2013. május 21., kedd

nE0: Masonic Television, azaz az MTV és a mai deGeneráció végtelenje



Cikk azokról, akik csúnyán

beszopódtak a mátrixba





Mostanában kizárólag ilyen témájú cikkekkel találkozhattok az oldalon. Ennek nagyon egyszerű az oka: egyszerűen felháborítóan a szemetek elé van tolva minden aljasság és képtelenek vagytok észrevenni! 



Na szóval azért vannak ilyen jellegű cikkek, mert bármi is történjék a nagyvilágban, bármilyen áltudományos érdekesség, természetfölötti vagy alatti- mindegy, semmi sem lehet ennél a témánál égetőbben fontos. 



Muszáj, hogy észrevegyétek, muszáj, hogy lássátok mindazt, ami nap mint nap körbe vesz és bekebelez mindannyiunkat. Nyissátok ki a szemeteket és vegyétek észre, felejtsétek el az ostoba tagadást- legalább ti, akik minket olvastok. 



Nyelik az emberek a fost, mint kacsa a nokedlit és szeretik az ízét, kívánják nap mint nap. 



„ Az ínség, valamint az ezáltal előidézett irigység és gyűlölet révén fogjuk mozgatni a tömegeket és az ő kezeikkel fogjuk elsöpörni mindazokat, akik akadályoznak utunkon."





Cikk a fiatalokhoz, akik nem veszik észre, hogy át vannak baszva, s az olvasás sem a kenyerük- így ez a cikk sem fog hozzájuk eljutni soha. 



És cikk azoknak, akik még nem tudják, de hamarosan meg kell hogy tudják, mi az, amit nyelnek minden nap.


És cikk azoknak, akik tudják, de nem mernek róla beszélni.


Rendezettség nélküli indulatcikk,
csak úgy vizuálsokkolóan bele a lecsóba.


  ~Kedvességfaktor kikapcsol.~

Hosszú poszt következik






Akit részletekbe menően érdekelnek a dolgok,
amik a cikkben szerepelnek-
járjon és olvasson utána-
már tudni fogjátok hol kell kezdeni a keresgélést.

A cikk a teljesség és részletesség igénye nélkül készült.





Szóval...

...történetnek se eleje, se vége... Volt már lassan tucatnyi cikk a témával kapcsolatban, s Creeper már beígért nekem egy igazán mai és igazán aktuális összefoglalót, szemben az itteni régi korok elemezgetésével, meg az én mostani indulatcikkemmel ellentétben- mert ideje, hogy a mával foglalkozzunk, mert nem lesz holnap. 

Lassan ott járok én magam is, hogy kiokádom a belemet attól, ami körül vesz, s még inkább attól, hogy sokan észre sem veszik, sőt helyénvalónak találják, nem látnak kivetni valót benne- már nem attól, hogy hányok, vagy mi vesz engem önnön magam körbe, hanem attól, hogy mindenki kibaszott balladai homályban él.




S a történetnek így se eleje se vége, s beszélhetnénk az agymosásról, az elmeprogramozásról- amit kedves Creeper barátunk szépen összefoglalt nem is oly rég egy fényévvel ezelőtt talán, itt olvasható - A manipuláció mesterei címmel. S így nem is mennék bele ezen trükkös- fondorlatosságokba, s a vég nélküli történetben csak bele- belecsapnék a lecsóba, s egy kanálkával megkínálnálak titeket, mégpedig az agymosó eszközök spontán válogatottjával, vagy krémjével ha úgy tetszik- akik gyönyörűséges bábokként teleszitálják „jóságporral” a világot. 

Persze csak annak tömik a fejét, aki hagyja, vagy aki olyan ostoba felületes istenbarma, hogy képtelen észrevenni a valóságot, amiben él ~mondom kedvességfaktor kikapcsol~ - persze a valóság csupán az, amit elhiszünk annak, vagy azt mondják, (lásd történelem: hazugság az egész, mégis minden hülye elhiszi, mert ezt tanítják az iskolában, és akkor az már szent igaz! a nagy faszt azt… csak azt kajáltatták velem és veletek) hogy igenis az a megkérdőjelezhetetlen nagybetűs valóság- maga az élet, ami csupán szemfényvesztés mindazoknak akik rácsodálkozással élnek benne- és tehetetlen gúzsba kötött szenvedés mindazoknak, akik egy kicsit többet látnak vagy fognak fel belőle. És nem a hegyek-völgyek csodálatosságára gondoltam, hanem a pénzéhes picsarázó-faszverő kokszos tökélyben élőkre- sajnálom, ma tényleg keveset cenzúrázok. 




Egyszerűen képtelenség, ami itt folyik- már a kezdetektől, már a gyermekeket is bele vonják- már nincs titok sem lepel, ami fedné a célt, mert:

1. Az emberek nem veszik észre. 

2. Akik észre veszik és felfogják,
képtelenek tenni ellene. 

Aki meg komolyabban tesz, kiiktatják. Volt- nincs probléma. Jött egy autó, véletlen baleset. És egyel kevesebb, mindenkinek jobb lesz a földkerekségen. 



Ami legutóbb a szemembe ötlött, a következő felhívás volt gyerekeknek! 


Ilyen érdekességekkel találkoznak a gyerekeink az iskolákban!
A szülő védi a gyermekét, fűtől- fától, aztán 
az iskolában bele verik a jóságot.


Érdemes megfigyelni a képi világ részleteit!
(pl.: körző, szem- mindenhol, háromszögek, kompozíció stb.)





Ha sikerült összképileg kielemeznünk,
olvassuk el és nézzük meg közelebbről..



A gyerekeknek egy oly népszerű táblagépen
reprezentálva is láthatjuk a felhívást,  "A Körző titka" -ról.




Ilyet is láttunk már, 
a gyerekek is most már, ha eddig elkerülte
volna a figyelmüket.



 De ezt csak programajánlóként tettem be.

Sőt erről már lemaradtatok, legközelebb vigyétek el
a gyerekeket a Judafest-i gyereknapra.
Kalandjáték az egész családnak...




Az irodalom és az újságírás a legfontosabb nevelési tényezők közé tartozik és kormányunk ezért meg fogja szerezni az újságok túlnyomó részének tulajdonjogát. Ez semlegesíteni fogja a magánkézben lévő sajtó ártalmas befolyását és lehetővé teszi majd számunkra, hogy hatalmas befolyást gyakoroljunk a közvéleményre....Újságaink képviselni fognak minden lehetséges árnyalatot - lesznek közöttük arisztokrata, köztársaságpárti, forradalmi, sőt még anarchista lapok is -, természetesen csak addig, amíg az alkotmány érvényben van... Visnu hindu istenséghez hasonlóan száz kezük lesz, s ezek mindegyike rajta tartja majd az ujját a közvélemény különböző irányzatainak egyikén, a mi kívánságunknak megfelelően."



 (képek egy Rihanna videoklipből)








Akkor folytassuk a történetet a mai divattal, mert nagyon trendi okkult szimbólumokat és nagyhatalmi jelképeket viselni magunkon- erről volt pár szó az előző tetkós- divatbuzi cikkben is. Furcsaság- pl horogkeresztet nem viselhetsz magadon- illuminati jelképeket igen. 



A fiataloknak van fogalmuk miket viselnek?
A válasz egyszerű: NEM. 



Ez a divat - egyszerű, 
nagyszerű az egyszemű. 



Haha, most költöttem, fenomenálisan anális...-.-


Divattippek azoknak, akik nem tudják, hogyan legyenek trendik az idei nyáron. (és kérem ezúton is jelentkezzenek az illuminati szimbólumokat viselők, és meséljék el mit éreztek amikor megvették és hordták a ruháikat…) Valószínűleg semmit- vagy túláradó boldogságot erekcióval párosítva. 



 


 

ez egy gyerekpóló...

 


 


 




Na ki melyiket kéri? Áh látattok már ilyeneket- egymáson, az utcákon, a plázákban vagy az akárhol-bárhol.

Egy divatbemutató...

ÍGÉRET: Legközelebb amikor sétálok csak szimplán a belvárosban, le fogom nektek fotózni az összes illuminati reklámot, épületet, óriásplakátot, kapukat és céglogókat, csak úgy random, ami utamba esik, hogy lássátok, milyen egyszerű észrevenni azokat a dolgokat, amik mellett nap mint nap elmentek, látjátok csak nem fogjátok fel, de a tudat alattitok elraktározza. 


pölö Margit-híd leláncolt korona és társai:




Szóval, láthatjuk a kicsiket megbasszák az kisiskolákban az okosságokkal, egyszeműeket rajzolnak a gyerekek mert idézem az egyik gyerektől „ő a mindent látó szem” és az egyik ismerősöm mesélte, hogy az első osztályos gyerekének ez van felírva félméteres betűkkel, hogy „Fegyelem, kegyelem.” Még olvasni sem tud az a szerencsétlen gyerek, de minden nap csodálhatja a feliratot, amit szépen elraktároz a tudatalattija, és ha megtanul olvasni egyből az arcába ömlik ez a felirat. Egy fenyegetés. Ha nem vagy fegyelmezett és nem engedelmeskedsz, megbűnhődsz, megbüntetnek, rossz lesz ígérjük….Rendőrállamra nevelés, robottá avanzsálás már az első osztályban!!! Király!

"Fegyelem, kegyelem."

Kisiskolások okostelefonnal és táblagépekkel, mert az jó- az is hülye aki megveszi nekik, de a szülők is éppoly agymosott robotok, mint a társadalom nagy része, talán mi magunk is. Aztán megy a csodálkozás, hogy 14 évesen már gyereket szül valaki- a szülei biztos nem vágták kétszer jól pofán időben, vagy időn túl akár.

Ha nincs pénzed okostelefonra a kölyöknek, elég neki egy 3.500 Ft-os- élelmiszer-multiknál is megtalálható kapitalista egymást eltaposó- lenyelő játék:


Nahááát! Már van elektronikus verziója is!

Beszéltünk már a chipelésről és a bankkártya- rendszerről? Nem? Akkor most sem   megyünk bele- lényeg az, hogy az ember egy gombnyomással kiiktatható lesz a rendszerből. Volt- nincs probléma! Nincs adószámod, meg azonosítód, meg virtuális pénzed? Mit zabálsz és ki látja el a sebeidet, ha túléled a tarkónlövést? :D Na jó viccelek- de csak a tarkónlövésről. Még vér sem kell a megsemmisítéshez és az ember eltörléséhez. De sokan már most mondják- jujj de jó! Nem kell magadnál hordani a szarjaid, mert a bőröd alatt lesz! De jó is lesz! Ezért vannak angyalkáim egyre több helyen paypass- kártyás rendszerek- hogy szokjad, hogy csak el kell húzni és kész is.....


Na de na de visszaterelődés az agymosáshoz, meg az MTV-hez, lényegében egy olyan cikkben, amiben magáról az MTV-vel nem sokat foglalkozunk, ki alapította, mikor és miért?- A kamu sztori nem lényeges, tudjuk mi célt szolgál. Az eredményes munkássága figyelemre méltóbb.




Egy MTV promo videó, tudjátok- csak úgy a reklámok között...
Kikockázva is érdekes rejtett tartalmak vannak bennük.


De szép épület!

Masonic temple??
Hát végül is...





És mi van a tizenévesekkel? A tizenévesekkel akikkel a robot szülők nem tudnak foglalkozni, mert a létfenntartásért küszködnek? Mi történik a hormonzavaros, útkereső kis tinikkel? ÁÁÁ hiszen ott vannak a sztárok és a celebek, akikkel többet „találkoznak” mint a szüleikkel és többet tudnak róluk, mint a saját szüleikről! 

Mikor van Lady Gaga, vagy Justin Bieber születésnapja? Mi a kedvenc színe Angelina Jolie-nak? Hány cukorral issza Robert Downei Jr. a kávéját? És ugyenezeket el tudod mondani apádról meg anyádról? Vagy a nagyanyádról? Nem?  Hát nem is csodálkozom...




Hogy mi adja meg a lienát? Kiknek nyalják a lábnyomait a kistinik? Az MTV-s sztároknak? Azoknak, akik hipp-hopp emelkedtek ki a semmiből, mert felkarolta őket valami, valami hatalmas és vastag zsebű, sok sok zöldhasúval? Hogy egyszerű bábok lennének, vagy a hatalom ribancai, akik a testükkel- lelkükkel engedelmeskedve üzennek az őket csodáló kis robotoknak? Persze ha az ember fejéhez pisztolyt nyomnak, vagy a gyermekeikéhez, akkor is sok minden megváltozhat az illető álláspontjával kapcsolatban, de lássuk be az elkövetkező néhány embert jobban érdekli a pénz, mint a becsülete vagy a lelke. Lássuk kiket imád a nép. 


Kötőhártya- gyulladásos "sztárok"



Szóval, kezdjük a keménymaggal, és lássuk, hogy aki esetleg nulla háttér információval tévedt ide, mit szól egy ilyen csodálatos Madonna koncerthez. Vegyük úgy, hogy nem értitek, hogy mit láttok. De annyira nem lehettek hülyék, hogy azt higgyétek itt minden a legnagyobb rendben van és ez csak show!!! Aki segghülye, megsúgom egy kibaszott RITUÁLÉ folyik a színpadon!!! Minden lépése és mozzanata tökéletesen kidolgozott! Egy egész poszt kellene hozzá, hogy kielemezzük minden gusztustalan mozzanatát- sajnálom, indulatos vagyok és ki vagyok pörögve teljesen. Mellékesen a rituálé célközönsége felhasznált eszköze maga a néző sereglet volt. Király!



 --> DE kullantás előtt: Emlékeztek a Cion bölcseire? Nem? Itt olvashatjátok az egészet. Nos meglehet hogy kamu a nagyrésze- bár jócskán bejött, amiket magában foglal-de elszórt morzsákat tartalmaz, mint minden más- azoknak akik megtalálják őket, legyen min csámcsogniuk- jelen esetben akár nekünk. Tehát a cél az, hogy a népet úgy pusztítsák el, hogy maga a nép akarja azt. Brilliáns ugye? Ide tűznék még egy érdekességet- idézem: 


"Nemrégiben volt olvasható egy interjú a Stop.hu-n Veres Andrással a magyarországi Nagyoriens szabadkőműves páholy nagymesterével, aki mesélt ugyan sok mindenről, de mégis egyetlen mondata ütött meg nagyon: ”A magyar szabadkőművesek küzdünk a nacionalizmus ellen!”.

Tehát nem a fasizmus, vagy a nácizmus ellen, még csak nem is az antiszemitizmus ellen, szó sem esik hasonlóról. A szabadkőművesek a nemzeti gondolkodás ellen harcolnak, minden ellen, ami Magyar. "
                                               (forrás: Deres.tv



Oké oké, akkor kikapcsolódásnak
jöjjön egy szuper videó Madonnával! 


Nosza lámsza:




Szóval? Tetszett? Most akkor védjétek meg. Ha tudjátok. Ha akarjátok. Én lefostam volna a bokámat, ha ott lettem volna. Ők nyugodtak és éljeneznek, örülnek és várják és kívánják mindazt amit Madonna elébük tárt. 


7:45- től a legdurvább- mind amellett, hogy az egész brutálisan durva, 7:45-től az áldozás és a felajánlás a hatalomnak, Apokalpszis meg minden amit akartok, pusztulás és halál- de hát ez kell a népnek. NWO. New World Order. Új Világrend. Csak ne felejtsétek el, hogy az Új Világ a régi hamvaiból fog kiemelkedni, apáitok és gyermekeitek hulláin fog áttaposni. 7:45- től ha látom, a hideg kiráz és libabőrös leszek és a tehetetlen düh fortyog bennem, miközben a tömeg csak ujjong és csodálja a „show”-t. 



Soha, soha ne higgyétek el, hogy egy 15 másodperces reklám, aminek a forgatása és főműsor időben való lejátszása egy egyszerű termékről szól. Soha ne higgyétek azt, hogy egy több milliós klipp vagy milliárdos koncert csupán a látványról szólna, minden nemű üzenet nélkül! Ne legyetek ilyen naivak és ostobák! 



Jöjjön most egy kis gyakorlás, 
hol bújt most el az agymosás!

persze a teljesség igénye nélkül, a végtelenből kiragadva...



-Szép babák, melyiket vegyem meg?
-Szerintem azt, amelyiknek indokolatlanul
egyszemű piramis van a feje tetején.
1997-ben











De lássuk be, csupán paranoid vagyok, és valójában én manipulálom az egész világot. :D



Lássunk egy hosszabb összefoglalót az MTV-s sztárok munkásságából a teljesség igénye nélkül, pillanatképekben.



Jójó, tudom, ez egy hosszú videó, jól végigkattintgattátok,
 úgyis lusták vagytok végignézni, 
úgyhogy haladjunk tovább a lecsócsapkodásban.



És ha még nem lenne elég, nem kell messzire menni, hiszen itt is van minden féle jóság, legutóbb pl a Tankcsapda verte ki nálunk a biztosítékot, (az androgün fiú-lány előadókról most nem esik szó…) és akárki akárhogyan is védi a zenekart, a kézfogásokat, jeleket és szimbólumokat kurvára nem lehet letagadni basszátokmeg.




Véletlenül a háromszög alatt kapta le a kamerás,
ahogy egy hétköznapi kényelmes kézfogással
üdvözölték egymást az illetők.

Jó sokszor sikerült ezt felvenni, meg még jó sok minden más
szimbolikus dolgot és jelképet is.


Nosza lámsza:




Itt a költői dalszöveg is, ha mán' magyarok vagyunk mink.

Lenn a Földön
Fenn az Égen
Minden élettelennek gondolt és
Minden élő lénynek

A fűben a fában
A vérben a sárban
Az ember értelmében
Az Isten oltalmában
Néha suttog csak
Néha rám kiállt
Engedd meg, hogy bemutassam
A mindent összetartó Energiát

Ez nincs a tévében
A lapok nem írnak róla
De a napok megszámolva
Zár az Ég az óra jön
Akad aki majd semmit se'
Olyan is aki mindent lát
De nem lesz aki meg ne tudná
A mindent átölelő Energiát

Három kettő egy és kész...
Számolj vissza
Három kettő egy és kész...
Aki az Élet vizét issza
Annak semmi nem lesz új
Annak semmi nem lesz más
Az egyetlen változatlan
Az örökös változás...

Számolj vissza tíz
Számolj vissza nyolc
Számolj vissza hét
Számolj vissza
Hat-hat-hat
Számolj vissza
Öt-öt-öt
Számolj vissza négy
Számolj vissza
Három kettő egy és kész... 


Kimaradt a kilenc-
de sebaj az úgy is Isten száma… 




Madonna – a pop nagyasszonya után a sort folytathatjuk így is - Lady Gaga, mert az egyik legnépszerűbb, Rihanna, mert a legbrutálisabb, Beyoncé a finomkodóan seggel arcunkba törlős- és akkor ők csak a női ág legnépszerűbbikjei voltak...



A legújabb üdvöske egy Azealia Banks nevű lehány, érdemes megnézni a klippet, van benne minden…hatalmi szimbólumok, rendőrállam, erőszak, szex, drog, chipelés minden….és én szégyellem magam helyette, mélységesen. Itt sincs semmi a véletlenre bízva, és az állatias megnyilvánulást is köszönjük szépen- értjük  célzást- remélem ti is felismeritek ennek az összevisszaságnak tűnő hardcore rap-pop maszlagnak a valódi jelentését. Ne feledjétek- szarba nem ölnek pénzt, okkal történik minden.



Nagyon különös, hogy egyszerű zenés videoklippeket nem enged beilleszteni a youtube a blogspotba, mert a tartalmuk miatt le van tiltva a beágyazásuk!  XD




Nosza lámsza:








És akkor itt a névtelen kis szarsenkik előadóművészek között említsük meg a Kesha nevű lényt, aki a semmiből tűnt fel, gondolhatnánk, hogy jól felszopta magát valami faszon ez a szemmel láthatóan kokós csaj, de már szerintem sejtitek, melyik paszulyfán kapaszkodott fel! Kesha, bocsánat Ke$ha, így dollár jellel csak stílusosan is egy fasza kis  illuminati klippet dobatott magának össze, akarom mondani használták a testét és elragadó megjelenését egy ilyen fantasztikus dalhoz, ami arról szól, hogy élj gyorsan, halj meg fiatalon, miközben pogózol a templomban és széjjel baszatod magad. :'D Na jó, értsétek jól.




Nosza lámsza:





A nevesicssenkik után Rihanna-ról is érdemes informálódni, ugyanis a legdurvább illuminati báb, aki csupán az ördög befogadásáról és hasonlókról énekel...Aki nem hiszi, járjon utána, inkább nem szentelnék neki egy egész posztot mert sorozatosan összehánynám a klaviatúrát.





 



"Ubrella" - Lucifer védőszárnya




 






csak egy logo...
MTV "poénos" Merry Christmas Baphomettel...
akit érdekel a videó KATT



És akkor jöjjön a szuperlédi, Lady Gaga, kinek minden, de minden egyes klippje minden pillanata tele van szabadkőműves jelképekkel. Csak nézzetek utána, vagy nézzetek meg párat. Teljesség igénye nélkül, hosszú elemző klippek. (persze tudjátok ti- ez is csak belemagyarázás..:D most találtam ki) Mindegyik beteg, de a legdurvább az Alejandro nevezetű klipp képi világa. Remélem nem gondoltátok, hogy ez a látványos zavaros dolog nem szól semmiről? A faszt nem.



"haha, belenéztél..."


Milyen fejet vág Eminem?
Nem mintha nem látott volna hasonlót...
 











Amit nem értetek meg elsőre, nem azt jelenti hogy nincs, hanem azt, hogy még nem világos számotokra. 



Akit érdekel, járjon utána- tucatnyi videóelemzést találhattok a lédiről is.





Pölö nosza lámsza, mert keresni is lusták vagytok.

NEM BEÁGYAZHATÓ KÜLÖNÖSEN ÉRDEKES

MAGYARÁZÓS ZENÉS VIDEÓKLIPP I.  ALEJANDRO



NEM BEÁGYAZHATÓ KÜLÖNÖSEN ÉRDEKES

MAGYARÁZÓS ZENÉS VIDEÓKLIPP II.  ALEJANDRO



Kevésbé attraktív, de érdekes:

Judas - Bad Romance - Telephone






Bírjátok még cérnával? Én lassacskán nem. Nem tudom hol lehetne kezdeni, az elején vagy a közelgő végén a történetet, belőlem most csak az indulat tört fel. Lássátok hát, így alakul a zeneipar…az MTV és a pop-részleg 200%-osan és akkor a többi stílusirányzatról szó sem esett… Ezt hallgatják a tinik, baszni kell, drogozni, gyorsan élni és fiatalon meghalni. A pénz az isten, a hatalomvágy, az irigység. Szebbnek lenni, több materiális dolgot halmozni magunk köré. Arról még nem is cikkeztünk, hogyan mérgeznek minket minden nap- az élelmiszerrel, a vízzel, a levegővel. Hogyan gyilkol minket a gyógyszeripar és az orvostudomány. A halál a legolcsóbb és mindamellett a legegyszerűbb ebben a világban. Sok sok ostoba ember. 










 


 




DaftPunk koncert
 

 

Nem mondom, szép a gyűrűd..

Nem mondom, szép a sapkád..
Jacko bácsi, aki beszélni akart,
ezért pedofíliával gyanúsították - ártatlanul-
és kapott egy hatásos lejárató kampányt.
Egy utolsó nagy dobásra készült,
csak sajnos elmesélte a producerének,
hogy a turnéján be fog számolni az Illuminati tetteiről,
mert mindenkinek tudnia kell mi történik.
Hirtelen túl is adagolta az orvosa...
szép logó, nem mondom



Hallottunk hirtelen halálokról nem? Lennon, Morrison, Cobain, Diana és sorolhatnánk...egy véletlen baleset.



 
Androgün társadalom- hallottunk már róluk nem?
Ha nem ITT egy cikk róluk, tőlem nektek.

(az androgyn társadalom hajnala- avagy
  a harmadik (semleges) nem megjelenése)



És? Olimpiát bírod? Érdemes lett volna csak a megnyitó és záróünnepélyt megnézni, hogy láthassuk (pl. ahogy a monopóliumok tönkre tették az életet..), miről is szól ez az egész- na persze a versenyszellem stb stb, örülünk a magyar sportolók eredményességének, de nem kicsit volt feszült a hangulat. Érdekes szimbólumok uralták az egész olimpiát- teljesség igénye nélkül újra csak- tessék csak nyomozni, mélyebben elmerülni akit érdekelnek ezek a dolgok.









itt már majdnem elaludtam hajnali 2-kor, de erre kipattant a szemem...




És hogy miért nem veszi észre mindezt a tömeg? Technot bírod?
Emlékeztek még erre a gyomorforgató eseményre? A belem kifordul tőle, hogy nemzeteink nagyjait így gúnyolja ki a jelen generáció! Nem emlékeztek?



Érdemes megfigyelni a "Jön az Új Világ" transzparenseket. Érdemes figyelni arra, hogy mit olvas fel a gyerek az indokolatlanul piramis alakú háromszög- dj pultban. Valóban a magyar nemzeti techo- úgyről beszél? Mi a faszom az a techo-ügy te balfasz, nem jó a hangtechnika vagy mi, a sok drogos senkiházi  meg azt sem érti miről van szó az anyámúristenit már!!

"Ezennel kinyílvánítjuk, hogy saját akaratunkból választottuk magunknak a technot, amelytől hazánk felvirágoztatását várjuk."


Na nem gondoljátok, hogy a technoról beszélnek??? Szerintem a techno-t egy másik szóval kellene helyettesíteni...több techno-t a parlamentbe? Van ott épp elég techno...





Egy videó, hogy jobban érezzétek a ritmust. 





Emlékeztek még ezekre a videókra? 

Az iPhone 5 érkezésekor készült. Hogy miért is jó, miért is kell, sok agymosott gyökér- de hányan vettétek észre a videóban, hogy a konferáló (Harsányi Levente talán?) azt mondja "The New World- egy teljesen új világ"….2:15-nél. 







A következő videó pedig körbejárta internetországot- ugye a „jóság szintjét” ismerhetjük meg…meg az agymosott tini-generációt. Csak szólok gyökerek- a CIA és FBI meg hasonló surmóságok dolgozóinak TILOS iPhone készüléket vásárolniuk. Na vajon miért? Ja mert lehallgatják az embereket…épp azért készült az iPhone aranyoskáim, amiért a Facebook is. Remélem nem kajáltátok be ezt a Zucker- mesét, hogy egy iskolás gyerek találta ki, na persze..:D Ez pont akkora véletlen, mint hogy a Star Wars- jogokat felvásárolta a Disney! XD




És ami felkerül az internetre, többé le nem szeded. Ugye nem lepődtök meg azon sem, hogy az egész levelezésetek archiválva van, nincs olyan hogy kitöröltél valamit, mindennek nyoma van! Orbitális területeken vannak szerverek Amerikában, ahol minden utolsó üzbegisztáni csirkelábszeletelő levelezését és ténykedését rögzítik... Még a kibaszott számítógépeden sem tudsz törölni, mert az info fájlok megmaradnak, és aki ért hozzá – no meg jó pénzért- az utolsó morzsádig mindent vissza állít a gépeden, még a 10 évvel ezelőtt kitörölt paint-es faszos- pinás rajzodat is! Nincs törlés. Amit én írok, az is itt marad örökre és az olvassa, aki csak akarja, így ha ilyeneket írok nektek, az is megfordulhatna a fejetekben, hogy hiába az Ip váltás, nincs olyan hogy lenyomozhatatlan- mint ahogy meséltem, jön egy fekete autó és kész, az ember pedig meg van halva. :D

Tehát ha valaki – jelen esetben én- üzenni vagy tudatni akar veletek valamit, érdemes azt jobban meggondolni, mert mindennek ára van, az igazságnak is, és annak is hogy ilyen témájú cikkekkel bombázunk titeket- persze nagy része fölös energiabefektetés, mert az embert hülyének nézik, vagy őrültnek, de ha csak egy embernek is felnyílik a szeme és ő is csak csupán egy embernek elmondja, hogy mit gondol a világról, hogy látja mi folyik körülötte, annak már van értelme.




Annyi de annyi mindenről beszélhetnénk, ma valahogy nem tudom rendezni a gondolataimat. De szeretném ha megértenétek, hogy mi vesz körül benneteket. Próbáljátok meg kiszűrni a mocskot az életetekből, ami szinte lehetetlenség. Nagyon, nagyon nagyon nehéz. Főleg ha már látjátok mindezt, látjátok az üzeneteket. Nyílt fenyegetés az emberiség ellen, ellenünk, a családotok ellen, a szeretteitek ellen- úgy hogy ők közben mosolyogva nézik végig. Hihetetlenül brutális. Vegyétek észre, lássátok! 



Kezdetnek pedig kapcsoljátok ki a televíziót. Forduljatok el a reklámoktól. A szórakoztató média álhírei helyett a valódi híreket keressétek. Ne olvassatok szemetet. Higgyetek a sugallataitoknak, amikor érzitek, hogy valami nagyon nem stimmel. Felejtsétek el a mozit. Nézzetek utána a zenekaroknak és énekeseknek, akiket hallgattok- figyeljétek a szövegeiket. Ne engedjetek a manipulatív médiának. Próbáljátok minél több embernek felhívni a figyelmét arra, ami körül veszi őket- igen hülyéknek lesztek titulálva, de lesz olyan aki majd megérti! 





Talán sokan ismeritek az Üzenet című filmet a vodafone-ról. Ha nem, érdemes végig nézni, talán egy órás összesen, NÉZZÉTEK MEG. Én már sokszor láttam ezt a filmet, mivel több ismerősömmel is megnéztem vagy megnézettem. Annyiból egy nagyon jó film, (elkeserítő tartalmától függetlenül) hogy „ébresztő” filmnek tökéletes, sok jelképet és szimbólumot megmagyaráz, és azok akik előtte dilettánsan és kétkedve álltak a dolgokhoz, a későbbiekben már ők maguk fedeztek fel a világban, hétköznapjaikban agymosó jeleneteket, sőt- már ők mutattak nekem új, addig nem ismert dolgokat- és elégtétellel nyugtázhatjuk ilyenkor- hogy igen, vannak olyanok, akik holott addig az agymosottak között voltak, megdöbbenve eszmélnek rá mindarra, ami addig körül vette őket. 


Úgyhogy ha célotok, hogy embereknek felnyissátok a szemét, erősen ajánlom ezt a filmet nektek. 


S végezetül nosza lámsza:



Mára kipörögtem. Elég. 
De nincs vége- sajnos ezen téma kiapadhatatlan.


Mint ahogy mondtam,
a történetnek se eleje, se vége nincsen...

22 megjegyzés:

  1. Szörnyű dolgok történnek körülöttünk és sokan még mindig képtelenek felébredni ami engem -na meg téged- szomorúvá tesz. Éppen ezért gyűlölöm az embereket mert ahelyett,hogy észbe kapnának inkább két pofára tömik azt a sok agymosó cuccot amit nap mint nap eléjük tesznek. Az általános iskolás plakát meg egyszerűen gyomorforgató és kurvára pofátlan mert a létező összes okkult szimbólummal telepakolták, sőt még az annuit coeptus kifejezést is odabiggyesztették és MINDENKI ÜL A PICSÁJÁN FULL NYUGODTAN BÁRGYÚ MOSOLLYAL AZ ARCÁN!!! De tudod majd akkor fogják szarul érezni magukat mikor lehull a lepel és a gonosz kimutatja a foga fehérjét. Ó akkor már késő lesz és csak a szenvedés az ami kitölti majd a napjaikat (a szerencsésebbek addigra kipusztulnak egy mesterséges vírus által...)
    Abszolút átérzem a fájdalmadat,dühödet és tényleg csak annyit tehetünk,hogy próbáljuk magunkba szívni a valós információkat amit aztán átadhatunk a közeli hozzátartozóinknak. Szar belegondolni,hogy mi lesz itt 20-30 év múlva :(

    Skinny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legdurvább mindebben, hogy a lázadó "ellenszurkolókat" is magukénak tudhatják- nem hihetsz senkinek sem, mert lehet épp az a céljuk, hogy megmutasd magad, hogy közéjük tartozz- és már meg is vannak azok az emberek, akik lázadnak, vagy lázítanak...Rengeteg ilyen "kétes" dolog van. Például a Mortem Aeternus blog. :P

      Törlés
  2. Hidd el minden eshetőségre fel vagyok készülve! Olyannyira beleástam magam ebbe a témába,hogy nehéz lenne újat mutatni nekem. A bizalom tényleg elég kényes dolog ha erről van szó. A jelenlegi ellenszurkolók mint pl: David Icke,Alan Watt,Drábik János etc, szerintem nem mondanak hülyeséget úgyhogy őket bátran ajánlom mindenki figyelmébe ;)
    A fényképezős túrádat pedig támogatom :DDD Eddig sok olyan logót láttam itt Magyar honban is aminek bizony köze van a napimádók klubjához,de tudod több szem többet lát xD (na ez a szemes mondás most abszolút aktuális)

    Skinny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Skinny, szerintem te ezeket gyakorlod otthon, napimádók klubbja és több szem többet lát?!

      Törlés
  3. "A legdurvább mindebben, hogy a lázadó "ellenszurkolókat" is magukénak tudhatják- nem hihetsz senkinek sem, mert lehet épp az a céljuk, hogy megmutasd magad, hogy közéjük tartozz- és már meg is vannak azok az emberek, akik lázadnak, vagy lázítanak..."

    KÖSZÖNÖM! Illetve a figyelem elterelés(pl. obama földönkívüli testőre...), arról ami valóban fontos lehet, ők is csak a hülyeséget nyomatják, értelmes cikkeket eddig én ilyen körökben nem találtam, kis utána járással mindenről kiderült mekkora hamuba sült baromság.

    Nyarlathotep

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)

      Igen, ez a reptilián sztori nagyon érdekes! :D Szó-szó, az az ember TELJESEN NORMÁLIS fejű, csak szar a felvétel, még a fényjáték is egyértelmű szerintem. :D Meg nincs orra?!- más beállításból meg volt- érdekes! Meg kicsit beparáztak volna az emberek, ha ott egy orrnélküli ufogyíkember! Nem tudom valóban vannak-e "ufogyíkemberek", vagy most mondjam, hogy "nekünk" meg már k*va mindegy, ki tapossa szét a belünket?? :/

      Igen, minden, minden de minden a nagy TERV része. Mi "gójok" meg bekajálunk úgyis mindent a brilliánsan brutális társadalompuszításukból.

      Cion bölcsei? Jöhet róla cikk/cikksorozat? Volt róla szó 1-2 mondatban, de konkrétan róla nem írtunk. Szeretnék minden fejezetből idézni fontosabb elemeket. Örülök, hogy sok mindenkit érdekel a téma, és nyitott rá. És remélem páran pedig, akiknek új a sztori, mert mindig vannak ilyenek- megértik és elgondolkoznak ezeken a dolgokon.

      Törlés
  4. Nyarlathotep:

    Kiemelnéd ezek közül azokat amik szerinted otromba nagy baromságok? Mert annyira felhígult ez a "szakma" is,hogy néha nehéz eldönteni ki mondd igazat. Obama gyíkfejű testőre pont jó példa ezekre,de arról lerí,hogy úgy hülyeség ahogy van :D

    Skinny

    VálaszTörlés
  5. skinny: nem mindenkinek egyértelmű... hmhm, itt volt a 2012 mizéria, a belépünk a null síkba és sötét lesz, a napkitörésekkel való riogatás(najó, az valahol jogos, de ez a keltsünk pánikot dolgot nem veszi be a gyomrom) a földönkívülis dolgok, de tessék, szemezgess... elnézést, ha rosszindulatú vagyok, hogy ezt idelinkelem, meg mindenkitől elnézést, ha a csoport tagja lenne, de szerintem ezeknek nagy része kb. azonos színvonalú, mint a paranormal.hu-n található cikkek.

    https://www.facebook.com/groups/132805143555493/?fref=ts

    nyarlat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hm.. engem valamiért nem kötnek le ezek a dolgok, ezen oldalak többsége nekem hiteltelen. Meg egyszer ezt mondják, két nap múlva mást. 4 oldal 5 félét ír, ez nekem fura és összezavaró. Szarok beléjük, hallgatok inkább a megérzéseimre. Valahogy zsigerből gyűlölöm a háromszöges dolgokat, amikről csak később derül ki hogy valóban azokká lettek vagy voltak mindig is. :(

      Törlés
    2. tudod hogy megy ez, a csapból is ez folyik, ha akarom, ha nem, bele-bele botlok ezekbe. többet ártanak a témának, mint használnának. ./

      nyarlat

      Törlés
  6. Én csak arra volnék kíváncsi,hogy vajon ezek a nagy aktivisták mint Alan Watt, Alex Jones,David Icke stb vajon kinek az oldalán állnak? Mert érdemes megnézni David Icke: Ébred már az oroszlán c. előadását amiben szó esik az Annunakikról meg sok más hasonló lényről. Nem vagyok korlátolt elméjű,hogy minden természetfeletti dolgot elutasítsak,de sokszor képesek ezek az emberek is túlzásba esni :D
    A lázadó oldalak azért tartalmaznak hasznos és elgondolkodtató infókat, amik meg néha-néha becsúsznak melléje azokat figyelmen kívül kell hagyni! Mondjuk amit Nyarlat linkelt fb-os oldal pont egy ilyen jóravaló kommunát takar akik válogatás nélkül beszopnak mindent...
    Nehéz téma ez, és még nehezebb szelektálni köztük,de legalább vannak és kizökkentik az átlag prolikat a szürke monoton hétköznapokból xD

    Skinny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az ébresztő filmet láttad? persze ez is olyan, most akkor ha ez annyira titok, ez hogy került napvilágra...? nekem ez elég gyanús, de vannak benne értelmes dolgok. nomeg benjamin h. freedman beszéde is érdekes.

      nyarlat

      Törlés
  7. Hogyne láttam volna! Az még korrektnek mondható mert sok olyan esettel foglalkozik amire konkrét bizonyítékokat is tud nyújtani (lásd bohém erdő).
    Vannak hajmeresztőbb doksifilmek amik szeretik túlmisztifikálni ezt az Illuminátus témát. Az pedig,hogy évek óta fent vannak ezek a neten, szerintem nem előre kitervelt lépés mert akikről a filmek többsége szól 100%-ig érinthetetlenek. Szóval ha teszem azt eljut az ébresztőfilm minden egyes civilhez és átmegy lázadóba a nép, akkor sem lesz semmi mert a háttérhatalom annál jóval összeszedettebb mintsem,hogy egy ilyenen elbukjon. Én azt mondom mára már akkora hatalomra tettek szert,hogyha kikerülne egy igazi felvétel amin épp okkult rituáléban vennének részt a világ nagy bankárai,iparmágnásai stb még azt is meg tudnák magyarázni...
    De ami legjobban bosszant az az emberek nemtörődömsége! Mikor kiszivárgott a törődés hamvasztása c. szertartásról a felvétel egy kicsit felhördültek az emberek majd amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is felejtették. A média remek fegyver és mivel ők irányítják azt hitetnek el amit ők akarnak,hogy higgyünk -.-

    Skinny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak kettő idézet.- Asszem mégis írok ezekből egy cikksorozatot...

      "Bár jelenleg a hatalom minden fajtája bizonytalan, a mi hatalmunk mégis minden másnál legyőzhetetlenebb lesz, mert láthatatlan fog maradni mindaddig, amíg olyan erős nem lesz, hogy többé semmiféle csellel nem ásható alá."

      "Ma, mint nemzetközi nagyhatalom, legyőzhetetlenek vagyunk, mert ha egyes államok megtámadnak, mások segítségünkre sietnek. A gój népek határtalan hitványsága - hasukon csúsznak a hatalmas előtt, de irgalmatlanok a gyengével szemben, kíméletlenek vétségekkel szemben és elnézők bűntettek dolgában, a szabad társadalmi rend ellentmondásait nem hajlandók eltűrni, de végtelen türelemmel viselik el egy merész kényuralom erőszakoskodásait -, mindezek a tulajdonságok segítenek bennünket függetlenségünk elérésében."

      No comment.

      Törlés
  8. Írd csak meg azt a cikksorozatot! És akkor talán megint a régi fényében fog ragyogni a Mortem ;)
    Mellesleg mikor fogjátok átköltöztetni a blogot másik tárhelyre? Mintha szó lett volna ilyesmiről nem rég. Megjegyzem én örülnék neki mert a hozzászólás küldés kissé túlbonyolított!

    Skinny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen terveztem. Lehet majd lesz is belőle valami. :D
      Amúgy azért kell az a kikúrt ellenőrzés, mert ha kiveszem, spamelik az oldalt, mindenféle kamu faszság hozzászólás, reklám meg ilyesmik lesznek, amiket én mindig kitöröltem rendre - ami nekem jó is volt úgy, de Káint zavarta, így visszajött a szóellenőrzés. Amúgy pont ma néztem "más hely" meg importálás után, csak nem minden tetszett, így mára eluntam :D No meg 100%-osan nem lehet importálni, elvesznek dolgok. Nem cikkek, csak képek, alkalmazások, adatok, miegymás. A HTML-t nagyjából szétdúrtam itt a lehetséges minimálokkal, de még akkor is full szar- már bocsánat, motornak még jó, de elég tré úgy egészében az oldal, ahogy van. :D

      Törlés
  9. Na, megérzêsből felnézek, rögtön egy ilyen cikk, amin a napokban gondolkodtam. Valóban sok undorító szarsággal találkozhatunk, s a paranoia nem igazán betegség kezd lenni, inkább a túlélés egyik szabálya. Azt hiszem, igen csak el``szem,,telenedtk ezek. Épp elutazom, de szívesen venném a folytatást. Meg nm tom... lht postai levelekben kéne kommunikálni, mert jön a fekete autó azt kampec:-D
    Üdv, darkhero

    VálaszTörlés
  10. Rég jártam már erre... de megérte benézni.
    Nagyon jók ezek az írásaid, örülök hogy nem tartod magadban ezeket a gondolatokat. Ezt látnia-tudnia kéne mindenkinek, úgy érzem. Már jópár éve foglalkozom a témával és nagyjából hasonló következtetésekre jutottam. Kíváncsian várom a többi ilyen írásodat, a dühös hangvétel nem probléma, jóérzésű ember ilyenkor nem is tudja megőrizni a higgadságát.

    Érdekes látni ezeket a klipeket... pár éve még csak a sötét-gonosz image mögé rejtőző black/death metal zenekarok sajátja volt ez, ma meg már a felhígított feelgood popzene van tele velük. Az előbbieknél csak külsőség, itt viszont valóban rejtett üzenet. A Ke$ha - féle Die Young volt, ami engem is ledöbbentett. Főleg az, hogy nem egy széllel szemben hugyozó "alternatív" lázadó arc énekel ilyeneket (gondolok itt pl Kurt Cobain, GG Allin, vagy a Mayhemes Dead féle alakokra, akik ezt meg is élték avagy halták :D ), hanem itt egy mainstream média által kitalált és megcsinált sztárocska szájába adták ezeket a szavakat. Meg a többi szórakoztatásra programozott biorobot sem különb. Régóta zajlik már ez, de egyre nyiltabban és durvábban tolják az emberek képébe.
    IPhone témához egy gondolat: a nagykutyák nem vásárolhatnak magunknak defektes almás telefont, hm, miért is? Pár éve kiszivárgott az akkori iPhone 4 kapcsán egy érdekes hír: bár az köztudott hogy az okostelefonok helymeghatározást végeznek, de az első szériás iPhone ezekből komplett adatbázist épített, amit minden gépre felmásolt, amivel a telefont szinkronizálták. Szoftverhiba? Igen is meg nem is, az igazi szoftverhiba az volt, hogy mindezt nyiltan láthatóként hagyták, titkosítás nélkül. Bár az átlag birka, aki minden egyes lépését önként kiírja facebookra, helyet is megjelölve, nem fog ezen fennakadni. Ezt egy olyan megoldásnak látom a "nagy szem" részéről, amíg az emberek chipelése még meredek dolognak tűnik, addig is legyen egy megoldás a megfigyelésre, ellenőrzésre. Hiper-szuper csilivili alkalmazások, extra tudás, de a lényeg: legyen az embereknél egy készülék, aminek segítségével mindent kideríthetnek róla. Ma már nemcsak a beszélgetéseket és sms-eket, hanem fotókat, videókat, internetes kereséseket, bármit, mert okos a kütyü. És ezt nem kell rájuk erőltetni, a reklámok hatására önként viszik magukkal mindenhová, mert az menő és nélkülözhetetlen. De ez nemcsak az iPhone-ra, hanem minden más okostelefonra is igaz.

    Írhatnék még ide hirtelen ezer gondolatot, de most röviden ennyi jutott eszembe. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  11. Az informatikai része erős túlzás. Nem lehet minden adatot bármikor visszaállítani, csak ha nem lett felülírva, egyébként meg a titkosítás ezt is kiküszöböli. A rengeteg szerver azért is kell, hogy kiszolgálja a sok fogyi weboldalt, nem feltétlenül a mi adatainkat tárolják rajta (bár esélyes, hogy ami neten rólunk fellelhető, azt tárolja a gugli ^^). Végül pedig: nehéz neten anonimitást elérni, de azért lehetséges, különben nem lennének hekkerek.

    susmus

    VálaszTörlés
  12. Ma kitett az MTV egy postot, amiben arra hívja fel a figyelmet, hogy 2013-ban a csíkos helyett a dollár minta lesz a divat. Ezt a mozgalmad el is kezdték reklámozni a világhírű sztárokkal.

    VálaszTörlés
  13. ui.: nem tudom, hogy láttam-e már valaha fúrcsább dolgot mint ezO.o:
    http://www.youtube.com/watch?v=yj-xBpQ0CI0

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: