2012. március 10., szombat

Káin: Álmodtam egy érdekeset


Sziasztok!

Na ma elmesélem mit álmodtam mert kell rá pár percet szánni. A hetekben érdekesebbnél érdekesebb és bizarrabbnál bizarrabb dolgok történnek velem, ennyiben sajnálom nincs már személyes blogom mert akkor el tudtam volna mesélni hogy táncoltam Soma Mama gésával a Mika Tivadarban majd hogy törte szana-szét a fejét az útpadkán az orrom előtt.



Na nem ez a lényeg csak az, hogy tényleg egyre távolabb sodródom a valóságtól és úgy érzem magamat mint egy kibaszott rajzfilmben. Tegnap mielőtt álmodtam annyit kell tudni hogy sok minden történt velem mostanában ami felkavart, előtte nem aludtam 2 napja mert dolgoztam a barátnőmmel és elég kreatív munkát folytatunk ergo agyalás van folyamatosan és nincs alvás.

http://api.ning.com/files/sT58LjADvRroozc6lnQ6CQQBhUOB9atXqTRv5DUXOIPG2gOjPiuveIPanNVykLm3xLn4mWE2YhSUM2YRRIbXRr2d-Ej6uJvU/37082.jpg

Nos hazamentem és alapból fura hangulatom volt , este kimentem a szobából erre a lépcső tetején kb előttem feltűnt egy emberi alak vagy gyerek, esetleg törpe lényeg 2 fejjel alacsonyabb volt nálam és kalap volt rajta. Én látok dolgokat de csak energia szinten , ez meg 1 másodpercre ott volt rendesen csak teljesen sötét masszaként. Érdekes hogy a barátom sosem látott semmit max azért hisz ilyen dolgokban mert tőlem tudja és tudja nem hazudnék neki 3 éve , de ő is látott valamit letudta annyival árnyék volt :D. (De akkor a falon lett volna nem előttünk a levegőben, mindegy).


Szóval hajnali 3 tájt megpróbáltam elaludni és az egész házunk be van riasztva bármi nyílik, ajtó ablak akkor csipog, kinyílik és visszazáródik az 2 csipogás, na itt 1 volt csak, tehát valami kinyílt és nem csukódott be a macskák pedig interaktívabbak voltak mint valaha azt hittem a csipogást csak én hallottam vagy anyuék csinálnak valamit. Elaludtam, jön az álmom.

Az álmom

http://th01.deviantart.net/fs48/300W/i/2009/149/9/4/Siamese_Twins_II_by_LaineB.jpg

Az álmom szereplői az életemben megismert emberek voltak csak más világban, mintha átmentem volna egy párhuzamos dimenzióba kb. olyan volt az egész. Az utcák le voltak pusztulva minden romos volt már csak a hamu eső hiányzott mint a mint Silent Hillben. Ültem a buszon és mentem Mátéhoz aki az álmomban Egyiptomi volt és az apjával egy vegyeskerekedésben dolgozott , a buszon egy nő egy nagy patkányt simogatott, az volt a háziállata azt hiszem vele össze is vesztem valamin.

A vegyeskereskedésben találtam egy felhívást (plakátot vagy valamit) hogy reklámfilm készül és hogy kreatív embereket keresnek egy jelenetet meglényegíteni , a jelenetben egy démon volt ennek kellett értelmet adni. A démon egy törzsről ketté váló sziámi iker volt. A lába és a törzs egy emberé volt, de a mellkasnál ketté vált nővé és férfivá,a szívük pedig egy volt ha jól emlékszem hermafrodita is lehetett .

http://www.cojoweb.com/twins.jpg

Én sosem foglalkoztam történelemmel (max nácizmus) mert hazugság és nem mentem bele a kommunizmusba meg ehhez hasonló dolgokba, de álmomban azt mondta valaki hogy ez a démon a dualizmus démona és én meg azt mondtam hogy akkor a démon egyik fele (a reklámban) legyen Sztálin a másik fele pedig Marx!!!! Miután ezzel megvoltam a barátom eltűnt és a vegyes kereskedés felett lévő bérházba mentem mert tudtam ott lakik, az az igazi körfolyosós putri volt, az emeleten is laktak a lépcsőházban mert kurva nagy nyomor volt és az utcára néző ablakok be voltak deszkázva. Az emberek csak úgy a földön fetrengtek meg a lépcsőfordulóban mint a csövesek és bementem egy lakásba egy berendezett lányszoba volt, de még kisbabáé (volt benne bölcső meg minden szar) viszont volt benne már egy babaház, leültem elé játszani, kiderült a barátomnak van egy húga vagyis volt aki meghalt, és kihúztam a házba gyűrt babaruhát, amitől Máté elkezdett sírni és meghúzott egy ilyen zenélős cuccot, tudjátok ami a járókban van és a falakból elkezdett valami rettenetesen nyomasztó komoly zene áradni, felkeltem rá és a dallam még a fejemben volt. Kb mint a Sweeney Todd musical trackjei olyan hangulatot árasztott.

http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f149/36721d1236068983-siamese-twin-x-ray-siamese-twins.jpg

Ez volt az álmom, elmondtam Máténak aki elmondta Marx mit is csinált meg Sztálin (sosem merültem mélyebben bele) ezért volt számomra durva, majd lementem és anyuék tök szomorúak voltak. Apám munkahelyén lévő őrkutyát hajnalban elütötte egy autó. Aztán megkérdeztem hallották-e éjjel a csipogást és anyu mondta igen, pontban hajnali 3-kor történt azóta nem tud aludni, az még mindig nem derült ki hogy mi nyílt ki akkor. Külön poén hogy rákattantam a Twin Peaks sorozatra és most kb ez olyan volt mint egy durvább jelent a filmben :D Már csak Bob hiányzik a kanapé mögül. :D David Lynch rendezi az életemet.

http://th00.deviantart.net/fs71/300W/i/2011/284/e/a/the_conjoined_twins_by_mirrorcradle-d4cjer7.jpg

8 megjegyzés:

  1. Pont a napokban gondolkodtam, hogy de rég volt már ilyen post erre tessék...)
    Az eseted Sztálinnal és Marx-szal annyiból nem meglepő, hogy elvileg úgy születünk, hogy mindent tudunk, csak ezt a tudást fel kell elevenítenünk. Álmodban valahogy ,,belenyúlhattál" a ,,tudás táradba" innen az infó.) (Rólad van szó, ezért én már ezen sem csodálkoznék:D)
    Persze más alternatívák is szóba jöhetnek.

    Drachen

    VálaszTörlés
  2. -DRachen:

    Jaja mondjuk az is durva lenne ha a Pokolban így élnének együtt :DDDD

    VálaszTörlés
  3. Furcsák az álmok. Nekem is előjöttek bennük történelmi alakok, de ez lehet azért van, mert sok töris cuccot olvasok. A legérdekesebb talán az az álmom volt, amiben azt mondta valaki vagy valami, hogy: "a telekinézis gyakorlásához tanulmányozd a feng shuit!" Nem tudom, hogy ez most üzenet akart-e lenni? Egyébként, ha déja vu-tök van, szoktátok úgy érezni, hogy mintha azt a pillanatot előre megálmodtátok volna?

    Káin:
    A Twin Peaks egyébként tök király! Az az érdekes, hogy Lynch ötletei legtöbbször meditációs élményekből származnak. Ahogy ő mondja, nem a fejéből pattannak ki, csak megtalálja őket. Szóval lehet, hogy a törpi létezhet egy másik síkon és ezért láthattad te is.

    VálaszTörlés
  4. -Húsbavájó:

    Én nem szoktam meg nem is szeretem a törit amúgy :D. Szerintem amúgy üzenet volt bár nem tudom hogy hogy függ össze. Igen amúgy arra szokták . :)

    Na ezt amúgy nem is tudtam , akkor lehet az a törpe volt bár akkor eljöhetne szerepelni a filmbe amit meg akarunk csinálni XDDD (X ideje törpét vadászunk).

    VálaszTörlés
  5. The Hat Man
    The Hat Man shadow person is a variation of the human-like being described earlier. While the experiences and description of this type of entity closely matches that of the plain shadow person there are noticable differences. The most notable and obvious being the inclusion of a wide brimmed hat in witness descriptions. The hat worn by this type of shadow person is described variably as a having a brim the width of the creatures shoulders. In most other instances the description of this creature mimcs that of the human shaped variety. The Hat Man seems to exhibit a certain degree of curiosity towards the witnesses involved in sighting it or him, whichever the case may be.There have been occasional reports of dread and paralysis associated with this creature, but to a much lesser degree than the black smoke shadow being.

    VálaszTörlés
  6. -Ruseio:

    Szerintem ez nem az volt. Bár lehet, nem tudom törpe volt. :DDDD

    VálaszTörlés
  7. Ismerősöm egy "zombival" találkozott még 2006-ban, amikor voltak ezek a villongások. Délután aludt és hirtelen felébredt, valaki pedig besétált a szobájába, az arcát nem látta, csak az oldalát meg a hátát (az ágy szobában lévő elhelyezkedése miatt). Mikor megfordult volna eltűnt.
    Azért zombi, mert rosszindulatú, alacsony szintű megszálló.
    A többihez nem tudok hozzászólni, álomfejtéssel még nem foglalkozom, túl magas szintű skill ;D
    "kamupók"

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: