2012. január 30., hétfő

Creeper: Co2 - Avagy a világméretű megtévesztés.

Sziasztok!
A mai napra egy kis érdekességgel szeretnék kedveskedni nektek. Ahogy azt már a cím is feltételezi merőben más lesz, mint amit eddig a nagyközönség szeme elé tártak. Fontosnak tartom megosztani minél nagyobb tömegekkel, mert ami mostanában történik az egy hatalmas csalás, átverés, nép butítás és még sorolhatnám. Természetesen a csapból is az folyik, hogy mi emberek tönkretesszük Földünket; elszaporodtunk, mint a gomba és kártékonyak lettünk. Pedig szerintem és szerencsére rajtam kívül még sokak szerint ez nincs így.




Ma elfogadott tény, hogy a Co2 egy üvegházhatást keltő gáz, mely felemelkedve elzárja a földről visszaverődő napsugarakat. Ezáltal az megreked a légkörben és lesarkítva ez okozza a melegedést bolygónkon.


Ezzel a probléma mindössze annyi, hogy a Co2 egy nehéz gáz, épp ezért nem emelkedik fel. Ennek legegyszerűbb és leglátványosabb bizonyítéka az, amikor egy színpadi show-n szárazjéggel emelnek a hangulaton. Mindenki látott már ilyet, amikor „Folyékony füst” hömpölyög az előadók lábai körül. A szárazjég ugyanis -78 fokon fagyasztott Co2, ami levegővel érintkezve egyből szublimál azaz szilárdból légneművé válik.


Továbbá légkörünk alkotó eleme a Co2, valamint ha józan paraszti ésszel belegondol az ember, hogy lehetne ekkora probléma a gáz, amely az összes növényünket táplálja és segíti fejlődésében, fotoszintetizálásukban.
Kutatók bebizonyították hogy voltak korszakok amikor sokszor ennyi Co2 volt a levegőben, és láss csodát mégsem égett ki szeretett Földünk.

„Muszáj meglovagolni ezt a globális felmelegedési kérdést. Még akkor is, ha az elmélet a globális felmelegedésről rossz, mi a helyes dolgot tesszük a gazdasági -és környezetvédelmi politikában.“
Prof. Stephen Schneider

A melegedés oka egyszerűen annyi, hogy központi csillagunk a nap melegszik, nem először és nem utoljára fordul elő. Ez is ingadozik- mint minden más- ez sem állandó. Melegszik Földünkkel egyetemben az összes többi bolygó is.
Több tudós próbált tiltakozni; érveltek, vitatkoztak mind hiába. A józan ész soha nem győzhet magasabb pozíciójú emberek érdeke felett. És itt a hangsúly az érdeken van. Azt hogy pontosan miért emelkedik a Föld hőmérséklete, az senkit nem érdekel, olyan elmélet kellett, amivel minket embereket lehetett beállítani a probléma forrásának.
És itt mindenki felteheti a kérdést, hogy miért is? A válassz egyszerű. Gazdasági, hatalmi okokból. Így lehetőség nyílt egy új adóra, melyet mindenkinek kell fizetni. Régen viccelődtünk azzal, hogy lassan már azért is fizetünk, hogy levegőt veszünk. Nos átvitt értelemben ez az idő már eljött.

Egy kis érdekesség.


Bill Gates képlete mely "megmenti a világot"...

Bill Gates egyik előadásán fejtágítást tartott a Co2 és az éghajlatváltozás veszélyeiről. Egy egyszerű képlettel szemléltette a problémát. A problémát, amit burkoltan meg is osztott a hallgatósággal. Túl sokan vagyunk! Továbbá nyíltan beszélt, hogy gyógyszeripari fejlesztéseivel némileg csökkentheti a népesség növekedését, de ez még mindig kevés. Szerinte a megoldás az lenne ha kb. 1 maximum 2 milliárdan élnénk a bolygón. Természetesen Földünk elbír minket, mit neki 7 milliárd ember. A probléma merőben más, ugyan is az az igazi gáz, hogy ekkora tömeget nehezebb ellenőrizni, irányítani. Megoldás pedig a drasztikus populáció csökkenés. ( Népirtás, mesterséges vírusokkal, vakcinákkal )

Tetszik látni? Így nyomorgatom meg ezt a kis világot!


A pénz mellett ugyanis más is motiválja a hatalomban lévőket. Egy komolyabb vágy vezérli őket. Vágy, amiért több 100 éve küzdenek csendesen. Amiért háborúkat robbantottak ki terv szerint, amiért mérgeznek, elnyomnak és álomvilágban tartanak minket. Fegyverük a Média, az élelmiszerek és a gyógyszerek. Céljuk az egész világ feletti uralom, ahol az emberek rabszolgaként sínylődnek, kiszolgálva az urakat.


És, hogy ezt mennyire nem titkolják arról tanúskodik a híres/hírhedt Georgiai Monolit. A hivatalos verzió szerint 1980 körül állították fel, készítői ismeretlenek. Öt darab kőtömb 16 láb magasságával, egyenként 20 tonna súlyával magasodik egy terméketlen dombtetőn csillag formába helyezve. Senki nem tudja, hogy pontosan hol és mikor készítették. Ám a köveken 8 nyelven jelennek meg bizonyos utasítások, mely lényegében egy globális hatalomátvétel megkönnyítésének feltételeit közlik. Természetesen hivatalosan abban segítenek ezek az utasítások, hogy egy apokalipszis után, hogyan mentsük meg civilizációnkat.
Ez a kép magáért beszél.

Az, hogy az éghajlat változást mi okozzuk azzal hogy lélegzünk, élünk és melléktermékként szén dioxidot bocsájtunk ki csak egy hangzatos ürügy, amivel megszorongathatják az emberiség tökét és okot ad számos kedvezőtlen szankcióra. De ebbe most nem mennék bele mélyebben.

„A közös ellenség, az emberiség az ember. Az új ellenség egyesít minket, és jött az ötlet, hogy a szennyezés, a fenyegető globális felmelegedés, a vízhiány, az éhínség és a hasonlók lennének alkalmasak, szerepelni a számlájukon. Mindezen veszélyek által okozott emberi beavatkozás, és a megváltozott hozzáállás és magatartás, hogy meg lehessen ezt szüntetni. Az igazi ellenség akkor is maga az emberiség.“
Római klub


Röviden ennyi lett volna. Természetesen aláírom van felmelegedés, valamint tisztességesen szennyezzük a környezetünket is sajnos, de szerintem annyit mindenki érez, hogy valami szar van a levesben csak nem lehet tudni, hogy mi. Hinni és gondolni persze bármit lehet, de szerintem érdemes azért ezeken kicsit elgondolkodni.


34 megjegyzés:

  1. :S
    hát igen, több mint gusztustalan, hogy egyesek mit meg nem merészelnek tenni- pénz beszél, kutya ugat...

    De aki nem buta és nyitott szemmel jár, láthatja, hogy mérgeznek minket étellel, gyógyszerrel, a média egy fertő- butító szar...és arra megy a játék, hogy mint a kivert kutyák egymás torkának essenek az emberek, és ez már így van és csak rosszabb lesz. Mindenki fél attól, hogy belekeveredik valamibe, hogy bántódása esik vagy olyannyira kerüli a konfliktust és olyan csigaházakba menekülnek, hogy ha elesik valaki az utcán, senki nem kérdezi meg hogy mi a baja vagy segítsen-e, hanem ÁTLÉPIK a földön fekvőt- jobb esetben, vagy még meg is tapossák.

    Ez is a része a "nagy tervnek", az emberek félik és gyűlölik egymást, én is, te is, ő és ők is és mindannyian igyekszünk láthatatlanok maradni és túlélni nap mint nap a már már állatias szintre süllyedő embertársaink agresszív létezését.

    Undorító ez a világ, mert undorítóvá tették- persze nem vagyunk teljes mértékben áldozatok- de különösebben az egyén nem tud ez ellen lépni, hiszen már- már globális problémákról van szó.

    Az emberekből lassan kivész az emberség, és valami elbutított agresszív vagy éppen reakció nélküli valami lép a helyébe, a lázadókat meg megpróbálják eltüntetni.

    Nem is csodálom a sok oltás meg "gyógyszer" mind méreg, szép lassan csinálják ki az embereket--- megannyi kitalált betegség és megannyi ismeretlen gyógykészítmény, mind mind méreg..

    és mindez azért, hogy kevesebben legyünk, akiket könnyű ellenőrizni és irányítani pár tehetős unatkozó "modern kori uralkodó" kedvéért???

    hurrá. üdvözlünk a 21. században.
    :S

    VálaszTörlés
  2. ja meg no meg jó kis cikk lett!

    A szárazjég faszányos, én mindig megijedtem, ahányszor "kilövvelt" ilyen csőből ilyen "pffhhhhhhhöööö" hanggal- mindig beszarok a hangjától XDD

    VálaszTörlés
  3. ha megnézitek a statisztikákat, akkor naponta több, mint kétszer annyi ember születik, mint hal meg, ami azért elég ijesztő... :D régebben egy csomót gondolkodtam egy ilyen kis népirtáson, de sose gondoltam nagyon komolyan...
    de szerintem ráférne az emberekre. a legtöbbért nem kár...
    most nagyon gonosznak hangzottam? XD

    VálaszTörlés
  4. Neo:

    Jól látod. A terv röviden: Eleresztek egy szuper vírust -> bevételem lesz a vakcinákból + meghalnak sokan -> a vakcinákba mérget teszek -> megbetegszenek sokan még több pénzem lesz + meghalnak még többen -> génmanipulált, mérgezett ételeket adok a népnek -> megbetegszenek meghalnak sokan -> ezzel egy időben háborúkat szítok -> meghalnak sokan és az emberek bármit megtesznek a rendért és a békéért és a védelemért. végeredmény pedig nem más mint, hogy ők kegyesen meghozzák a békét a saját szabályaik szerint és az ember boldogan lesz rabszolga (már amennyien megmaradtak).

    Örülök, hogy tettszett. A szárazjég tényleg cool :)

    VálaszTörlés
  5. Névtelen:

    Én amúgy nem nagyon szeretem az embereket. De tudományosan nézve ez az emelkedő tendencia is a legrosszabb esetben 30-40 év múlva leapad. A Föld pedig simán elbír ennyi emberrel. Itt nem az volt a lényeg, hogy védjük az embereket. Itt annyit próbáltam közölni, hogy mekkora átbaszások vannak. Amúgy egyéni jogod eldönteni hogy mit szeretnél. :) én is úgy vélem, hogy van akiért nem hullajtanék krokodilkönnyeket és mehet a darálóba de azért több milliárd ember kiirtani pusztán hatalomvágyból az beteg szerintem, és akkor még mit tudnának velünk művelni? A lényeg az, hogy ezeket a világot önkényesen irányítani akaró szerveket is ugyanúgy ki kéne végezni. Aztán az ember szabadon gyilkolja le egymást ha akarja. De szerintem szebb világ lenne nélkülük.

    VálaszTörlés
  6. Jaj de kedves kis téma még anno Okkult tanok kapcsán és a Káin szavai cikksorozatban szidtam a büdös rohadt szabadkőműves geci zsidókat :Đ Hoppá leírtam . Cionista zsidó .... jaj ne mit írtam azt hogy ZSIDÓ? MILYEN NEM HALLOM MI? jAAAA HOGY Cionista GYEREKBASZÓ ZSIDÓ? :DDD MEG MI , OKKULT? JA IGEN IGEN , OKKULT PÁHOLYOK MEG GYEREKBASZÓ ZSIDÓK! NA AZOK! :).... ~őrjöngés off~

    VálaszTörlés
  7. Ja igen Meg Amerikai szabadkőműves több generációs mágus gecik, ezt ki is felejtettem. Meg Hitler aki szintén ....na jó elmegyek inkább plants Vs Zombiez-al játszani...

    VálaszTörlés
  8. Káin:

    Őszinte elismerésem ennél velősebben és lényegre törőbben senki nem tudta volna megfogalmazni. Most nagyon jót röhögök rajta de igazából kurva szomorú, hogy ez így van.
    Gyerekbaszó zsidó XD

    A plants Vs Zombie az nagyon fasza!!!!

    VálaszTörlés
  9. Beszarok, több generációs mágus gecik!! XD

    Viccet félre téve majd szeretnék még "Billi Gatsy" barátunkról és Hitlerről komolyabban írni már ha még nem volt ilyesmi...

    VálaszTörlés
  10. -Neo:

    ;DDDD

    -Creeper:

    Nyugodtan írj én anno szabadkőművesekről, pedofil papokról rabbikról meg ilyen összeesküvés elméletekről írtam amiben rejtettem véka alá a zsidózást :D Hitler is volt de érdekel Te mit írsz szóval hajrá! ^^ Én inkább szabadkőműves okkult vonalon indultam keresztényeket fikáztam ja meg a szcientológusokat is :D

    VálaszTörlés
  11. -Káin:
    a "...elméletekről írtam amiben rejtettem véka alá a zsidózást" mondatodból látványosan kifelejtettél egy "nem" szócskát, holott a cikkeidből látványosan nem hiányoztak a "zsidó"-ra hajazó és hasonló megnevezések! X'DDDD

    többgenerációs mágus geci XD ez ~köhmmm~ ez hanyas lvl??

    VálaszTörlés
  12. Káin:

    Okés van még egy két szaftos dolog ami nyomja a szívemet :)

    Neo:

    Ezt csak halkan merem megjegyezni de szerintem a többgenerációs mágus geci leveri Chuck Norris-t

    VálaszTörlés
  13. -Creeper

    Szerintem ez inkább a végbeledet nyomja...

    Másrészt Chuck Norrissal nem viccelünk.
    Komolyan. >:(

    VálaszTörlés
  14. Neo:

    elnézést igazad van vele nem szabad.

    VálaszTörlés
  15. -Neo:

    LOl tényleg hát látod, a HÉV! XDDDD Amúgy lv 666 XDDD

    -Creeper:

    Csak nyugodtan :DDD

    VálaszTörlés
  16. -Creeper:

    Engem érdekelnek ezek a cikkek, csak felbaszódok rajta...de Káin is, én is meg sok sok olvasó még szeret felháborodni! :D

    Én ezekben a dolgokban nem is mélyülök el mert széjjel robban az agyam tőle, pl kurva sokáig akartam szcientológiáról írni, állati sokat olvastam utána és olyannyira felbaszott hogy nem is foglalkoztam vele soha többé xDD úgyhogy ilyesmikben nem is mélyülök el inkább..örülök hogy páran azért bírják a strapát..

    VálaszTörlés
  17. Üdv mindenkinek!

    A cikkben van néhány következetlenség. Az első leginkább szembe tűnő, hogy két olyan dolog lett összekapcsolva, amiknek semmi közük egymáshoz. Az egyik a környezetszennyezés, a másik meg a titkos társaságok illetve összeesküvés elméletek.
    Külön-külön mindkettőnek létjogosultsága van, de így egybe kapcsolva, eléggé nincs, meglátásom szerint.

    Második következetlenség:
    A CO2 igen is felfelé száll gáz állapotban. Ha nem így lenne, mindenki megfulladna a szárazjégből keletkező gáztól egy koncerten. Elég hamar alvós->kómás->haláli party lenne belőle. Azután, arról szó sincs, hogy egy ember a puszta létezésével termel annyi CO2-t, hogy ezzel szennyezi a környezetet, sokkal inkább arról, hogy az élete folyamán történő ipari és egyéb folyamatok révén keletkezik annyi CO2 is, hogy azt nem bírja a bolygó. Autók, műanyaggyártás, tüzelés, erdők felégetése, stb. Tehát, az emberi tevékenység termel túl sok üvegházhatású gázt, nem az ember puszta létezése és élete.
    7 milliárd embert valóban nem bír el a Föld. Lakóhely, élelmiszer, élettér kell nekik. Csak akkor lenne, ha minden helyet felhasználnának a bolygón, de akkor meg a többi faj pusztulna ki és hopp. Ugrott a biodiverzitás, összeomlik az ökoszféra és annyi az embernek is. Se kaja, se levegő, se éghajlati egyensúly, se semmi más, ami az élethez kell.

    A titkos társaságokba nem nagyon mélyednék bele, mert ezekről nincs tudásom nagyon. Maximum annyit írnék, hogy nincs értelme a tömeget lecsökkenteni. Ha befolyásolják az oktatást és leépítik, akkor néhány generáció alatt olyan buta és könnyen irányítható tömeget kapnak, ami azt sem veszi észre, hogy rabszolga sőt, azt hiszi, hogy szabad.
    A buta, vak és tanulatlan tömeget meg nagyon könnyű irányítani, nagy tömeg, nagy erő, nagy hatalom. Illetve az elért hatalmukat és kényelmüket csökkentenék azzal, hogy csökkentik az emberek számát. Saját maguk alatt is vágnák a fát. Kevesebb kihasználható ember=kisebb kényelem és hatalom.

    Ezek az én észrevételeim, nem állíthatom, hogy ez az igazság is és nem is teszem. :)

    VálaszTörlés
  18. Névtelen:

    Aláírom, hogy lehetnek benne pontatlanságok. De épp arra akartam felhívni a figyelmet hogy a titkos társaságok célja, hogy felnagyítsák, elnagyolják a problémákat. Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nincs környezet szennyezés, szemetelés, agresszív fakitermelés stb. Ellenben nem a co2 felel a felmelegedésért. Könnyedén utána lehet nézni neten. Mint ahogy írtam nem én találtam ki hanem több tudósról van szó akik azért biztosan többet tudnak erről mint te vagy én. ( Másrészt a tiszta levegőnek kb 0,039%-a co2. ha jól emlékszem 0,005-el emelkedett ez a térfogatszázalék. Valóban akkora gond? )

    A másik pedig az, hogy igen ebben egyetértünk nincs értelme kiirtani a népet. De nekik ez a céljuk és merőben máshogy gondolkoznak ebben a témában. Figyelj én most itt nem akarok elmélyedni ebben mert cikket szeretnék róla írni. Elöljáróban csak annyit, hogy ha azt gondolod, hogy ez hülyeség akkor csak olvas egy kicsit ne a tankönyveket meg a hivatalosan reklámozott szarságokat. Nézz utána az eugenikának, vagy a szociáldarvinizmusnak. Esetleg Francis Galton-nak vagy magának Darwinnak. elég régóta tervben van a népirtás. Csak van amikor nyíltan van amikor titokban történik.

    Nem volt célom ezzel az írássommal, másokat kioktatni vagy prédikálni. A cél az volt, hogy az általánosan elfogadott baromság mellett szót ejtsek arról amit általában az ember úgysem hisz el és nem is igazán hall róla.

    VálaszTörlés
  19. Kedves Névtelen!

    Legelőször azt tanácsolom, hogy olvasd el újra a bejegyzést.
    __________________________________
    Ha sikerült, akkor vegyük át újra!

    - a levegőnél nagyobb sűrűségű gáz halmazállapotában (ergo nem megy fölfelé és nem száll fölfelé)

    -épp hogy nincs összekapcsolva a környezetszennyezés és a titkos társaságok, hanem hogy ez egy KAMU ami a CO2-vel kapcsolatos--- más dolog a gyártás és az ipar--SZÉN-DIOXID és SZÉN-MONOXID nem egy és ugyanaz :D

    -épp most is szén- dioxidot lélegzel be, mert a légkör x százalékát teszi ki ás a növények kurvára csipázzák

    - a koncerteken nem gondolod hogy látványelemből használatos, nem pedig mérgezés céljára?? ha káros lenne a szervezetre abban a mennyiségben, nem használnák show- elemként...és még mindig sűrűbb a gáz halmazállapota a levegőnél, azért hömpölyög lent a földön

    -az egész világ okádja a szén- dioxidot (minden organizmus, meg természeti földből feltörő vulkanikus vacak) és eddig is elélt ezzel a bolygó, a növények lazán kitermelik az oxigént még ennek a 7 milliárd embernek

    -ásványvíz SZÉN DIOXIDDAL DÚSÍTVA, vagy ott a SÖR az üdítő vagy a pezsgőtabletta!! meg ne haljunk ha megisszuk :D persze jön a büfi- oké az fölfelé száll a légcsövön :D ha nem lenne szén dioxid nem lennének FÁK se!!!!

    - és le is volt írva, hogy simán elbírja a Föld a 7 milliárd embert-- hidd el nem lenne éhezés és semmi probléma a Földön, ha nem épp ezek a titkos társaságok irányítanának mindent, hidd el sajnos ez a tudatos népesség csökkentés réges réges rég óta-- lásd az összes történelmi nagy eseményt miről szólt az egész, ez egy forgatókönyv szerinti irtás ami még napjainkban is tart!!

    -nincs üvegházhatás, kamu-- erről is szól a cikk, mivel természetbeli elem a szén dioxid nem pedig káros emberi ipari melléktermék ismétlem az a SZÉN MONOXID a NAP melegszik és kihat az összes bolygóra! nem csak erre!

    - a titkos társaságok, amik annyira nem titkosak ám, kitalálták, mert rengeteg pénzt termel nekik és rengeteg halottat!

    -van 100 kutyád vagy van 5-- melyik csoportot tudod egyszerre pórázon vezetni, amivel még elbírsz?? sajnos ez pont így működik!

    -akkor itt az oldalon is olvashatsz a titkos társaságokról, sőt ez a cikk is arról szólt, pedig szerintem érthetően kereken le volt írva minden, pár dolgot félreértettél vagy értelmeztél- mert nyíltan le van írva minden ami neked kérdésessé vált.

    Tessék odafigyelni-- vagy utánaolvasni dolgoknak- tudod amit tankönyvekben írnak, nagy részük kamu, ez is egy folyamat része, elhallgatás, népvezetés...stb

    Épp ezért is írunk különös témákban cikkeket, olyanokat, amelyekkel ritkábban találkozhattok a nagyvilágban.

    Tessék nyitott füllel- szemmel járni!!

    VálaszTörlés
  20. Jól van. Ha nektek ez kell. Meg sem szólaltam, azt is csak halkan.
    További eredményes kombinálást és ötletelést.
    Én sem oktattam ki senkit sem. Ezt elég világosan ki is fejeztem, hogy nem ez a célom.

    VálaszTörlés
  21. Névtelen:

    Szerintem semmi bántót nem írtam. Nekem nem bajom, ha megosztod az álláspontodat. Csak mint látszik különbözik a véleményünk. Ennyi. :)

    VálaszTörlés
  22. -Névtelen
    Nekünk nem ez kell, senkinek nem ez kell, ez nem poén vagy vicc vagy találgatás vagy ötletelés, ezek tények! Bill Gates bácsi maga mondja el ezeket, hogy ez a cél...és megannyi bizonyíték és tény áll ezek mögött a dolgok mögött-sajnos..

    Ez nem oktatás- ez tájékoztatás, figyelemfelkeltés.

    Nyugodtan írj, ha mondandód van. Érvekből és ellenérvekből áll egy beszélgetés. Nem kell fölkapni a vizet, ha valaki nem helyesel, hanem csúnya és valós tényeket közöl.

    Sajnos nem lehet mindig vidámságról beszélgetni, vannak igenis komoly és nehéz témák, amik a maguk igazával és valójukkal igencsak elkeserítőek.

    Sajnos ebben élünk :(

    -Creeper:
    Itt én voltam szerintem aki erélyesebben válaszoltam, de ezek konkrét és feketén- fehéren leírható dolgok és majdhogynem a felvetett észrevételek 100%-át leírtad.
    Én megpróbáltam pontokba összeszedni a válaszokat.

    De a kémia- kémia, a lvl. 666-osok meg lvl. 666-osok :P

    VálaszTörlés
  23. Neo:

    Nem is mondtam, hogy nincs igazad a száraz, IGAZ tények fájó pontok tudnak lenni ;) Apropó most akkor mi is egy titkos társaság vagyunk?? :D / Ötletelünk??!!... Kombinálunk!!!???... XD /

    VálaszTörlés
  24. - Creeper:

    IGEN! PONTOSAN!!

    A Mortem Aeternus Kultúrális Internetezők Progresszív Igazságszolgáltató Seggnyalást Ignoráló Különleges Alternatív Kretén Intézménye!!!!

    ............azaz a MAKI-PISI-KAKI!!!

    nyá nyá nyá!! XDDD

    az már lvl hányas szint? a MAKI-PISI-KAKI?

    VálaszTörlés
  25. Neo:

    Ez most fájt egy aprót XD
    Káin a megmondója a LVL számnak én nem tudhatom. De olyan jó érzés a kohézió, mindig is tudtam, hogy ez több mint aminek látszik.

    VálaszTörlés
  26. -Creeper:

    igen- igen...messziről szaglik a MAKI-PISI-KAKI xDDDDDD

    jaja majd Káin jó berangsorolja a "többgenerációs mágus geci"-khez késest ez mi.

    VálaszTörlés
  27. Káin: "Amerikai szabadkőműves többgenerációs mágus gecik" Molnár. F. Árpád se fogalmazhatott volna szebben!:D

    Utálok ilyeneket olvasni, mert mind az jön le belőle, hogy már nem lehet javítani semmin se, törődjünk bele, hogy elbasszák a jövőnket, nincs értelme egy forradalomnak se stb, stb. Amúgy ez ez a népírtás nem is volna rossz ötlet, csak nem az említett hát-hét milliárd embert kéne megölni, hanem azt a 10%-ot, akik irányítanak és kizsákmányolnak minket. Lehet, hogy Mao "elvtársnak" igaza volt és el kéne egy újabb kulturális forradalom, csak most globálisan? De lehet az is, hogy én vagyok az elmebeteg?:) De az tuti, hogy az elitizmus csak elbasz mindent!

    VálaszTörlés
  28. -Húsbavájó:


    Igyekszik az ember :ĐĐĐĐ

    VálaszTörlés
  29. Húsbavájó:

    Hát javítani lehetne de kurva nehezen szerintem. Sajnos elszomorító és dühítő ez az állapot, és nem igazán tudom, hogy mit lehetne ezzel tenni. A Népirtás azon része, hogy ezt az elitet eltüntetjük az útból nagyon helyes meglátás szerintem is. Ám hidd el utánpótlás az lenne dögivel szóval nem tudom meddig lenne megoldás ha megoldás lenne egyáltalán. Azonban tény, hogy ezek a "Tiszteletreméltó" urak, hölgyek basznak el mindent ebben egyetértek :) Azonban nagyon remélem, hogy lesz pozitív változás.

    VálaszTörlés
  30. Nagyon örülök, hogy valakinek még van türelme utána járni ezeknek a témáknak. Legalább lesz aki folytassa a témát ezen a blogon is. Ami kimaradt az a HAARP rendszer és a Cemtrail megemlítése. Apropó Cemtrail. Kis hazánk fölött is rengeteg csík figyelhető meg sajnos. Mostanság sokat időzöm a szabad ég fölött. A mai napon is megfigyelhettem a tevékenységet. Újpest felett húztak el a gépek és a "kondenz" csíkok nem akartak eltűnni. Az ég tiszta volt. Érdekes, hogy a maguk mögött hagyott cucc egy óra alatt oszlott el és olyan felhőszerűen terült szét. Nagyon durva látvány volt szabad szemmel végig követni a folyamatot...
    A Bill Gates-es videót én is láttam, igaz a Piros Pirula Projekt feldolgozásán belül, de durva volt a szöveg amit lenyomott az az állat B.G. a népesség csökkentésről a védőoltások és egyéb praktikák segítségével.
    Plusz a filmek amikben emberek zombi módjára kóborolnak az utcákon, mert elszabadult egy "jótékony" vírus...

    VálaszTörlés
  31. Kamupók:

    Köszi.
    Én nagyon szeretném, hogyha egyre többen látnánk át a megtévesztések és hazugságok ködén. Tudom, hogy sokan nem hiszik el és sokan hülyeségnek tartják de én jobban érzem magamat ha elmondtam, vagy leírtam, közzétettem (Már ameddig még megtehetem...).
    A piros pirulás srácoknak meg minden tiszteletem. Nagyon jó munkát végeznek és valami félelmetes anyagokat készítenek. A baj az, hogy milyen szörnyű igazságokat tud meg az ember.
    És talán azokat is meg tudom érteni egy picit akik nem akarnak erről tudni, nem akarnak erről olvasni. Mert nagyon nagyon elszomorító dolgok vannak és mik lesznek még...!?

    Milyen jó lenne ha konkrétan fel tudna az emberiség lépni az ellen az 1% ellen. És a sok száz év után szabaddá válna. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas dolgok születnének egy ilyen szabadság alatt.
    Remélem eljön majd ez a kor is.
    És nem a Bilderberg-csoport álma lesz a jövő...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos persze Drábik János, Posta Imre és még sokan mások akiket nem említettem lebbentették fel előttem a fátylat. De a lényege az emberi életnek, hogy először önmagban változtassa meg a "világot", utána az egész körülötte lévő világ másként fest majd. Eddig kell eljutni. Mivel általában nem tanulunk a hibáinkból ezért szenvedés árán kell megtanulnunk a leckéket. "ŐK" pedig tökéletesen eljátsszák a szerepüket amit be kell tölteniük ebben az életükben. Szóval nem haragudhatunk rájuk, mivel az életünk egy olyan társasjáték amit valójában önmagunkkal játszunk, sok kis apró meghasonlott személyiségekként...

      Törlés
  32. Creeper, Kamupók: Az a baj a konteókkal, hogy akármennyi igazságérték van bennük, ugyanannyi baromságot is tartalmazhatnak. Nem szabad mindent elhinni belőlük, hanem szelektálni kell. Ott van pl. a HAARP - elhiszem, hogy képesek manipulálni az időjárást, mert meglehetnek hozzá a technológiai feltételek. Viszont az, hogy a nagydarab Maci Lacin és a kisnövésű Bubun nyakkendő van és nadrág nincs és ez azért van, hogy beleplántálják a tudatalattinkba a pedofíliát - no, az már agyfasz a javából.
    A másik, hogy a világ nem olyan, hogy most minden egyes folyamatot mérnöki pontossággal el lehetne tervezni jó előre és azokat maradéktalanul végre is lehessen hajtani. Ennyire azért korántsem egyszerű és kiszámítható a világ! Rengeteg apró kis tényező létezik, amik a legváratlanabb pillanatban közbevághatnak a dolgok menetébe, de ez így van a mindennapokban is. Egyfajta irányított káosz van, amit ha valakik időről időre el tudnak kapni, azok tudják irányítani a dolgokat.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: