2011. december 21., szerda

nE0.cRYsis: FELHÍVÁS!

Kedves Szerkesztőtársak, Olvasóink.

Talán többen hallottátok már hogy lehúzzuk a rolót!
Nos ez nem igaz! :D
Viszont megcsap hamarosan titeket a változás szele,
mert ez UNALMAS!

Hogy mi?! 
Részletezzem?
Na jó!


Először is! Kedves inaktív szerkesztőtársak! Megértem én, hogy itt a karácsony, az ünnepek és a többi...De a legtöbb kedves szerkesztő több mint egy hónapja inaktív! Igaz én is elég offon voltam a héten, kórházban voltam és igen súlyos betegségem van, amiről majd talán írok cikket- DE most ez nem fontos, hanem az, hogy az inaktív szerkesztők kapnak egy hetet (hét napot gyengébbek kedvéért) hogy elfogadható kifogást és mentséget kerítsenek arra, miért nem jutott egy, kettő vagy ennél több hónapjuk arra, hogy egy betűt is ideokádjanak, mert innentől kezdve én nem tolerálom ezt a hozzáállást!

Lehet szörnyülködni, de inkább kapjátok be a faszomat!  ^_^


Tehát 2011. december 28-ig küldhetitek az e-mail címemre (kint van nyilvános a  profilomban), vagy pedig PAKK-ot kaptok! Láthatjátok, hogy kezd elpangani a blog, és nem segít ezen a jelenlegi szerkesztők lustasága, sőt inkább generálja a hullaszagot, hogy folyamatosan 2 max 3 szerkesztő pötyög be valamit, pedig nekik sem habostorta az élet!

A totális inaktivitást nem nézzük el továbbra, felfoghatatlan, hogy még kommentek szintjén sem toljátok ide az arcotokat, sőt! Még a belső bejegyzéseket sem nézitek! December első napján kikerült egy felhívás, amire kértem reagáljatok- erre kettő darab szerkesztő reagál- igaz napok múlva de reagál és megbeszéltünk néhány dolgot!!! A többiek ezek szerint szarnak bele a dolgokba. Káin a felhívásom előtt elméletileg többször is érdeklődött, hogy mi a fene van veletek, és mindenkinek véges a türelme. Ő már nem akarta jártatni továbbra is fölöslegesen a száját, így most rajtam a sor, de én viszont ultimátumokkal játszom!


Tehát akik egyelőre maradnak: Káin (őt megtalálhatjátok a személyes blogján is), kamupók és Meradee szóltak, hogy most nem alkalmas nekik személyes okokból, Line kicsit turbózzon és száraz dolgok helyett érdekesebbek a saját élmények és nézőpontokból való megközelítés- így írj inkább, és Zombiekatie, ne fossál, írjál bátran mert most nekünk kell tartani a frontot! Nos tehát aki nem látta a nevét, elgondolkozhat, vagy magára vethet borsót- búzát, hogy miért is van itt a neve- érdekesnek gondolta talán az írásait, mégsem ossza meg azt másokkal, vagy lehet nem is oly érdekesek, vagy lehet nincs elég spiritusz az illetőkben?

Valószínűleg erre a felhívásra sem lesz jelentkező, de akkor kérem ne kelljen már utánatok szaladgálni... több hónapja ide sem bagóztok kedveseim, úgyhogy ne tessék meglepődni, ha be szeretnénk lépni mondjuk 3 hónap múlva és nem tudnánk esetleg talán...


Szóval lehet kurva anyázni és a többi... de szeretném ha kissé aktívabbá varázsolnánk ezt a blogot, akkor legyünk mi magunk is aktívak és naprakészek. Ugye a tarlót is le szokták égetni, hogy utána friss aljnövényzet sarjadjon. Úgyhogy így kezdődik meg itt is a tarló égetése.



Valamint hamarosan névtelen- nemtelen- arctalan- szagtalan szavazást hirdetünk itt a blogon, közvélemény kutatás céljából, hogy a kedves olvasók miért nem hajlandóak kommentelni és részt venni a közösség építésében, beszélgetést kezdeményezni, vagy elbeszélgetni egy- egy témában! Kicsit uncsi az is, hogy egy- egy poszt alá senki, vagy a minimális létszámú aktív szerkesztők kommentelnek csupán. Na menjetek facebook-ozzatok egy kicsikét isike meg munkácska előtt- én meg mindenkinek beírtam egy fekete pontot! (magamnak is...)

Valamint csókoltatom az érdeklődő leányokat, hogy felvettem a kapcsolatot a jedi mesterekkel, hogy megfelelően szexuálisan- csodaszépségesen megszuperáljam nektek az előző posztok random cikkajánlóját és sikamlósan könnyed elérését az egyszerűség jegyében Jézus Krisztusunk földi hamvait is megszégyenítő  és megtestesítő HTML alakjaiban! Na jó annyira fasza talán nem lesz- de igyekszem! :P 

És kedves itt maradt/maradó szerkesztők, új szövegszerkesztővel találkoztok, mert az előző egyáltalán nem működött- legalábbis nekem nem- így az új faszányosabbat használhatjátok, ami annyival faszább pl. hogy a képeket simán Ctrl-lal kijelölitek és egyszerre hozzáadhatjátok és feltölthetitek, nem kell egyenként!

Mindenkinek váljék egészségére a poszt, és jó éjszakát!

31 megjegyzés:

  1. Búúúúú ! Na kíváncsi leszek mi lesz! :))) Várom a szavazást és köszi hogy írtál pedig tudom sok bajod van, nekem már totál elment a kedvem ettől a blogtól :(

    VálaszTörlés
  2. : ) Én még régebben írtam Káinnak egy levelet( megkapta, nem kapta, fogalmam sincs... - nekem azt jelezte a mail, hogy kézbesítve volt -), abban leírtam, hogy iskola miatt (Erdélyben kicsit másképp van a suli, ugyanis négy hónap alatt minden tantárgyból(20) kell legyen hat jegy...ráadásul ingázom egyik városból a másikba.:) Nem írtam részletesen mailbe, de most itt megteszem, ugyanis nem tudok belépni a fiókomba..:) Szóval elnézést, de nekem aztán egész napos rohangálás, plusz programok, plusz javítás ( mert bizony így is muszáj- a suli nekem pedig fontos, így első helyen van ) mellett nem igazán volt kedvem postolgatni. :) Még akkor elmondtam Káinnak, mi lesz a következő cikkem( cikkeim mik lesznek), melyek azóta is félkészen várnak arra, hogy folytassam őket :)
    Szóval még egyszer elnézést, ha megértitek, akkor rendben, azt is elfogadom, ha "kiraktok" a blogról (lehet jogos, lehet nem) : ) nycxsuicide (Evelyn) voltam :)

    VálaszTörlés
  3. (Ha válaszoltam rá akkor meg elfelejtettem hogy írtál).

    VálaszTörlés
  4. Nos igen velős volt és egyértelmű. Nálunk a munkahelyen kissé húzós volt ez a hónap és még a hónap vége is az (heti 1 szabadnap)... ha pedig a januári beosztásom is ilyen lesz, akkor lehet visszaminősíttetem magamat olvasónak inkább...

    VálaszTörlés
  5. :) Nem válaszoltál Káin, és furcsálltam is, pedig figyeltem a fiókom :( Pedig tényleg írtam, akár be is bizonyíthatom, az elküldött levelek listáján van :S

    "Szia Káin! : )

    Sajnos nem tudok máshol szólni, csak itt! Ne haragudj, hogy nem jelentkeztem eddig, csak suli miatt nincs időm még géphez sem jönni : ( Nem szeretnék kilépni Mortemről, szólni akartam neked, hogy én nem tűnök el sunyiban, és továbbra is gyarapítani szeretném a Mortem közösséget, csak mivel nálunk előbb van félév vége, és majd' egy hónapos a Karácsonyi "vakáció", nagyon be van sűrítve a programom (félévik, különórák, iskolai órák, plusz ingázások és egyéb problémák)...Így nem fogok tudni cikket írni egy ideig. Amint lesz időm megírni, az Addison kórról dumálok majd, meg filmajánlót hozok természetesen! Még egyszer ne haragudj! : ) Szép napot!"

    Ez volt a levélben, ha gondolod, le is fényképezem neked, hogy mikor küldtem illetve, tartalmilag is ellenőrizheted! : ) Még egyszer elnézést kérek!

    Evelyn

    VálaszTörlés
  6. Evelyn:
    ...erre mondják, hogy annyit vállalj el, amennyivel el is bírsz- igaz egy madaras hasonlattal...
    Iskolába jársz és meg is értem hogy az fontosabb.
    Szerintem nem kell ennyire túlkapni...elhiszi mindenki hogy elküldted. De attól még ugyanaz a szitu azóta is. És akkor nyári szünetben fogsz posztolni? Mert ennyivel minden diákot és embert bevehetnénk, aki amúgy OFF de majd egyszer valamikor ír talán a valamiről..

    A közösséget meg egyelőre nem emlegetném, volt- már nincs. Ezt szeretném újra felépíteni, egy erős, aktív, poénos és geczi bandával, aki csalafinta és perverzen intellektuális és nyitott egyedekből áll.

    Én meg dolgozok 7 napból 6-on, meló után kórházba rohangálok, háztartás miegymás ezekután még gondoljak a magán életemre is stb stb- de arra van időm amire szakítok! Most nem írtam én sem, mert jönnek az ünnepek és rohangálás van napestig. De burjánzanak az ötletek a koponyámban, és ami ott megfogan, az biz meg is születik vagy így vagy úgy.

    Arra van ideje az embernek amire szakít időt.

    De a felhívást legalább észre vetted, ha az előzőt nem is. Ezzel előnyben vagy a többiekkel szemben! :D

    Engem kurvára faszán meg lehet győzni észérvekkel, de ez például nem volt az. A suli az első- vili.

    Én megértem, mindenkinek vannak problémái, de pl az ide magukat elkötelező emberek semmit sem tesznek le ide az asztalra. És a mortemet fel kell dobni és langymeleg híg fossal nem lehet, érdekes ütős dolgok kellenek.

    Régen jöttek a cikkek miatt is, de a közösség a kulcs mert az emberek beszélgettek egymással és kíváncsiak voltak egymásra- ma már elvadultak innen, új közösséget kell létre hozni.

    Engem lehet most világi geczinek nevezni, szabad, de valahogy az istennek is már gatyába kell rázni ezt a helyet mert ellaposodott és unalmas lett. Ide határozott dolgok kellenek, nem balladai homály és találgatás.


    Kamupók:
    megbeszéltük- nagy kalappal! :)
    búú..:(

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Kallisto
    Máskor nyugodtan hagyhatod a hozzászólásodat, nyugodtan vállald fel a gondolataid.
    Azért hogy válaszoljak a "nem létező" hozzászólásodhoz, tájékoztató és ismertető cikkek mellett mindig is voltak vicces és saját szemszögű írások- amik kellenek is, hogy személyesebb és közvetlenebb legyen az írás, másrészt szerintem érdekesebb is ugyanazt a témát x nézőpontból megközelítve hallani, mert te, én vagy akárki más, mindenki máshogyan él meg X dolgot...nem ez valóban nem személyes blog, de más magáról írni vagy általa megélt dologról írni amit ő átélt vagy látott. Ez nem arról szól hogy mekkorát fosott hajnali háromkor Józsika, hanem ezt-azt hogyan élte meg, mi neki erről a véleménye- és egy jó cikkben mindig van személyes meglátás, és kell is egy jól érvelő retorikai íráshoz, elengedhetetlen része. Nem száraz szarok kellenek, hanem érdekes dolgok.

    A másik pedig, mivel jómagam is nyílt és őszinte ember vagyok, erre csak azt tudom mondani, hogy részben van igazad- a régi az eredeti blog, amikor indítottul, merőben más volt. Épp azon vagyok hogy azt visszahozzam...-.- Persze ugyan olyan soha nem lesz, de jobb lehet mint ez ami itt most van- főként az unalom és a pangás. A célozgatást pedig vettem ;) sajnos ebben sincs teljesen igazad, visszaolvasva megnézheted, ki milyen cikkeket írt anno- mert én például teljesen tisztában vagyok ezekkel.

    Harmadrészt ha negatívumot akarsz írni, akkor tedd, szerintem senki nem tart vissza. Bár attól hogy neked nem minden cikk tetszik, nem jelenti azt hogy az érdektelen, bár láthatod jómagam sem kommentelek mindenhová, mert nem érdekel, vagy nem kötekszem. De érdembeli, építő vagy csak beszélgetés céljából is kezdeményezek ezektől eltekintve is akár.

    Sajnos az olvasók fogynak, és sokszor a témákkal sincs baj, sokszor érdekes a téma, csak nem épp érdekesen íródott a róla megfogalmazott gondolatmenet.

    Nagy munka áll előttünk, de én igyekszem felrugdosni a pöcéből a blogot, ez nem megy egyik napról a másikra, és még sok minden hiányzik...mindenek előtt lelkesedésre van szükség.

    VálaszTörlés
  10. Durván írtam és lett volna még más szemszögből pár dolog, de nem akartam ebből több oldalas támadást, sértődést, kioktatást stb. És nem, nem így írtál vissza mielőtt még....
    Amúgy amit nem igazán értek és nem támadok, de nem úgy volt, hogy te nem írsz ide többet? :D Úgy emlékszem, hogy anno itt elég nagy balhék mentek. Örülök, hogy kibékültetek, de az akkori viselkedésed és reakcióid után szerintem ne csodálkozz, hogy esetleg megcsapant a nézettség és a komment, mert ahogy emlékszem elég sok olvasó ellened fordult. nekem előtte nem volt veled gondom, de nem voltak szimpatikusak a reakcióid, van ilyen, élőben lehet, hogy nagyon kellemeset csalódnék benned.
    Abban egyet értek, hogy ha valaki elvállalta a szerkesztői posztot, akkor írjon vagy legalább tájékoztassa Káint, hogy miért nem tud.

    VálaszTörlés
  11. Örülnék neki, ha olyan lenne a blog mint régen, de tény, hogy ehhez aktív és ide való!! témákat publikáló szerkesztők kellenek.
    A netes társadalom pedig egyre ritkábban kommentel vagy csak gyorsan átolvas valamit és szalad is tovább mert ugye sok a dolgog és nem a facebook miatt :D

    VálaszTörlés
  12. -Evelyn:

    Nem vagyunk oviban elhiszem hogy írtál de ha nem kaptam meg nem tudok mit csinálni spamszűrőm van elég durva és sokszor a regisztrációs aktiváló linkeket sem kapom meg a mailemre.

    Nem kell ennyire túllihegni meg fényképezni mert őszintén szólva leszarom. :D (Elnézést de éppen harcolok magammal hogy ne szedjek be 3 doboz gyógyszert így kicsit nyers a fogalmazásmódom ^__^")

    -Neo:

    Csak bólogatni tudok mindenre amit írsz. Én meg álmatlanságban szenvedek és hormonzavarom van= nem tudok aludni és 3x fáradtabb vagyok mint egy átlag ember. Ugyan úgy dolgozom oké napi 5-6 órát, de erre számoljunk rá másfél óra utazást oda és vissza mert kibaszott Diósdon lakom. Van még egy blogom és magánéleti problémákkal küzdök, mégis tudtam írni ja és KRESZ-re tanulok. Most már azért nem írok mert elbaszódott az egész blog és beleszarok, nem vagyok motivált mindenki ctrl c ctrl v cikkeket ír ritka az ha ( de van kivétel) nem szóval a faszom kivan úgy érzem menthetetlen a Mortem. Ja és igen nekem is van magánéletem meg egy pasim aki nyafog ha leülök cikket írni.

    -Kallisto:

    Miért törölted amit írtál?! O__O" Vágod nekem megvannak amik írtak és nem lett volna támadás, sőt olvastam őket mert küldi a fiókomra a válaszokat és megkaptam na mindegy...

    Amúgy sajnos sosem lesz olyan a blog mint volt okkult cikkeket nem fogok írni mert kár a sok baromba aki ide tévedt megszállták a lelki beteg anno meg a blackmetálosok meg a magukat Lucifernek hívő emberek és erre nem vagyok kíváncsi vagy jöttek az okoskodások több órás munkám után. akkor hagytam abba amikor egy 5 órán át cikkem alá beírt a kretén janezz hogy unalmas és ezeket el sem olvassa. Sosem leszek szerintem már olyan lelkes mint voltam de szeretném ha megint jó szívvel írnék ide, idevaló szerkesztő lehet hogy nincs is.

    Neoval meg sikerült zöld ágra vergődnünk és Ő tényleg szerette ezt a blogot és szerette ma cikkeket is amit írt, nem akkor amikor a feszültség nőtt köztünk hanem még az elején.

    VálaszTörlés
  13. Azért töröltem, mert hajfestés közben rájöttem, hogy volt amit hülyén fogalmaztam és kb úgy jöhetett volna le, mintha egyik cikk sem lett volna jóó vagy ilyesmi.

    Wááááh nem mondod, hogy ilyen idióták oltogattak az okkult cikkek után? Ez a bajom az ezoterikus áés okkult emberekkel, hogy mindegyik jobban tud mindent a másiknál és ezt rá akarja eröltetni vagy harciasan kioktatni, hogy a másik rosszul tudja stb. Így nem csodálom, hogy elveszett a lelkesedés...:(

    Oké, örülök, hogy rendeződtek a dolgaitok, csak ugye én ezt nem tudtam és olyan hülyén vette ki magát, hogy Neo akarja helyrehozni a blogot.

    VálaszTörlés
  14. Kallisto:
    Szerintem akkor hogy mik történtek kettőnk között azt csak mi tudjuk pontosan, sőt talán mi sem...de ez régi sztori, mi már 100szor kitárgyaltuk. Arról hogy téged nem értesítettünk a magánügyeinkről- ne haragudj! -.-

    Igen érdekes szituáció volt az, főképpen azért, mert olyan emberek pofáztak be anno, akiknek fogalma sem volt semmiről, azt sem tudták miről van szó, azt gondolták én vagyok a geci és ment a fröcsögés rám! :D

    Harmadrészt örülök, hogy rámfogod, hogy miattam lett szar a mortem, igen biztosan én fogom vissza mindenkinek a kezét hogy ne írjon, vagy ha ír az is szar legyen...

    Örülök hogy hibás konzekvenciákat vonsz le, de ámen, nyugodtan utálhatsz és bökdöshetsz, legyek akkor én a fasz!

    Ha ekkora trú mortemes lennél mint ahogy beállítod magad, akkor tisztábban átlátnád a helyzetet is, azt is miért nincsenek okkult cikkek. Jópáran ezért mentek el innen és ezért nem írok sem én sem más iylen témában, mert NEM érdemlik meg mert megy az ostobaság alatta- de ezt is kinyilatkoztuk anno.

    De biztos miattam van a szar! hallelujah! Akkor majd főbe lövöm magam, és biztos egyből faszább lesz a mortem :D és megint többezer olvasónk lesz!

    MAximum abban lett akkor szarabb, hogy Káin kétségbeesésében pótolni akart és minden kutyám faszát bevett szerkinek és jött a színvonalcsökkenés...de persze tedd hozzá a fészbuklázat, hogy senki nem blogol már, a blogok pár éve kihaltak, ez is csoda hogy megmaradt.

    Sajnálom hogy vasmarokkal szeretném összefogni és újra baszni ezt ahogyan lehet, senkinek nem jó semmi, ha erőlködök nem jó, ha leszarom nem jó, akkor mi a faszomat akartok?

    jajj legyen blooog, de szaaar, jujj mégsee én meg basszam meg magam mert ki akarom szedni a szarból?

    Akkor döntsd el hogy a kurva anyám vagy nem anyám :D ha semmi nem jó már....

    ne haragudj hogy így reggel ilyet írok, de pár helyen vicces ez azért....-.-

    VálaszTörlés
  15. -Kallisto:

    Jaj értem, nekem amúgy egyáltalán nem úgy jött le, na mindegy :).

    Nem emlékszel amikor beírt valamilyen halál angyala hjogy tudja ki vagy és itt fenyegetőzött? .D Na ezekre gondolok kb.

    Anno Neoval alapítottuk és én nagyra becsültem a munkáját szóval szerintem simán érthető :)

    -Neo:

    Ne kapd fel ennyire a vizet bár tudom nehéz, de gondolj bele azért meglepő lehetett hogy a véres csata után beírsz, mert ők nem tudtak semmit hogy miért vesztünk valójában össze és hogy mikor békültünk ki. Komolyan össze ne flémeljetek mert amúgy is cafatokban lóg az idegrendszerem.

    És nem rád fogta hogy szar lett a blog tuti nem gondolt vagy írt ilyet.

    Amúgy ebben egyetértek hogy kb kurvára próbáltam csinálni egy csapatot és felvettem mindenkit akinek egy jó szava volt hozzám de az eredmény ugyan az lett, mi van most, Úgy érzem aktívan vagy akit komolyan érdekel már csak Én és Neo vagyunk de Neo lelkesebb nyilván mint én mert nekem már a pöcsöm kivan.

    VálaszTörlés
  16. Sajnos 2 hétig kórházban voltam, így egy kicsit lemaradtam, sajnálom, hogy szárazak a cikkeim, megpróbálom egy kicsit felturbózni, meg egy kicsit aktívabb lenni, próbálok összehozni valami érdekes cikket.

    VálaszTörlés
  17. Rendben, akkor szeretnék "kilépni", nekem tényleg fontosabb az iskola, ha nem értitek meg, akkor oké :D Nem lihegem túl...viszont akkor maradok olvasó, ha nem gond :)
    Evelyn

    VálaszTörlés
  18. Neo:
    Káinné minden leírt, annyit tennék hozzá, hogy konkrétan arra gondoltam, hogy amikor volt itt az a nagy balhé, sokakkal összekaptál és az itteni közösséget Káinné taplnyalójának tituláltad. Ezek után persze, hogy fura, hogy te akarod összekapni a blogot.
    nem is vártam tőled más reakciót....
    Káinra való tekintettel nem kommunikálok veled erről a témáról többet.

    VálaszTörlés
  19. Kallisto:

    Ha ennyire szúrom a szemed, akkor pl miért nem akkor mondtad ezt a "mit keresel te itt" dumát, amikor pl beírtam azóta az első vagy akárhanyadik posztot? :D
    Pl akkor is mondhattad volna, hogy mégis mit keresek itt? De igaz, írtad is fentebb, nem kommentelsz oda, ami nem érdekel- ergo pedig ha nem érdekel, akkor miért vagy fennakadva?

    Másrészt írta Káin is hogy vissza fogok valószínűleg jönni, majd azt is írta hogy vissza jövök meg azt is hogy vissza jöttem. Itt a mortemen és a saját blogján is, nem egyszer nem kétszer úgyhogy még mindig érdekes miért vagy meglepődve vagy miért új információ ez?

    Azt pedig tartom, igen- pár emberrel összekaptam, mert senki nem tudott a dologról külsősként, mégis mindenki nekem rontott, én az igazat szóltam mégis én lettem júdásnak állítva--de ezen a témán is csak te lovagolsz- holott te ugyanúgy nem tudod mi történt akkor.

    És amint az első cikkben visszajöttem, már akkor említettem hogy össze akarom kaparni a blogot--tehát ez miért is fura továbbra is és miért újdonság?

    Ha szeretted a mortemet meg érdekel, akkor nem ilyen fosságokon lennél fennakadva amit mindenki leszar, hanem azzal hogy legyen is belőle valami- és meg legyen mentve ez a blog. Azon kellene fennakadni MIÉRT is az, miért is gyenge az oldal, nem azon hogy ÉN akarom megmenteni...:D

    Ha hobbid a kötekedés, akkor meg kössél bele inkább egy mohás fába norvégmintás pulcsit.

    VálaszTörlés
  20. Jajj Neo ez annyira jellemző rád, hogy ilyen mártírkodós támadós válaszokat írsz és nem fogod fel, hogy miről írok és te vagy az, aki flamet kezdeményezel. Nem vagyok fennakadva, hogy itt vagy és írsz, csak nem értettem, hogy miután itt összakaptál szinte mindenkivel miért gondolod azt, hogy a közösség ezt elfelejtette. Amúgy onnan jött a dolog, hogy többek szerint hiteltelen, hogy ezek után te akarsz itt közösséget építeni és most én vagyok a szar, hogy megkérdeztem, hogy mi a helyzet. Nem értem, hogy akik ezt mondták nekem, miért nem vállalják fel...
    Nem vagyok kötekedő, nem kaptam össze senkivel. Ha pedig nem megy a szövegértés, az nem az én hibám.

    VálaszTörlés
  21. Evelyn:
    Mindenki megérti, nem arról van szó, hanem arról hogy AKTÍVAK legyünk. Egyértelmű hogy a suli a fontosabb, abból fogsz megélni később, nem a blogolásból.

    Line:
    Erőt, égészséget! :)

    Káin:
    Mi a baj? Nem olvastalak jópár napja- emaileztünk ugye- de remélem minden frankó..:/
    Én ma elutazom a hegyekbe, de majd jelentkezek.
    Amúgy igazából szarok bele, inkább csak röhögök, meg fogom a fejem...nem baj, pofozzuk a szart, legalább előkerülnek a dögszagra az emberek. :D
    A változás küszöbén mindig lázadoznak... Így megy ez. ;)

    Kellemes fcking ünnepeket!

    VálaszTörlés
  22. Figyelj, nincs gond, többet nem írok be én sem semmit, nem vagyok vevő erre ami itt megy. Ne csodálkozz, hogy eltűnnek az emberek a blogról. Nekem felesleges írnod, mert nem látogatom tovább a blogot, ne haraudj Káinné, a személyes blogodat viszont figyelemmel kísérem majd. ;)

    VálaszTörlés
  23. -Line:

    Sajnálom, hogy ez történt, de örülök hogy maradsz szerkesztőnek! :)

    -Evelyn:

    De megértjük nekünk is van fontos dolgunk így még mindig te nem érted. De kurva nincs ehhez most idegrendszerem! ^__^

    -Neo és Kallisto :

    Ehhez most tényleg nincs idegrendszerem kicsit offoljátok már a témát plz. Ne magatokat, csak ezt a geci párbeszédet mert mindjárt letörlöm az egész MOrtemet a gecibe. :Đ

    A blogot kéne rendbe rakni tőlem Lucifer is írhat ide ha valamit csinál basszameg! (Neo ne vedd magadra nem vagy Lucifer.)

    VálaszTörlés
  24. Kallisto:
    Na te meg itt őrködsz? :D
    Engem annyira nem érdekel, hogy itt csépelődsz hogy el sem hinnéd. Kíváncsi lennék akkor akiknek hasonló a véleménye, szabad a vásár!

    De talán ők az okosabbak, mert tudják, olyan dologba nem ütjük az orrocskánkat, amihez nincs közünk vagy nem tudunk róla.

    Ez egy virtuális játszótér, ahol te kalapálod a széjjelbaszott homokozókészleted, én meg a parkfelügyelő, aki röhög rajtad. Valamint a virtuális játszótéren senki nem ismer senkit- örülök hogy te úgy gondolod hogy te igen. :P

    Ha nagyon érdekelt volna úgy igazán, simán lazán kulturáltan is megkérdezhetted volna hőzöngés helyett- és ismétlen legalább 5-6 posztban említve volt össz. hogy jövök és itt vagyok csókolom...akkor ott nem sikerült valami?

    Másrészt meg x hozzászólásból itt jelenleg a fele kb a tiéd amiben nekem magyarázol- holott lehet és lehetett mindig is kérdezni, úgyhogy több energiát nem vagyok hajlandó ebbe fektetni.

    ÉS UGYE látható, hogy le lehet írni pár mondatot sértés és személyeskedés nélkül is...

    Jó pihenést- én elutaztam! :P

    VálaszTörlés
  25. Káin:
    bocs utólag írtam miközben kiraktad, jaja én leszarom ezt a gyagyaságot, sajnálom ha egyesek fújnak rám a kezdetek óta.

    Elutaztam, szép estét mindenkinek!

    ÉS BELE LEHET TÖRŐDNI, RENDBE RAKJUK EZT A BLOGOT.

    Lucifer nem volt rossz arc amúgy...:D:D

    VálaszTörlés
  26. Hónapok után benézek ide,erre mit látok? :DD
    "kretén Janezz"
    Na jól van,azért körülnézek,hátha van pár érdekesség...:)

    VálaszTörlés
  27. ...maradok Nietzsche-nél,bár a teákról szívesen olvastam itt,sok érdekeset nem találtam most...hát boldog pihenős karácsonyt nektek! ;)

    VálaszTörlés
  28. Janezz húzzál innen a repedt kurva isten faszára, köszi.

    VálaszTörlés
  29. És innentől akármit írsz reakció nélkül törlöm . Remélem fogtad. :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: