2011. december 5., hétfő

"kamupók": Roswell és az F.B.I.





Nos fiúk, lányok a cím magáért beszél. Érdekes, hogy a Magyar sajtó nem kapta fel a hírt, sőt még említést sem hallottam róla. Igaz ugyan, hogy már több, mint egy éve, hogy fent van az F.B.I. hivatalos oldalán miszerint a Rosewell-i esetnél igenis földönkívüli entitások zuhantak le. Még idén januárban hallottam Balázs reggeli műsorában, ezt a hírt, de mintha kicsiny hazánk teljesen el lenne szeparálva a nagyvilágtól és csupán a politikai, celeb és egyéb népbutító és félrevezető fölösleges információkkal traktálnák a hazai közönséget. De mint mindennek ennek is megvan a maga oka...



(Egy már igen elhíresült kép)

Az eredeti információnak vagy aktának valószínűsítem, hogy csupán a töredéke került csak ki a honlapra. Több akta is található, miszerint az újjászervezett U.S. Légierő és az F.B.I. kart karöltve dolgozott az ügyön/ügyeken amikben UFO jelenség szerepelt.

Egy telefonnal kezdődött a Rosewell-i eset elsimítása, miszerint azt az utasítást adták az ügyön dolgozóknak, hogy meteorológiai ballonok maradványaira bukkantak. Ezt az információt egy sürgöny keretén belül említik. A telegram küldője megemlíti, hogy badarság és totálisan elképzelhetetlen magyarázat amit senki nem fog elhinni. Valamint, említésre kerül benne a három "pilóta" holtteste, a repülő jármű alakja és mérete, végül az ügyben nem folytatódik további nyomozás.

Egy 1950-ben íródott jelentés szerint, egy bizonyos Guy Hottel tesz jelentést az 1947-ben lezuhant UFO-val kapcsolatban, aminek nyomozásában személyesen vett részt. Említést tesz, hogy a légierő megfigyelései szerint 3 ilyen "repülő" volt megfigyelhető. Leírja a már jól ismert frizbi formájú repülő járművet ami lezuhant, annak méreteit, a benne utazó pilóták holttesteit (amik nem voltak emberiek) és ruházatukat, amik fémesen csillogtak és az emberek tesztpilótáinak ruházatához hasonlította őket. Valamint további vizsgálatokra hivatkozva elszállították mind a roncsokat, mind a tetemeket. A lezuhanásuk oka feltehetően egy a légierő által akkoriban telepített radar, ami elég erősnek bizonyult ahhoz, hogy megzavarja a repülő jármű vezérlő rendszerét.

A kiemelt részekre kattintva a szkeptikusok elolvashatják eredeti angol nyelven a jelentéseket, - már ami maradt belőlük - amik az F.B.I. hivatalos oldalára kerültek fel.

2 megjegyzés:

  1. Egy időben sokat olvastam erről a témáról.
    Egy olyan verziót is láttam, melyben azt írják, hogy volt egy "túlélő" és azt vallatni próbálták, de csak egy nővel állt szóba, az meg végül kitálalt. Elég hosszú cikk volt, meg meredek is... Az már inkább sci-fi-nak illett volna be, semmint a valóságnak. Bár ki tudja, mi az igazság... Annyi hazugság vesz minket körül, hogy az igazság vagy túl egyszerű lesz, vagy pedig túl hihetetlen.

    VálaszTörlés
  2. Jaj volt erről a national geo-n is meg discoveryn is műsor és szerintem sosem tudjuk meg az igazat.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: