimpiát övező érdekességek, valamint számos vitát szít és valljuk be érezhető, hogy valami nem kóser. Számos blogon, fórumon, ismeretterjesztő oldalakon szót emeltek, hogy valami nagyon nem stimmel és ha már ennyi meg ennyi probléma van már most pedig még el sem kezdődött és ha már ennyi ember beszél róla és nyugtalankodik akkor csak szar van abba a bizonyos levesbe. 


És ez még csak a jéghegy csúcsa. Miért van az, hogy zűrök vannak az olimpia biztosításával is? Miért van az hogy szép hézagok vannak a biztonsági rendszerben? Miért rendelnek 200.000 hallotaszsákot egy sporteseményre? Miért vezényelnek ki majd akkora katonai erőket Londonban amekkorát a II világháború óta nem láttak? Miért kap nagyobb hangsúlyt a biztonsági őrök és a többi biztonságért felelős személyek képzésében London evakuálása mint maga az olimpia biztosítása? 

Kényes kérdések ezek amire szerintem kielégítő választ senki nem kaphat. Hacsak a válasz nem az, hogy többre készülnek mint egy nívós sportesemény. Mert akkor egyből összeáll a kép.

További aggodalomra ad okot az is, hogy az a bizonyos 13 család eléggé hamar, szinte kapkodva tartott megbeszéléseket Londonban… 

Ha ez nem lenne épp eléggé agassztó akkor ott van a londoni kabalafigura, tudjátok az a szép egyszemű szörny, milyen érdekes vagy a kiolvasható zion logó… De persze ezek akár a belemagyarázás esetébe is tartozhatnak.


Ennél jobban nem is akarok belemászni a témába egyenlőre. A lényeg, hogy nem árt tudni a lehetséges dolgokról is. Szándékosan nem megyek mélyebben bele a szimbólumok magyarázatába sem, hiszen még a megnyitó rendezvény sem zajlott le amire külön kíváncsi leszek, hátha felismerhető okkult szimbólumrendszerre épül. Többek szerint még egy nyílt szertartás is kikerekedhet belőle. Ha valakit érdekel esetleg, egy külön posztban szívesen írok ezekről is. De szerintem ha valakinek felkeltette érdeklődését a téma akkor úgyis utána olvas. Abban viszont gondolom egyetérthetünk, hogy nyitott szemmel járni nem bűn és komolyan elgondolkodtató a helyzet.

4 megjegyzés:

  1. Hát igen, egyre inkább bűzlik az olimpia..

    ZION!!! L O L

    Én nem tudom mi lesz itt vagy mi lehet, de világégés kirobbantásához megfelelő lenne, de remélem az emberek nem akarnak háborúzni már a továbbiakban...

    De ha a "fejeseket" keresnék, akik ezekért felelősek, nem tudnák megtalálni, nem tudnák megdönteni őket, hisz több nemzet sarjai..

    meg lehetne e ezt állítani? vagy ráfogják valamelyik nemzetre?

    És mi van akkor ha ez az egész VÉLETLENÜL persze ilyen nem lesz- tehát hogy valami CSODA folytán felismernék az emberek és a nemzetek a háttérhatalom keze munkáját, akkor mi lenne? mit tennének? tehetnének valamit egyáltalán?

    VálaszTörlés
  2. Bűzlik bizony, bár ne bűzlene...

    Szerintem meg lehet őket dönteni, sőt tervek is vannak a megdöntésükre, és szerintem előbb utóbb el is fognak bukni.

    Amennyire nézelődtem a témában többen úgy gondolják, ha egy kritikus tömeg értesül a tervekről, vagy legalábbis sokaknak feltűnik a számos árulkodó jel arról, hogy igen csak "nagy" események történhetnek az olimpián (már a sporton kívül persze) akkor leleplezettnek tekintik a dolgot, és így nem is hajtják végre az akciót. És végül is világos, ha sokan tudunk róla akkor nem fogjuk elhinni majd amikor másra akarják kenni a dolgot, így már nem szolgálja a javukat ez az esemény. (Mert nem tudják majd mire fogni a nagy háborús mozgolódásokat)

    Ellenben ha így is végrehajtják, nos akkor talán betelne az a bizonyos pohár és gondban lennének...
    De ha ez nem is történne, akkor szerintem mint ahogy sokakat 9/11 úgy talán még nagyobb tömegeket ez az esemény is felébresztene. És talán tényleg ez lenne az a bizonyos pont ahonnan eldől, merre dől a dominó... NWO vagy Aranykor :)

    És mivel nagy a tét tuti biztosra mennek, szerintem esélyes, hogy ha sokan ráébrednek a bűzre az olimpia körül, akkor inkább más tervekhez nyúlnak... Bár nyilvánvaló, hogy az olimpia az egy tuti jó időzítés lenne...

    VálaszTörlés
  3. Kisöcsém talált egy 2 hónappal ezelőtti ausztráliai tv reklámot, amit egy néző tett fel a youtube-ra. Az egészben az a fura, hogy a két reklám között egyetlen pillanat töredékre látható (vagyis inkább érzékelhető szabad szemmel) valami kép. Az illető addig lassította vissza (egészen pontosan 10%-ra), amíg meg nem látta mit rejtettek a reklámok közé. Érdekes módon egy lerombolt aréna képét villantották fel a tv-ben...
    Ha megtalálom a linket kirakom ide.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ezt én is láttam, eléggé komoly dolgok ezek azért. Még a pirulások is foglalkoztak a témával. Meg azok az Illuminatus kártyák is eléggé elgondolkoztatóak....

      Volt egy kínai videó is ami a focit promotálta még az EB idején. Olyan mint egy videó klip. Nos az érdekessége, hogy egy harci dalt énekelnek a kis animációs film alatt, a hátérben meg szép kis háború bontakozik ki, többek között Londonban is...

      Törlés

Ezeket is ajánljuk: