2011. december 8., csütörtök

nE0.cRYsis: Pokoli testvérek



Sziasztok!


Sajnos kicsit le vagyok maradva saját magamtól, mivel most jöttem ki a betegségből és le vagyok gyengülve- csodás módon egy nap alatt sikerült elkapni egy bacit és hurrá- megint beteg vagyok, lázas és a többi ami kell...

Úgyhogy miközben "fájok" késő este, mivel is tölthetném a hajnalomat, így szarul, egyedül és természetesen a hajnali 5 órás felébredés- munkába menés előtt? Hajnali egy..kettő lesz mire fürdöm...hagyom is a picsába inkább! Gondoltam így írok nektek valami kis mocskosat, pont ahogy szeretitek- úgyhogy jöjjön egy kis emberi mutáció! Azt nagyon csípitek, nézni ahogyan mások szenvednek! Tudok ám mindent, mire kattintoltok, az okosságokra nem, a genyózós, baszós, és mutánsos dolgokra meg ugrotok! Hát ilyen világot élünk- épp ahogyan szeretitek!



Úgyhogy csillapítom is degenerációitok,
jöjjön ma estére egy kis szörnyűség.


Saját cikkem kell hogy megemlítsem, mely a polimelia-ról szólt anno, amit ITT láthattatok. Aki lusta, vagy mert pár képen kívül csak néhány mondatot talál még erről a betegségről, annak idézem:



"A polymelia, azaz más néven a sokvégtagúság, melyben szenvedők több végtaggal rendelkeznek, mint normális társaik. Ezek a végtagok csökevényesek és deformáltak. Általában a sziámi ikrek fejlődési zavara okozza, mely során az elhalt iker a másik testében szívódik fel, kivéve azt az egy-kettő végtagot, esetleg testrészt. Ezt hívják még esetlegesen fetus in fetu-nak, azaz magzat a magzatban a szó szerinti jelentése, vagy pedig ikerszarkóma néven is ismerhetjük. Rengeteg gyermek születik így, többségüket műtéttel próbálják kezelni, akár már a születést követően is." Tehát fetus in fetus, teccik érteni?


Tehát míg nevettetek a töppedt ikerszarkómásnak nevezett nővéren a South Parkban, vagy éppen fostatok Voldemorttól, ahogyan Mógus tarkójában rejtezett az vala a HP első részében- nos itt meg kell jegyeznem és elkeserítenem a fanatikus HP rajongókat, Rowling néni fasza kis beteg agy kreálmánya egy létező dolgon alapult...azaz egy muki tényleg nevelgetett egy arcot a tarkóján! Ritka az orvostudományban, de van egy pár példa azért, hogy néha meg lettek mocskosul viccelve az emberek a teremtés ama csodálatos pillanatában, amikor is az emberben osztódnak a kemikáliák, kinek több jut, kinek kevesebb- valakinek jut ez meg az, van akiken nem. És vannak azok, akik többet is kaptak, mint amennyit szerettek volna...itt is igaz a nagy igazság: a kevesebb néha több!


Ki volt ő? (Tudjukki xD)
Mármint akinek így kellett élni?
Nos ő nem más, mint Edward Mordrake.

ááhh...már annyira betegek vagytok,
és annyira alacsony az ingerküszöbötök,
hogy semmitől nem rettentek vissza-
és ez a kép már nem is jó nektek..
.akarjátok az igazit látni?

Biztos??

Tessék!
Rakjátok ki háttérképnek!


Nos Edward Mordrake egy 19. szd-i angol, jómódú arisztokrata volt, akit gyermekként rejtegettek, majd huszonévesen társasági életet élvén nagyon megkedvelték őt. Rejtegette persze a kis titkát, de élvezte a népszerűséget- nem is volt buta fiú, tudós jellemű, érdeklődő, fogékony mindenre, hangszereken játszott és jó modorú volt. Egy nap azonban kiderült a turpisság, és fény derült a torz arcra, ami a tarkójából nőtt ki. A fiú azt állította beszél hozzá a testvére, de ez lehetetlen, hiszen nem volt nyelő- és légcsöve sem. Mivel folytatta társasági életét, így sokaknak sikerült sokszor megfigyelniük az arcot, azt nyilatkozták, hogy az sokszor követi tekintetével az előtte elhaladóakat! És megannyiszor gunyoros mosolyra húzta a száját is! A fiú továbbra is állította az igazát- hogy beszél hozzá, és mocskos és agresszív dolgokat sugdos neki! Ennek az lett végül a következménye, hogy fejbe lőtte magát, a tarkóján levő fej homlokán keresztül lőtte szét az agyát, és végrendelkezett, hogy halála után távolítsák el az arcot a tarkójáról és semmisítsék meg, pusztítsák el, nehogy önálló életre kelhessen!

Jóféle sztori mi?
Teccet- nem teccet?
Nem volt elég?




Akkor tessék, ti kis telhetetlenek:


Ismeritek Bill Dax-ot? Nem? Akkor ideje megismerkednetek egymással! Fiúk-lányok: Bill Dax esete majdhogynem egyedülálló, ugyanis szegényke az ikertestvérével úgy született, hogy a feje teljesen összenőtt a parazita fejével! Ergo a feje, arca jobb oldala az övé, míg bal oldala ikertársáé volt! Sőt- középen kialakult egy harmadik szemük is és két orruk volt! Bill kerülte az embereket, majd fejbe lőtte magát- méghozzá a harmadik szemén át...






Rengeteg sziámi ikerpár él a nagyvilágban és ez a jelenség, amikor a fejen helyezkedik el a parazita, nagyon ritka az orvostudományban. Meg kell említenünk még Csang Tzu Ping-et is, akinek arcán megfigyelhetőek a testvér arcmozgásai is, ugyanis Csang-nak az arcán testvére haja, állkapcsa és fogazata volt megtalálható az arcán!

tehát így mosolygott Csang tesója:




Ha még mindig nem lett volna elég mára, ajánlok nektek egy nagyon kis frankó történetet, gyerekkorom egyik kedvenc részét, miből másból, mint a Mesék a kritából-ból! A hasbeszélő nem is hasbeszélő, csak van egy gonoszka szarkómás ikertestvére, aki negatív és gyilkol majd a testvére életére tör...Ugye hogy egyből felkelti az ember figyelmét? Tessék kérem!



Remélem tetszett nektek a Kriptaőr meséje
a csúnya gonosz szarkómás parazitáról!

Jó éjszakát és legyenek szép álmaitok!

4 megjegyzés:

  1. ehheheehee
    van egy olyan rész is amúgy, amikor egy kétarcú ember szerepel benne és összebaszik egy 4000 éves múmia lánnyal és gyerekük születik--és ő a kriptaőr!! csak elég uncsis az a rész, és elég kevés morbid dolog van ezen kívül..:D:D

    VálaszTörlés
  2. LOl ez nagyon tetszett ami még ilyen az Takashi Miike Imprint című filmje csak abba van mindenféle gore-ság is :DDD

    Nagyon tetszett, még jó hogy nekem nincs ilyenem XDDD

    VálaszTörlés
  3. Én kész vagyok ettől a témától is. Valamiért az emberi deformitás nem igazán vonzz. Hogyan bukkansz rá ezekre a témákra Neo? Leginkább a gonosz iker szindróma az amit érdekesnek találok a témában. Mindegyik ilyen torz ember akik magukban hordozták testvérük egy részét beszámolt arról, hogy a másik fele kommunikál vele és gonosz dolgokra buzdítja őket, vagy csak kivételes esetekről volt szó?

    VálaszTörlés
  4. Jóó kis cikk volt, nem rég olvastam a témáról. A Mordrake eset nagyon durva, hihetetlen, hogy igaz!
    Köszi a cikket!

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: