2013. január 4., péntek

Creeper: A manipuláció mesterei


Új év, új lehetőségek. 2012-öt, ezt a bűvös és felkapott évet is több kevesebb sikerrel átvészeltük. Így vissza emlékezve rengeteg változást hozott ez az év. Bár nem szakadtak szét a kontinensek, nem borult sötétbe a világ és kénköves eső sem záporozott. Amikor legutóbb körbe néztem Zombik sem tizedelték a lakosságot, és amennyire én érzem a pólusok is a helyükön maradtak. A tollas kígyó se látogatott vissza tehát azt hiszem, hogy a jóslatok beteljesülése még várat magára. Mint ahogyan a várva várt aranykorért is még rengeteget kell küzdeni.

Azonban más dolgok, apró dolgok vagy éppen hatalmasak, a színfalak mögött mind a mai napik történnek, és az a szomorú, hogy amennyire én látom, ezek a dolgok egyre inkább előtérbe kerülnek. Egyre kevésbé rejtik el a kíváncsi szemek elől. Valójában lassan már nem összeesküvés elméletekről beszélhetünk hanem nyilvánvaló összeesküvésekről. Plakátokon, épületeken, zenei klipekben  filmeken, zenékben ...stb köszön vissza ránk a nagy terv. A globalizációs hadjárat, az új világrend születéséért. Bár a képlet még bonyolult és tán soha nem is tudjuk megfejteni de azokból az információkból melyek rendelkezésünkre állnak egy kis része megfejthető.
 

A kérdés mindössze annyi, hogy ezeket a jeleket miért nem veszik észre mások is? Miért élnek oly sokan a tudatlanság homályában? Miért hódolnak a fenevadnak ( nem vallási értelemben ) ilyen sokan, méghozzá úgy, hogy fogalmuk sincs arról, hogy kit is szolgálnak? 

A válasz talán egyszerű és kézenfekvő. Azért, mert így lettek programozva. Mint valami gép. Az ember gyermek korától kezdve ki van téve a hatalom manipulálásának és programozásának. Programoznak a tv-n az interneten az oktatási és nevelési intézményekben, plakátokon, koncerteken, sportesemények ( mint pl Olimpia ) megnyitó rendezvényein, videoklipekben, mozi filmekben azaz szinte mindenhol. 
Abban az esetben ha valaki észrevesz bizonyos összefüggéseket, érzi, hogy valami nincs rendben a világgal és ezen gondolatainak hangot ad általában hamar a kritika és az ellenségeskedés céltáblájává válik. 
Kedves olvasó az a szomorú helyzet, hogy mára az aki felvállalja az egyéni nézeteit és hangoztatja, hogy a világ, és a dolgok nem úgy működnek mint ahogyan azt a televízión látjuk, az hamar egyedül maradhat, és azt veheti észre, hogy hülyének nézik. 
Szerencsére azért egyre többen és többen vagyunk akik lassan de biztosan kiemeljük fejünket a homokból és meghallgatjuk ezeket a hangokat és szívünk mélyén tudjuk, érezzük, hogy igazak. 

A következőkben az elme programozásának művészetéről olvashattok.


Talán sokan emlékeztek az úgynevezett tudat alatti reklámokra. Elég nagy port kavart mivel ez egyszerű és gátlástalan manipuláció volt. Lényegében egy kép ismétléséről beszélünk amit oly rövid ideig mutatnak, hogy a tudat képtelen felfogni azt, de az agyunk elraktározza és értelmezi. Ezen képi anyagok a tudatalattinkat támadták meg és végeredményben úgy befolyásolta a gondolatainkat, hogy végül a kívánt hatást érjék el. A mozikban használták ezt,  film vetítés közben felvillant egy coca-cola vagy egy popcorn képe rajta egy egyszerű felirattal amely fogyasztásra utasított. Hivatalosan ezt mára betiltották. Én csak azon csodálkozom, hogy egyáltalán elismerték, hogy alkalmaztak ilyet. 

Ez a tudatalatti befolyásolás első kísérlete volt. Nos abban igazán egyet érthetünk, hogy ez egy veszélyes játék. Mivel fogalmunk sincs róla hogy manipulálnak, nem látjuk nem halljuk, nem vagyunk képesek felfogni és mégis befolyásolják a döntéseinket. Ha az ember elgondolkodik ezen akkor érdekes következtetéseket tud levonni. 
Itt érdemes megjegyezni, hogy bár negatívan használják/használhatják ezt fel elkennünk mind a mai napig, de lehet ennek egy pozitív oldala is. Amennyiben saját magadon alkalmazod a tudat alatti befolyásolást úgy sikereket is elérhetsz. 

De, hogyan is működik ez a féle programozás? Eléggé egyszerű, legalábbis az elmélete. Az egész dolog a tudatalattink és a tudatunk közti működésbeli különbségre épít. A tudatunk, ösztönös és tanult szűrőkkel van teli. Ezek szelektálják, feldolgozzák az észlelt információkat, mint például az érzéseket, hangokat, képeket, stb. Az tudatos elménk ezután pedig egy egyszerű mozdulattal elveti a számára érdektelennek, hamisnak ítélt dolgokat. Így ha valaki azt mondja neked, hogy szomjas vagy! attól te még nem leszel szomjas. 
A tudatalatti elménk viszont teljesen más lapra tartozik. A tudatalatti nem kérdőjelez meg semmit. Nem kételkedik. Felfog, észlel, feldolgoz és reagál. 
Szóval ha megkerüljük a tudatos elménket és azonnal a tudatalattiba juttatunk el egy üzenetet, lehetőleg minél többször, akkor az ott gyökeret ereszt és befolyásol bennünket. Befolyásolja az érzéseinket, gondolatainkat sőt, még a cselekedeteinket is.
A felvillanó üzenetek könnyedén megkerülik a tudatunkat és szépen a tudatalattinkat ostromolja. A dolog tökéletesen működik az üzenet olyan gyors, hogy esélyed sincs felfogni. Nem tudod elolvasni, raktározni, értelmezni. Igazából észre sem veszed. Nem úgy a tudatalattid. Azonnal felfogja és reagál rá. Tehát ha az üzenetben az áll, hogy vegyél üdítőt, akkor nagy esély van rá, hogy fogsz is venni. 
De ha az áll az üzenetben, hogy sikeres vagy! Egészséges vagy! Akkor azt el is hiszed és ez a része is működik. Tehát ez egy kétélű fegyver. 

Természetesen, hacsak nem magadra alkalmazod akkor nem fogsz találkozni, pozitív programozással  Mert akik ezeket alkalmazzák azoknak nem célja az, hogy te jól érezd magad. Teljesen más a céljuk.
És ez még csak a jéghegy csúcsa. 

Érezhető, hogy már ez is milyen komoly és valós félelmet kelthet az emberekben. Hirtelen nagyon sok kérdés rohanhat meg. Mit teszek magamtól? Mi az amit én valóban akarok és mi az amit csak elhitetnek velem, hogy akarom? És még számos hasonló kérdés ami az őrületbe kergethet. De biztosíthatok afelől mindenkit, hogy nem éri meg beleőrülni. Nem ér annyit az egész. De nem árt nyitva tartani a szemeinket és odafigyelni gondolatainkra. Na de haladjuk tovább mert sajnos ennél még van rosszabb is. 

 

Köztudott, hogy a II. világháború rengeteg kísérletnek volt a meleg ágya. Oroszországtól kezdve Németországon át egészen az USA-ig zajlottak a kísérletek. Szuper katona projektek, okkultista törekvések, szuper fegyverek és még sorolhatnánk napestig. Aztán véget ért a háború, és gőzerővel beindult a titkosszolgálati módszerek tökélyre fejlesztése. Míg a nagy Szovjetunióban az úgynevezett igazságszérum előállításán fáradoztak addig az Egyessült államokban egészen más vizekre eveztek és a tudatbefolyásolásnak más módozatait fejlesztették. Természetesen a kísérletek mindig nagy elővigyázatossággal a lakosság tudta nélkül zajlott, mivel azok természete nem igazán felel meg a morálnak. 

A CIA és a nemzetbiztonsági tanács kezdeményezésére 1947-ben beindul a titokban tartott kísérletsorozat, amit nemes egyszerűséggel "agymosásnak" nevezett tudatbefolyásoló technika kidolgozására indítanak. 
 
Útnak indul a  Project CHATTER ami még egészen hasonlatos a Szovjet mintára. Lényege, hogy olyan kábítószereket fejlesztenek ki amelyet aztán sikerrel lehet alkalmazni a titkosszolgálati ügynökökön és a munkájuk során ők maguk is használhassák másokon. Bár a dolog igazán hatékony volt a programot 1953-ban leállítják mert a fejlesztők nagyra törőbb terveket dédelgettek.



A sikereken felbuzdulva a CIA úgy dönt fokozza erőfeszítéseit a magatartás megváltoztatása és a tudatmanipuláció terén. E célra szület meg a BLUEBIRD. Indulását 1950-ben hagyják jóvá. A kísérlet alatt olyan eszközöket kutattak amivel úgy lehet kondicionálni a személyeket, hogy azoktól ne lehessen megszerezni titkos információkat  Továbbá fokozzák az adott személy kontrollját, növeljék az emlékezet kapacitását és végül, hogy ellenséges szolgálatok ne tudjanak ellenőrzést gyakorolni az alanyon. 
A program '51-től ARTICHOKE néven fut tovább ahol agresszív kihallgatási technikákat fejlesztenek ki, hipnózis és kábítószer alkalmazásával. '56-ra a program lezárul de a kifejlesztett technikákat mindmáig alkalmazzák.

MK-ULTRA a következő program melyet a CIA igazgatóhelyettese indít el 1953-ban. Az MK szó a "Mind kontrolle" angol-német elnevezésnek a rövidítése. Ezen programon számtalan volt náci orvos és tudós dolgozott. Akik itt kamatoztathatták és folytathatták a háborúban abba maradt munkájukat. így nem is igazán lepődünk meg a kísérletek kegyetlenségén és precizitásán. Hipnózis, LSD, pszichiátriai eljárások elektrosokk és minden létező hatékonynak vélt módszer bevetésre került. A cél mindössze annyi volt, hogy az emberi viselkedést sajátos kívánalmak szerint formálják át. 
Az ULTRA sorozat egyik projektje azonban áttörő sikert ért el. Sikerrel képeztek ki "alvó" ügynököket. E projekt az Operation SPELLBINDER nevet viselte és kulcsszavakkal való irányításra utal. Ezen ügynökök bizonyos kulcsszavak vagy szófordulatok útján aktivizálhatók egy ún. poszt-hipnotikus transzállapot után, azaz hipnózis utáni önkívületi állapotot követően. Feltehetően ilyen “mandzsúriai bérgyilkosok” („Mandzsúriai Jelöltek” vagyis „ártatlan elkövetők” akik nem emlékeznek tettükre) ölték meg a Kennedy testvéreket és John Lennon-t is. Egyes források pedig a guyanai Jonestown-t is összefüggésbe hozzák az MKULTRÁ-val, aholis Jim Jones ráhatására a Peoples Temple szektából 918 ember követett el egyszerre tömeges öngyilkosságot 1978-ban és a kongreszusi vizsgálatot végző Leo Ryan képviselőt is meggyilkolták a helyszínen...

 

"A CIA tudatmanipulációs kísérleteire a Church Committee (bizottság) derített fényt, melyet Frank Church szenátor indított el 1975-ben. A vizsgálatok szerint az MK ULTRA projekt több mint 149 kisebb tudatmanipulációs projektet fogott össze és legalább 44 amerikai egyetem és főiskola, 15 orvosi-vegyészeti kutatóintézet, 12 klinikai kórház és 3 börtön vett részt aktívan az MK ULTRA kísérletekben."

  

Érdekesség, hogy többek között a Rockefeller Bizottsági ülés hozta többek között nyilvánosságra az embertelen kísérleteket. Hivatalosan befejezték az ez irányú kutatásokat, ám számos leleplező állítja, hogy soha nem álltak meg a projektek, csupán leköltözött az egész a föld alá, és a MONARCH programozás lett az MK-ULTRA utódja. 
 
MONARCH

A MONARCH programozás létét hivatalosan sosem ismerték el. Az eljárást emberek elméjének irányítására fejlesztették ki. Civileken és Katonákon tesztelték. A módszerek rendkívül szadisztikusak, az eredmény pedig megdöbbentő: Totálisan irányított bábú, szolga. Akit bármikor, bármilyen cselekvésre fel lehet használni és amit csak kezelője parancsol neki, azt gondolkodás nélkül megteszi. Becslések szerint több mint 2 millió amerikai esett áldozatul a kísérlet borzalmainak. 

E technika tartalmazza a Sátáni rituális kínzás, a Disszociatív identitászavar elemeit. Felhasználja a pszichológia, idegtudomány és okkult rituálék kombinációját, hogy személyiségeket hozzon létre a szolgában amelyeket aztán ki-be tudnak kapcsolni és programozni a kezelők. 
A MONARCH az elme irányítását tűzte ki célul amit aztán szépen el is ért. A Monarch-szolgákat főleg szervezetek használják arra, hogy „balekokkal” hajtassanak végre műveleteket, akiket különleges feladatokra képeztek ki, és akik nem tesznek fel kérdéseket, nem emlékeznek tetteikre, és ha rajtakapják/felfedik őket, automatikusan öngyilkosságot követnek el. Ők a magas profilú gyilkosságok tökéletes bűnbakjai, a tökéletes jelöltek a prostitúcióhoz, szexrabszolgasághoz és a snuff pornográfiához. Ők ugyanakkor a tökéletes bábok előadóként a szórakoztatóipar számára is.

„Amit elmondhatok, az az, hogy hiszem, hogy mostanra a rituális kínzás programozás széles körben elterjedt, szisztematikus, nagyon jól szervezett magasan ezoterikus információ által, amely sehol sem publikált, nem volt semmilyen könyvben vagy talk-showban, hogy rátaláltunk ebben az országban (USA) és legalább egy külföldi országban.
Az emberek azt mondják: „Mi ennek a célja?” A legjobb tippem erre az, hogy ők (az elit) egy hadseregnyi „Mandzsúriai Jelöltet” akarnak, mentális robotok tízezreit, akik prostitúciót vállalnak, gyermekpornót csinálnak, drogokat fognak csempészni, részt vesznek nemzetközi fegyvercsempészetben, snuff filmeket fognak bevállalni, mindenféle nagyon jövedelmező dolgokat és végrehajtják a parancsokat (az elitét), hogy végül is a csúcson lévő megalomániások azt gondolják, hogy kreálnak egy Sátáni Rendet, ami a világot kormányozza.”
/ D. Corydon Hammond /

A név magyarázata

A Monarch elmeirányítást a Királylepkéről (Monarch butterfly, ang.) nevezték el – egy rovarról, amely hernyóként kezdi életét (ki nem fejlődött lehetőséget reprezentálva) és a bábozódás (programozás) ideje után gyönyörű pillangóként (Monarch-szolga) születik újjá. Néhány karakterisztikai vonás, ami a Királylepkére jellemző, szintén alkalmazható az elmeprogramozásra.
Az egyik fő oka, hogy a Monarch programozást a Királylepkéről nevezték el, az az, hogy ez a lepke megtanulja, hogy hol született (a gyökereit), és átadja ezt a tudást genetikailag az utódjának (generációról generációra). Ez az egyik kulcsállat, amely elárulta a tudósoknak, hogy a tudás genetikailag átadható. A Monarch programozás Illuminati és náci célokra épül, hogy alkossanak egy Mesterfajt, részben genetika által. Ha a tudás genetikailag átadható (márpedig átadható), akkor fontos, hogy olyan szülőket találjanak, akik átadhatják a „megfelelő” tudást azoknak az áldozatoknak, akiket Monarch programozásra választottak ki.
 

Amikor egy ember elektrosokk kiváltotta traumán megy keresztül, bizonyított a „könnyűfejűség” érzése, mintha az ember lebegne vagy szálldosna mint egy pillangó. Van egy szimbolikus vonatkozása is az átalakulásnak vagy metamorfózisnak, ami ezzel a gyönyörű rovarral történik: hernyóból bábbá (alvás, inaktivitás), majd pillangóvá változik, mely visszatér eredetének pontjára. Ilyen a vándorlási minta, ami ezt a fajt különlegessé teszi.

Hogyan csinálják?

Nos a programozók intenzív traumáz okoznak, kínzással, elektrosokkal, szexuális zaklatással és elmejátszmák használatával. Mindezzel arra kényszerítik az alanyt, hogy az disszociáljon* a valóságtól.
(* Természetes válasz némely emberekben amikor kibírhatatlan fájdalommal szembesülnek  A mentális disszociáció lehetővé teszi a kezelők számára, hogy leszakadt személyiségeket kreáljanak az alany pszichéjében. Ezek aztán programozhatok.)

„A trauma alapú elmeirányítást úgy lehet meghatározni  mint szisztematikus tortúrát, ami leblokkolja az áldozat tudatos feldolgozó képességét (fájdalom, terror, drogok, illúziók, érzékmegvonás, érzéktúlstimulálás, oxigén-megvonás, hideg, forróság, körbeforgatás, agystimuláció és néha halálközeli élmények által), és azután szuggesztiót és/vagy klasszikus és operáns kondicionálást alkalmaznak (következetesen jól megalapozott viselkedésmódosító elvekkel) hogy beültessenek gondolatokat, irányelveket és észleléseket az elme tudattalan részébe, gyakran újonnan alakult trauma-kiváltotta személyiségekkel, amik arra kényszerítik az áldozatot, hogy úgy tegyen, érezzen, gondolkodjon vagy észleljen dolgokat, hogy azok a programozó céljainak megfeleljenek. A cél az, hogy az áldozat tudatosság nélkül kövessen irányelveket, ide értve olyan cselekedetek végrehajtását, amelyek nyilvánvalóan durván sértik az áldozat (Monarch-szolga) morális elveit, spirituális meggyőződését és szemben állnak akaratával.
Az elmeirányító programozás installációja az áldozat disszociatív képességére támaszkodik, amely lehetővé teszi új leszakadt személyiségek létrehozását, amelyek “megtartják” és „elrejtik” a programozást. A már disszociatív gyermekek a programozás elsőrangú „jelöltjei”.”
/ Ellen P. Lacter /
Alább egy felsorolás olvasható a kínzásokról amivel elérhető a disszociáció:
 
  • Szexuális kínzás és tortúra
  • Dobozokba, ketrecekbe vagy koporsókba zárás, élve eltemetés (gyakran nyílással vagy cső használatával az oxigénhez jutásért)
  • Korlátozás kötelekkel, láncokkal, bilincsekkel stb.
  • Majdnem megfullasztás
  • Hideg és forróság szélsőségek, beleértve jeges vízbe merítés és égető vegyi anyagok használata
  • Megnyúzás (csak a bőr felsőbb rétegeit távolítják el, amennyiben élve akarják hagyni az áldozatot)
  • Körbeforgatás
  • Vakító fény
  • Elektrosokk
  • Sértő testnedvek és testi anyagok kényszerített megetetése, mint pl. vér, vizelet, széklet, hús stb.
  • Fájdalmas pozíciókban fejjel lefelé fellógatás/akasztás
  • Éhség/szomjúság
  • Alvásmegvonás
  • Nyomás súlyokkal és eszközökkel
  • Érzékelés-megvonás
  • Drogok illúziók, zavarok és emlékezetkiesés létrehozására, gyakran intravénásan, injekcióban adva
  • Mérgező vegyszerek etetése vagy intravénás beadása, beleértve kemoterápiás ágenseket is, hogy betegségeket vagy fájdalmakat idézzenek elő
  • Végtagok húzása vagy kificamítása
  • Kígyók, pókok, kukacok, patkányok és egyéb állatok alkalmazása, hogy növeljék az undort és félelmet
  • Halálközeli élmények kiváltása, főleg fullasztással vagy fojtogatással, azonnali újraélesztéssel
  • Kényszerítés kínzás végignézésére vagy végrehajtására, emberek és állatok kínzására és feláldozására/feláldozásának végignézésére, általában késekkel
  • Kényszerítés gyermekpornográfiában és prostitúcióban való részvételre 
  • Megerőszakolás, hogy az áldozat állapotossá váljon; ezután a magzatot rituális felhasználásra abortálják, vagy a csecsemőt elveszik rituális feláldozásra vagy Monarch-szolgává tételre
  • Spirituális kínzás, hogy az áldozat azt higgye, hogy megszállták, zaklatják és belülről irányítják démonok és/vagy rossz szellemek
  • A zsidó-keresztény hitvilág és szolgálat megszentségtelenítése; felajánlás a Sátánnak vagy más istenségeknek
  • Kínzás és illúzió meggyőzni az áldozatokat arról, hogy Isten gonosz, mint például meggyőzni egy gyermeket arról, hogy Isten megerőszakolta őt
  • Műtétek végzése kínzás és kísérletek céljából, vagy olyan észlelések kiváltása, melyben az áldozat fizikai vagy spirituális bombákat vagy beültetéseket észlel
  • A család, barátok, szerettek, kedvencek stb. bántalmazása vagy bántalmazásukkal való fenyegetés, hogy engedelmességet erőszakoljanak ki
  • Illúzió és virtuális valóság használata, hogy összezavarják az áldozatot és hihetetlen körülményeket gyártsanak
 

A Monarch elmeirányító programozás alapja hogy különböző személyiségeket vagy személyiségrészeket lehetséges alkotni, amiket alternak neveznek, amelyek nem tudnak egymásról és amelyek elfoglalják a testet más-más időpontokban. Az amnézia-falak, amiket a traumák építenek fel, a titkosság védőpajzsát alkotják, ami megvédi a programozókat a lelepleződéstől és megakadályozza az alapszemélyiségeket (front alterek) - akik nagyrészt uralják a testet - abban, hogy megtudják, hogyan és mire használják az altereik Rendszerét. A titokpajzs lehetővé teszi a szektatagoknak, hogy más emberek körül éljenek és dolgozzanak és totálisan lenyomozhatatlanok maradjanak. Az alapszemélyiségek csodálatos keresztények lehetnek, míg a mélyebb alterek a lehető legrosszabb sátáni szörnyetegek lehetnek, amit csak el lehet képzelni – Dr. Jekyll/Mr. Hyde effekt. Nagy tétje van annak, hogy megőrizzék a titkait annak az ügynöki hivatalnak vagy okkult csoportnak, amely a szolgát irányítja. Az ilyen típusú programozás sikerességi aránya nagy, de amikor elbukik, a hibáktól halál által szabadulnak meg. Minden trauma és kínzás célt szolgál. A kísérletezések és kutatások nagy része azért folyt, hogy rájöjjenek, mit lehet, és mit nem lehet megtenni, elérni. Kimutatások készültek, hogy egy adott testsúllyal egy adott életkorban mennyi kínzást lehet elviselni anélkül, hogy a kínzott belehalna.


 
A kemény trauma miatt, amit elektrokonvulzív terápiával (elektrosokk), szexuális bántalmazással és egyéb módszerekkel érnek el, az elme az alapjától széthasad váltakozó, különböző személyiségekre. Korábban Többszörös Személyiségnek nevezték, ma Disszociatív Identitászavar a neve és a MONARCH programozás alapja. Az áldozat elméjének további kondicionálását hipnotizmussal, „double bind coercion” logikával (amikor egymásnak ellentmondó tényeket egyszerre kommunikálnak az ember felé, ezzel zavart, bénultságot okozva), fájdalom-öröm felcseréléssel, étel- ital- alvás- és érzékelésmegvonással, különféle drogokkal, amik megváltoztatják az agyfunkciókat fejlesztik tovább. A disszociációt így az alany traumatizálásával érik el, szisztematikus kínzást és szörnyűséges okkult rituálékat használva. Ha megtörténik a hasadás a személyiség eredeti magjában, akkor egy „belső világot” lehetséges kreálni, és az alszemélyiségeket be lehet programozni olyan eszközök használatával, mint a zene, filmek (különösképp Disney-produkciók) és tündérmesék. Ezek az audiovizuális segédletek tovább tökéletesítik a programozási folyamatot ábrákat, szimbólumokat, jelentéseket és koncepciókat felhasználva. 
A megalkotott alterek ezután indítószavakkal érhetők el vagy szimbólumokkal, amiket a programozó az alany pszichéjébe programozott. Néhányat a leggyakoribb belső képek közül az irányított elméjű szolgák a Kabbalista Élet Fájának (Sephiroth), fáknak, végtelenített hurkoknak, ókori szimbólumoknak vagy betűknek, pókhálóknak, tükröknek, megrepedt üvegnek, maszkoknak, váraknak, labirintusoknak, démonoknak, pillangóknak, homokóráknak, óráknak és robotoknak látnak. Ezeket a szimbólumokat gyakran beillesztik a populáris filmekbe és videókba, két fő okból: hogy érzéketlenné tegyék a társadalom legnagyobb részét ezek látványára, tudatalatti és neurolingvisztikus programozást használva, és hogy szándékosan felépítsék az alapprogramozáshoz szükséges specifikus indítókat és kulcsokat a rendkívül befolyásolható MONARCH-gyerekek számára. Néhány film, amit a Monarch-programozáshoz használnak: Óz, A csodák csodája, Alice Csodaországban, Pinocchio és Csipkerózsika.
Az Ózt a Monarch programozók a szolgáik programozására használják. A moziban lévő szimbólumok és jelentések indítókká válnak a szolga elméjében, könnyű hozzáférést lehetővé téve a szolga elméjéhez a kezelő által. A popkultúrában gyakran használnak némiképp burkolt utalásokat/hasonlatokat az Ózból és az Alice-ből, amik Monarch programozásra utalnak.
 
A szolga minden esetben egy bizonyos értelmezést kap a film történetéhez, hogy ezzel finomítsák tovább a programozást. Például, ha a szolga az Ózt nézi, megtanítják neki, hogy „valahol a szivárványon túl” van a „boldog hely”, ahová a disszociatív trauma szolgáknak menniük kell, hogy elmenekülhessenek a rájuk mért kibírhatatlan fájdalom elől. A film használatával a programozó arra bátorítja a szolgát, hogy „menjen túl a szivárványon”, vagyis disszociáljon, ezáltal hatékonyan elkülönítve az elméjét a testétől.

A hipnotista könnyebben hipnotizálhatja a gyereket, ha tudja hogyan kell ezt csinálni kis gyerekekkel. Az egyik hatásos módszer az, hogy azt mondja egy kisgyereknek, hogy „képzeld azt, hogy egy kedvenc TV-műsorodat nézed”. Ezért olyan fontosak a Disney-műsorok és más show-k a programozók számára. Ezek tökéletes hipnotikus eszközök arra, hogy a gyerek elméje a megfelelő irányba disszociáljon. A programozók szinte kezdettől fogva használtak filmeket, hogy megtanítsák a gyerekeknek a hipnotikus forgatókönyveket. Gyerekek esetében a hipnotikus folyamathoz szüksége van a filmekre a programozóknak.
Ha a hipnotista megengedi a gyereknek, hogy a gyerek a saját képi világát találja ki, akkor a hipnotikus hatások erősebbek lesznek. Ahelyett, hogy megmondaná a gyereknek egy kutya színét, inkább megkérdezi tőle, hogy milyen színű a kutya. Ekkor mutatják a filmeket és könyveket a gyerekeknek, hogy a megfelelő irányba kormányozhassák az elméjét. A legtöbb Disney-filmet felhasználják programozáshoz. Némelyik kifejezetten az elmeirányításra lett kifejlesztve.
Disney Miki egerének jelentős szerepe van a Monarch-programozás szimbolikájában. A populáris kultúrában a Miki egér füles fejfedő gyakran utal a Monarch programozásra, főleg ha egy szem hangsúlyozással jár együtt. Divat és sztárfotókon, videoklipekben lehet találkozni vele
A kutatások és pénzek, amiket a Monarch projektbe fektetnek, ugyanakkor nemcsak az irányított elméjű szolgákra alkalmazottak. Sok programozó technika, amiket ezekben a kísérletekben tökéletesítettek, a tömegekre is alkalmazva van a tömegmédia által. Fővonalbeli hírek, filmek, zenei videók, reklámok és tv-showk fogannak, a legfejlettebb adatokat felhasználva, amiket valaha is összeállítottak, hogy hassanak az emberek viselkedésére. Ezekből nagyon sok a Monarch programozásból ered.

Ez így első nekifutásra kemény és zord képet fest elénk. Mindenki eldöntheti mit tart igaznak és mit nem, de mindenképp érdemes elgondolkodni egy kicsit. ugyanis a Monarchon kívül a többit hivatalosan is elismerték. A monarch szolgák pedig az NWO (Új világrend) gerincét alkotják.

Végezetül pedig egészségben, sikerekben és ébredésben gazdag boldog új évet kívánok.


10 megjegyzés:

  1. wow! Nagyon érdekes lett, elég sok infót sűrítettél ebbe az írásba és nagyon sok érdekes dolog is kiderül belőle!

    A Disney a legalja, mindig is utáltam, már gyerekként is az összes vackot, amit kidobtak...sosem bírtam..:S Ide még érdekes azt hozzátenni, hogy az ózban játszó Dorotthy- azaz Judy Garland-ot skizofrénia miatt - a film után valamennyivel- elektrosokkal kezelték- és egy két lábon járó kis zombi lett belőle..:( Akár már csak ez a tény is bizonyíték, hogy a kis Judy-t is felhasználták, és biza kezdett szétesni az elméje, vagy próbálták másra is felhasználni elektrosokkal...ki tudja

    akit érdekel egy régi cikk az elektrosokkról: http://mortemaeternus.blogspot.hu/2010/03/neocrysis-ect-az-orvostudomany-80-eve_10.html


    Creeper nagyon tetszett az írásod, én várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó hát köszönöm a dicsérő szavakat :D
      Nem lepődnék meg rajta amúgy ha azt a szerencsétlent is használták volna. A Disney meg... nos az is megér egy misét.

      Törlés
  2. Először a Coca-Cola/Pepsi teszt jutott eszembe a cikkedről. :D A lényeg az volt, hogy először bekötött szemmel kellett igyanak az alanyok a két kólából, és megkérdezték, melyik a jobb. Mindegyik a Pepsit mondta, aztán amikor levették róluk a kendőt és úgy kellett kiválasztaniuk, egyértelműen a Coca-Colát választották, mindenki. :D
    A másodikra pedig az Eredet film ugrott be : "elültetnek egy gondolatot, ötletet":D Na jó, hablatyolok itt pluszba, jó cikk lett, érdekes volt! :D
    Evie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az eredet nagyon jól közelíti meg ezt a témát. Örülök hogy nem untad el magad a cikk felénél :) A szóban forgó colás teszttel eddig még nem találkoztam. Érdekes. Kíváncsi lennék, hogyan érték el abban a szituációban a kívánt hatást.
      Nyugodtan írj nem hablaty ez!

      Szép napot!

      Törlés
  3. Sokat hallottam már a "monarch-programozásról", de még sosem olvastam róla ilyen részletesen. Személy szerint elég hihetetlennek tartom, hogy valaki ilyes módon kínozzon embereket. Egyszeruen képtelen vagyok elhinni, hogy ilyesmire bárki is képes legyen :/
    Remélem, hogy nem igaz... bár csak remélni tudom :)
    De amúgy nagyon jó lett a cikk, mindig is érdekelt ez a téma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos mint mondani szokás a remény hal meg utoljára.
      Igazán örülök, hogy megtaláltad itt ami érdekelt, és, hogy tettszett a cikk.

      De sajnos azt kell, hogy mondjam; az emberi kegyetlenség határtalan. Számtalanszor megesnek durva esetek, most is, régen is, no meg az előtt is. Gondolj Inkvizíció, Kínvallatás, Lobotómia, különböző gyilkosságok...stb. Egyes embereknek a kegyetlenség és az embertelen viselkedés, valamint a szadizmus hajlamok kiélése, pont olyan hétköznapi mint ahogy mi megiszunk egy pohár vizet... elszomorító.
      Úgyhogy ha az embereken múlik ennél durvább szituációk is léteznek.

      Szép napot.

      Törlés
  4. Érdekes cikk lett, gratulálok!

    Érdekes a téma, elég sok infót összegyűjtöttél.

    Ehhez a témához "sajnos" nem értek, viszont máshoz meg igen, úgyhogy bocsi, de szólok, hogy van a cikkben egy apró tárgyi tévedés. A Kabbalista Élet Fájának nem Sephiroth a neve, hanem Ezt Chaim. A Sephiroth, azaz a szefírák (egyes számban szefíra), az Élet Fájának részei, összesen 10 ilyen szefíra van. A szefíra szó egyébként "isteni kiáramlást", "isteni megnyilvánulást jelent". Lényegében a spirituális fejlődés és a világ teremtésének állomásai. A 10 szefírát köti össze a 22 ág, a 22 héber betű.

    Nah, de nagyon elkezdtem órát tartani. :D Ennyi a lényeg és tényleg bocsi, nem akartam beszólni, csak a pontosság az egyik idióta vesszőparipám. :D

    Szép napot nektek! :)

    Darien ShizenShisai

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a gratulációt.
      Igen. Ennyire mélyen nem ismertem a kabbalista élet fát és sephirothjait. Ennek ellenére mindig tanulok valami újat. :)
      Erre szoktam mondani, hogy tévedni emberi dolog.

      Számomra is fontos a pontosság, ezért is köszi a kis javítást.

      Törlés
  5. Na, ezt is sikerült végre elolvasnom. Remek, részletes. Ezzel kapcsolatosan a Piros Pirula Projekt oldalán olvastam, de ott inkább egy elnagyoltabb összefoglalóról volt szó és Walt Disney meg a programozott emberek és az eredetről írt anno a szerző. Reméltem, h majd viszi valaki tovább a stafétát miután én befejeztem itteni tevékenységemet. Nem kellett csalódjak. További sok sikert az ébresztgetésben.

    "kamupók"

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a Vanish és Calgon reklámok alatt is vetítenek képeket...:)))

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: